Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353294 views

Go to page:  1  ... 61 62 63 64 65 66 67  ... 106

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Shoppy,
am citit asta "si s-a taiat drum prin curtea Monumentului Cimitirul Eroilor Sovietici (vezi schema)" De ce ? Largesc acolo strada intr-atat incat au expropiat terenurile respective?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dominatrix

Nu se largeste nimic. E vorba de un drum temporar.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului laurashgeo

In seara asta la 23.30 inca se lucreaza pe pasaj. Parea mea este ca se lucreaza la gaurile de scurgere a apelor pluviale.
Deci se trage tare!
23.30.jpg (121.74 KB; downloaded 3038 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

laurashgeo wrote:
In seara asta la 23.30 inca se lucreaza pe pasaj. Parea mea este ca se lucreaza la gaurile de scurgere a apelor pluviale.
Deci se trage tare!

Pai sa traga, ca toata vara au sprijinit lopetile. In primavara a mai fost un hei-rup, dupa care relaxare.
Sa vedem daca termina anul asta. Cred ca inca e incerta situatia Lukoil si o aripa din Porsche.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului verdiuc

De ce s-a mutat topicul legat de Metroul Drumul Taberei- Universitate ??
Acum nu se mai scrie nimic de acel proiect ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

verdiuc wrote:
De ce s-a mutat topicul legat de Metroul Drumul Taberei- Universitate ??
Acum nu se mai scrie nimic de acel proiect ...

Da ai si gasit unde sa postezi ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

De vineri se circula pe portiunea noua. Pe sensul celalalt se misca repede, un excavator sapa si in urma lui deja se lucreaza la fundatie. Pe pasaj se lucreaza la izolatie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului laurashgeo

De cand astept momentul asta... In fiecare zi intram de minim 3 ori pe jurnalul sa vad cand incepe hidroizolatia  :shock:
Sans titre.jpg (166.72 KB; downloaded 2265 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai_tomaro

mai multe poze va rugam :P

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Weekendul asta slabe sanse, poate weekendul viitor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alex230ro

s-a decopertat Barbu Vacarescu in ambele sensuri cu aprox 200m inainte si dupa pasaj dar vad ca pana acum nu au asfaltat,in schimb vad ca pe Pipera se misca ceva mai bine,oricum slabe sanse sa termine cum banuiam eu initial(adica pana pe 1 decembrie) chiar daca vremea tine cu ei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului florin_obs

nu inteleg de ce au facut statia de tramvai spre elvila in dreapta podului reusind sa gatuie incredibil circulatia acolo;credeam ca dimpotriva,fac o banda separata pentru facut dreapta de pe Pipera-Tunari dar pare ca acolo au marcat din borduri viitorul trotuar. Cred ca pozitia vechiului refugiu era mult mai buna,mai ales ca acolo se face o a treia banda pentru dreapta de pe B Vacarescu pe Pipera-Tunari

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Shoppy, ce ai vrut sa spui cu asta?
"Celalalt sens e sapat si acum se balasteaza, se pregateste si demolarea gardului roz de la politie."
Presupun ca ai scris de cladirea unde se afla "Permise si imatriculari Auto", care nu mai are treaba cu Politia, sau?! Si de ce sa demoleze gardul lor? - din cate il vad pe G.Maps, nu 'sta in drum'-ul largirii...
Imi pare bine ca ai revenit pe santier pentru poze - faci o treaba buna, in folosul tuturor!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da, e vorba de gardul roz care se vede in poza *318, drumul are 3 benzi iar banda 1 e aia pe care sta camionul, deci nu mai e loc de trotuar, deci gardul va fii demolat, deja au sapat cu escavatorul in curte de-a lungul gardului.

Go to page:  1  ... 61 62 63 64 65 66 67  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”