MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Achiziții de trenuri noi pentru Metrorex (M2 și M5)

1182 posts, 421916 views

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 85

📖 Pagination options
Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex orex

Trebuie sa fim realisti!
Ce licitatie de anvergura la noi, in domeniul achizitiilor, de lucrari de infrastructura, de furnizare material rulant sau mijloace de transport n-a fost contestata?! Numiti-mi doar una, ca mie-mi scapa!!  :roll:
Asta ce semnifica? Ca si schimbata legislatia achizitiilor in 2016, vezi Doamne, ca trebuia sa implementam Directivele CE ( ajunsesem cam la limita maxima a termenului de gratie si urma sa fim sanctionati), SUFERA rau de tot!
De ce? Simplu! Ca, mai toate principiile, inscrise la art 2. din ambele reglementari (L98/2016, L99/2016), NU SUNT FUNCTIONALE!!!  :yes:  :yes:
Update!
Stelian Muscalu parca m-a auzit asta seara la emisiunea consacrata! :lol:  :lol:  :lol:
Momentan nu-i postata pe site, dar, cand va fi, veti vedea ca e chiar primul subiect atacat, cel referitor la amendarea legislatiei achizitiilor publice! :)  Imediat cum va aparea o sa vedeti https://www.digi24.ro/emisiuni/business-club (situatie la data si ora curenta)!

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex PTMZ

Evaluarea tehnică s-a încheiat astăzi. S-a trecut la evaluare financiară.

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex Albert

Au trecut toti de evaluarea tehnica?

Doar ”din interior” poti stii asta!

Pe data de 1 aprilie - publicat în ziua următoare pe SICAP - a fost emis un aviz conform necondiționat. Oare s-a terminat evaluarea financiară?

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex punmeister

Cam asa pare. Abia astept sa vad ce show iese dupa alegerea castigatorului  :popa:

Măcar au de unde sa aleagă. Nu e ca la licitațiile PMB unde au buget pentru ce vor ei, dar se aleg cu ultimele turcisme. In alta ordine de idei, cred ca maine ar trebui sa aflam câștigătorul.

De ce va agitati...ca ”sifonul”? Pana pe 08.05.2020 mai e, nu?! ;)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
http://e-licitatie.ro/pub/procedure/view/100066272/

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex Stefan28

Se va mai prelungi oricum distracția destul, că dacă va fi ales CAF câștigător, Astra și Alstom vor face contestație, dacă ia Alstom, Astra face contestație și dacă ia Astra, Alstom contestă! :popa:

Păi înseamnă că nu poate și CAF să conteste sau că Rotem și Metrovagonmash nu pot câștiga sau contesta rezultatul sau cum vine asta? Toți ofertanții sau participanții înscriși în procedură pot contesta licitația, iar Rotem și Metrovagonmash au ofertat și ei, așadar - cu ce știm până acum - pot câștiga și ei. Plus că există și posibilitatea ca ofertanții ceilalți să nu aibă ce să conteste - deși mă îndoiesc.
Sunt multe variabile, așadar eu propun ca întâi să așteptăm cuminți rezultatul, și să vedem mai târziu ce va fi cu contestațiile.

Vad ca Metrorex se mișcă ca un melc...

Ce nu se misca cu incetinitorul in Romania?! :think:

Licitația a fost retrogradată la etapa de evaluare tehnică, termenul limită pentru evaluări fiind prelungit până la data de 8 septembrie.

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 85

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463908 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”