Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614235 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

andrei11 wrote:
:?:  :lol:
Nu se merita. Nu se poate dezvolta subiectul, e o intrebare simpla cu un raspuns simplu.

Spusei si io o gluma ...
Intre timp s-a raspuns.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

andrei11 wrote:
Nu ti s-a raspuns pentru ca nici unul din voluntarii forumului ( toti suntem voluntari  8-) ) nu a ajuns in zona. Cand o sa fie cineva pe acolo o sa ti se raspunda, poate chiar eu ca trec deseori pe acolo. Sau mai e o posibilitate, inca nu e nici o placuta in statie.

Raspunsul meu nu a venit pentru ca la intrebarea in cauza exista raspuns in forum deja. De multa vreme.
viewtopic.php?f=17&t=546

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 2fst4u

Adrian Rosca wrote:
2fst4u wrote:
Mega Mall are amenajata statie de taxi la 5m de iesirea catre Pierre de Coubertin.
Din pacate nu este mediatizata in mall si nici nu sunt goniti taximetristii de la intrarea Pantelimon.

Pai parca era inchisa?

Ai dreptate este inchis accesul pe acea bucla.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chrisu

Nu cred ca au mari sanse sa inaugureze zilele acestea...
Toata Sos. Iancului s-a umplut la loc de masini parcate. La Pta. Iancului era si o masina de Interventii parcata, dar care nu facea mare lucru - erau soferi care isi parcau masinile fix langa ea. Am parcurs pe jos aproape toata soseaua, si e plina de masini.
Nicio masina de politie locala sau macar ceva fluturasi in geam ca saptamana trecuta, etc....
E pacat... Sa ai un proiect mult asteptat (si mult intaziat) si sa nu fi in stare sa-l inaugurezi din pricina masinilor parcate...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Nu chiar toata, in zona Piata Iancului in special pentru ca acolo se petrece o actiune cel putin interesanta.... daca nu dubioasa. Sunt niste neni in albastru cu veste portocalii de la Radion car dau balize la o parte sa se urce masini pe linii, dupa care le pun la loc. Actiunea se petrece si invers in sensul ca dau balize la o parte sa si coboare masini parcate de pe linii dupa care le pun la loc. Asa ceva mai rar. Acolo acum este un fel de parcare privata cu parcangii, daca pot sa spun asa.
In rest... RATB curata macazele de la Megamall iar dupa rond treaba sta asa. De la macazele Fundeni pana la Fundeni avem integral sina necesara si dupa cum urmeaza: de la macazele Fundeni o portiune de 30-40 de metri sina este inafara santului, o portiune de 40-50 de metri este asezata cu distantieri si se betoneaza, intervalul urmator este betonat pana la vreo 200 metri inainte de Fundeni unde sinele sunt asezate pe cataroaie asteptand distantierii si zona refugiului de la intersectia cu Fundeni unde nu sunt pozate, sunt doar in sant gramada.
Partea buna este ca si spre Granitul se lucreaza desi actiunea generala... are spirit festiv.
As vrea sa vad curand miscari la terminalul Granitul sa nu se ajunga in situatia penibila sa fie liniile continue de la Iancului la Granitul si sa dea in gropanul ala care pare sapat pe principiul... "cine sapa groapa altuia".  :twisted:
P.S. De la Delfinului spre Fundeni a aparut si o parte din stratul de uzura si marcaje. Bonus, in statia de autobuz e un capac de canal in banda 2 care clampane... rau.
Intersectia cu Fundeni vedere spre Delfinului.
IMG2214.jpg (80.41 KB; downloaded 3490 times)
Aproape de spital, vedere spre Granitul.
IMG2215.jpg (102.3 KB; downloaded 3490 times)
Aceeasi locatie, vedere spre Fundeni.
IMG2216.jpg (79.82 KB; downloaded 3491 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului stangabriel

Azi dimineata Iancului era plina de masini pe linia de tramvai, acum, sunt parcate unde era liber, adica unde se facea la stanga., facand imposibila intoarcerea.

Mda... Eram sigur ca se va intampla asa. Daca nu se misca nici zilele astea mai serios (agresiv) cu degajarea, cred ca ne prinde primavara asa...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Nici Chisinau nu face opinie separata. Unde era banda rupta masinile n-au rata locurile disponibile.
Pe bune, eu as intra cu un tramvai de deszapezire peste ele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Mai devreme am trecut eu prin zona si nu am vazut decat vreo 20 de masini pe traseul Baicului-Delfinului-Chisinau (complet). Asta era acum 1 ora.

Cu prima ocazie (cred undeva pe luni) sa fac o tura pentru un nou reportaj ca s-a mai schimbat cate ceva de cand nu am mai fost eu.

Intr-adevar, azi dupamasa, cand am trecut pe Iancului erau doar cateva masini parcate, si cativa dorei de la Radion care misunau de zor pe tot traseul. Oricum, dupa 16-17 incolo iar s-a umplut linia de masini parcate, pe parcurs ce se intorcea lumea de la servici, etc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Radu

Salutare, azi la ora 16 isi parca o ceafa groasa jeepul, masina de politie locala a trecut pe langa el, politistii s-au uitat la el si au trecut mai departe, ajung la concluzia ca nu se vrea sa se dea drumul la tramvai, or mai avea ceva de facut si se cauta ca scuza faptul ca se parcheaza masini, altfel ca nu imi explic, e de ajuns 3 masini de politie sa patruleze Iancului-Pantelimon, plus cei de la RATB si Radion sa stea in zona...in fine asta e romania, vezi banda pusa ca nu ai voie sa parchezi si tu o dai deoparte cu politia de fata care nu face nimic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Am uitat sa zic ca tot la ora 16 cand am trecut la refugiul de la statia de la Delfinului, sens spre periferie polizau niste muncitori balustrada de inox si o mai ajustau... pana la urma nu se da drumul la tramvai din cauza masinilor...  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Eu cred ca astia de la RATB cauta tramvaie la ora actuala, din cauza de lipsa de tramvaie nu dau drumul, nu din cauza de masini parcate. La patrulare Iancului - Pantelimon ai uitat de b-dul Chisinau, si acolo sunt parcate masini la greu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Radu

Nu am uitat, stiu ca si pe Chisinau e aceeasi problema, si pe sos Pantelimon spre Obor, dar clar nu se vrea sa se dea drumul si cea mai buna scuza sunt masinile parcate.

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”