Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1099867 views

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

Am vazut ca au inceput sa sape si in curtea scolii 190. Gardul din dreptul statieii RATB a fost acoperit si se zaresc niste santuri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

TibiV wrote:
Ai dreptate.
Am trecut azi pe acolo. Este breteaua de 2 benzi (in loc de una) spre Oltenitei. Se va apropia la 4,6 metri de iesirea din PP1.
Vezi planul de aici.

E posibil ca acolo sa faca fundatie adanca pentru un zid de sprijin. "Taluzul" din zona aceia se "taie" pentru a face loc bretelei pentru Oltenitei

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Pentru zidul ăsta crezi că au adus-o pe Kelly ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Azi foarte mulți muncitori în groapa mare de la Big. Lucrau la armarea planșeului cred.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Pai da, au materiale, numai vointa sa fie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Pacat ca seara se evapora cu totii... Astia nu au auzit de 3 schimburi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Azi la 16.30 se lucra de zor peste tot.
Din faţă de la Sun spre intersecție săpau de zor pentru cabluri electrice, care apoi vor fi mutate sus, lângă gardul Castanilor.
La fostul capăt al troleibuzelor au mai luat o bandă din carosabil, au rămas două, este horror...
Au armat pereții la PP2, şi la tunelul spre BIG şi cel spre statia de tramvai.
Au inceput să sape în statia de tramvai spre Motoare Diesel din dreptul Mega Image.
Sapă şi la breteau Văcărești -> Olteniţei şi au turnat beton în lung, lângă taluz, dar nu îmi dau seama dacă este începutul unui zid de sprijin sau o grindă de ghidaj pentru Kelly, care era alături. Nu m-am putut apropia prea mult, pentru că era furnicar de muncitori peste tot.
Pozele - mâine...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Urmatoarea perioda parca vad ca o sa cam vorbim singuri...vorba procurorilor mai isteti...arestam ce arestam dupa care nu ne mai ramane decat sa ne arestam intre noi!
8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreimetrou

Guru,poate ai dreptate.Dar ar trebui sa ne bucuram de zilele putine in care chiar se lucreaza!(tragic). :D  :cry:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

subway guru wrote:
Urmatoarea perioda parca vad ca o sa cam vorbim singuri...vorba procurorilor mai isteti...arestam ce arestam dupa care nu ne mai ramane decat sa ne arestam intre noi!
8-)

Hai sa nu ne magulim/iluzionam singuri, ca "pilonii tarii" pot sa mearga la santaj de neam-prost, urmand sa-si dea foc la valiza in public (ca lor insisi n-au curaj) pentru ca principiul lor in viata e "daca io nu fac, nu face nimeni" asa ca ori ma lasati sa fac cum vreau io ori nu are cine sa vi-l faca. Asa era si Ceausescu. Si uite piesele de Dacia s-a dovedit ca si acum sunt in realitate tot Renault si s-a dovedit ca Dacii pot sa faca si brazilienii si marocanii si indienii.
Daca pasajele astea s-ar face prea repede si RATB ar circula cu 1000 de autobuze si toate tramvaiele ciuntite care zac, zilnic (eventual pe coloare unice pentru ele), plus rame de metrou in cantitate cat sa ia toti calatorii de la peron la 08:30 s-ar vedea din satelit ca Bucurestiul asta sufocat, aglomerat, vai saracul de el, mi se rupe inima... de fapt nu e chiar asa de... aglomerat cum se pretinde. Si s-ar prinde prostimea octogenara ahtiata dupa televiziunile de "stiri" ca s-a cam golit tara, fata de cum era de plina pe vremea ratei lor. Si ca autosuspendata nu prea e utila la mare branza. Si ca important nu mai este strict pe cine avem ci si pe cati ii avem.

Robert24 wrote:
Pacat ca seara se evapora cu totii... Astia nu au auzit de 3 schimburi.

Legea interzice lucrul de noapte in orele de 'odihna'...ce naiba, voi traiti in alta tara???
Fara suparare...
112...
Nu ne magulim/amagim...e doar parerea unui pesimist incurabil (pesimist=un optimist ceva mai bine informat)
:ugeek:
Deocamdata constructorul nu a primit un sfantz de cinspe luni...cam cat timp estimezi ca va mai fi 'dispus' sa continue?...ma intreb si eu...

Pai sigur ca se poate...daca fie spaguiesti 'organu' sau daca inervine arbitrar si nelelgal forul tutelar... probabil ca generalul sarmalutz&fasolecucarnati e etalonul 'statului de drepti' ori o fi vorba de interesul si siguranta nationala???
Curat constitutional coane Adriane, da salta-i!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

:D Acum serios vorbind am vazut destule santiere unde turnarile se faceau noaptea, ca deh e mai racoare si cifa nu se mai blocheaza in trafic.

15 luni? Mizilic, sa zica mersi ca nu e doar o singura plata la sfarsitul perioadei de garantie de 100 ani  ;)

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463935 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”