Topic: Clubul "Flacara Rosiatica"
4373 posts, 993010 views
📖 Pagination options
- DAF SB220
-
Posted:
-
Re: Clubul "Flacara Rosiatica"
DAF SB220
Gabi23, spune-mi si mie te rog fotografia ta de profil unde este realizata?
Gabi23, spune-mi si mie te rog fotografia ta de profil unde este realizata?
- Gabi23
-
Posted:
-
- bercenicity
-
Posted:
-
bercenicity
Exista si varianta mai evoluata - monoraiul tip SAFEGE http://en.wikipedia.org/wiki/SAFEGE
Fata de schwebebahn (si fata de monoraiurile ALWEG) are avantajul ca calea de rulare este protejata - nu necesita deszapezire.
Alt avantaj fata de monoraiurlie ALWEG sunt macazurile mai simple. Pe de alta parte intreaga structura suspendata este mai mare decat grinda de beton a unui monorai ALWEG.
Japonezii si-au tras doua astfel de sisteme in suburbiile Tokyo-ului:
Unul in Chiba:
Si unul in Shonan:
Aici sistemul foloseste o singura linie - urmeaza o strada cu doua benzi; din doua in doua statii sunt puncte de intalnire => interval minim=4x durata unei interstatii
andrei11 wrote:
De alternativa asta pentru Dr. Taberei ce spuneti ?
De la Eroilor la Iancului
https://www.youtube.com/watch?v=Nb8Zqr6N3As
Exista si varianta mai evoluata - monoraiul tip SAFEGE http://en.wikipedia.org/wiki/SAFEGE
Fata de schwebebahn (si fata de monoraiurile ALWEG) are avantajul ca calea de rulare este protejata - nu necesita deszapezire.
Alt avantaj fata de monoraiurlie ALWEG sunt macazurile mai simple. Pe de alta parte intreaga structura suspendata este mai mare decat grinda de beton a unui monorai ALWEG.
Japonezii si-au tras doua astfel de sisteme in suburbiile Tokyo-ului:
Unul in Chiba:
Si unul in Shonan:
Aici sistemul foloseste o singura linie - urmeaza o strada cu doua benzi; din doua in doua statii sunt puncte de intalnire => interval minim=4x durata unei interstatii
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Pe cand era bunica fata si eu oleaca mai pusti, am vazut la cinema Patria filmul Cale libera. Nu stiam cum se numeste pana acum cateva zile. Chiar as vrea sa il revad. Daca il are cineva sau poate un link... Din ce imi aduc aminte, e cu santierele de la metrou.
http://www.imdb.com/title/tt0261594/?ref_=fn_al_tt_1
Pe cand era bunica fata si eu oleaca mai pusti, am vazut la cinema Patria filmul Cale libera. Nu stiam cum se numeste pana acum cateva zile. Chiar as vrea sa il revad. Daca il are cineva sau poate un link... Din ce imi aduc aminte, e cu santierele de la metrou.
http://www.imdb.com/title/tt0261594/?ref_=fn_al_tt_1
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
O sa ma agit eu, dar nu promit.
Pe o bere !
( Si asa nu beau alcool in timpul zilei )
O sa ma agit eu, dar nu promit.
Pe o bere !
( Si asa nu beau alcool in timpul zilei )
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
O bere doar pentru deranj. Si sa fie mai pe la asfintit atunci.
O bere doar pentru deranj. Si sa fie mai pe la asfintit atunci.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Multumesc de atentionare.
Scorillo wrote:
off topic Doar că nu e "să au dus", ci e "se au dus"
Multumesc de atentionare.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
PinkyHog vorba unui clasic in viata "Ghinion", se pare ca filmul e prea slab ca sa-l fi pus cineva pe net, prietenul meu inca nu l-a gasit si probabilitatea sa-l gaseasca e infima. Oricum speranta moare ultima, mai cautam, desi cu sanse minime.
PinkyHog vorba unui clasic in viata "Ghinion", se pare ca filmul e prea slab ca sa-l fi pus cineva pe net, prietenul meu inca nu l-a gasit si probabilitatea sa-l gaseasca e infima. Oricum speranta moare ultima, mai cautam, desi cu sanse minime.
- George
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
George
Sper ca vorbim de M5 cand spui ca s-a adjudecat pachetul de finisaje, cale si echipamente!
Sper ca vorbim de M5 cand spui ca s-a adjudecat pachetul de finisaje, cale si echipamente!
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
shoppy
Proiectul e gata ca doar nu s-au apucat sa construiasca fara proiect, finisajele se puteau oferta de la momentul avizarii proiectului si se prevedea o rezerva de jdemii de euro pentru neprevazute, si cand constructorul termina treaba depunea revizia as build la proiect si atunci se decidea daca si cat este cazul sa se intre in banii de neprevazute.
Proiectul e gata ca doar nu s-au apucat sa construiasca fara proiect, finisajele se puteau oferta de la momentul avizarii proiectului si se prevedea o rezerva de jdemii de euro pentru neprevazute, si cand constructorul termina treaba depunea revizia as build la proiect si atunci se decidea daca si cat este cazul sa se intre in banii de neprevazute.
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
@realistul
"compresor cu proiectoare" - asocierea asta nu o inteleg!!
Compresorul nu furnizeaza energie electrica pentru proiectoare si nici proiectoarele nu functioneaza cu aer comprimat.
Concluzia mea este ca ceeace ai vazut este un turn de iluminat care aduce oarecum cu un (moto)compresor si poate creea confuzie.
@realistul
"compresor cu proiectoare" - asocierea asta nu o inteleg!!
Compresorul nu furnizeaza energie electrica pentru proiectoare si nici proiectoarele nu functioneaza cu aer comprimat.
Concluzia mea este ca ceeace ai vazut este un turn de iluminat care aduce oarecum cu un (moto)compresor si poate creea confuzie.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Realistul are dreptate...
Era un compresor cu nişte proiectoare montate pe el...
Evident că alea nu merg cu aer comprimat...
La fel de evidenta este că cei care FOLOSESC aerul comprimat au nevoie de lumină.... Deci vor lucra si după ora 18...
Am făcut nişte poze azi... Cred că în una sau două dintre ele se vede si utilajul cu pricina...
Verific mâine si ÎNCERC să le fac resize-ul obligatoriu....
Realistul are dreptate...
Era un compresor cu nişte proiectoare montate pe el...
Evident că alea nu merg cu aer comprimat...
La fel de evidenta este că cei care FOLOSESC aerul comprimat au nevoie de lumină.... Deci vor lucra si după ora 18...
Am făcut nişte poze azi... Cred că în una sau două dintre ele se vede si utilajul cu pricina...
Verific mâine si ÎNCERC să le fac resize-ul obligatoriu....
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
@realistul
Am pus pozele, inclusiv compresorul buclucas...
@realistul
Am pus pozele, inclusiv compresorul buclucas...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Prietene e logic ca acel compresor are montate pe el proiectoare pentru a putea lucra noaptea. Am spus eu ca becurile funcționează cu aer? Ne băgam si noi așa in seama ca nu avem ce face. Caterinca ieftina.
Prietene e logic ca acel compresor are montate pe el proiectoare pentru a putea lucra noaptea. Am spus eu ca becurile funcționează cu aer? Ne băgam si noi așa in seama ca nu avem ce face. Caterinca ieftina.
📖 Pagination options