De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacara Rosiatica"

4373 posts, 993111 views

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 313

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" cobradinberceni

Mi se pare o prostie chestia asta. Ar trebui sa poti edita mesajul cat timp vrei. E singurul forum unde se intampla asa ceva si este total aberant. Cum am vazut ca era (mai e?) si cu mesajele private acum ceva timp.

PS: ai mai papat un i (la "sa fi"). :P Ca sa fiu consecvent in agasare.  :D

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" bercenicity

Au mai fost probleme de genul (nu mai stiu daca neaparat pe linia genealogica a forumului asta): un user se supara, isi lua jucariile (adica isi golea toate mesajele) si pleca, topicele ramanad cu goluri

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Robert24

cobradinberceni wrote:
Mi se pare o prostie chestia asta. Ar trebui sa poti edita mesajul cat timp vrei. E singurul forum unde se intampla asa ceva si este total aberant. Cum am vazut ca era (mai e?) si cu mesajele private acum ceva timp.

PS: ai mai papat un i (la "sa fi"). :P Ca sa fiu consecvent in agasare.  :D

Exista un regulament al forumului pe care l-ai agreat in momentul inscrierii.
Daca nu esti de acord cu el, e alegerea ta! Poti merge la "altii"...

Ma duc si la altii, fii fara grija, gandeste-te ca asa am avut cum sa compar situatia de aici.
Ma gandeam ca poate administratorii acestui forum (deci si tu) isi dau seama ca regulile legate de editarea mesajelor sunt absurde si proaste si ar trebui schimbate. Cum a fost si cu mesajele private, repet exemplul. Care este logica regulii legata de editare?
PS: Atitudinea "du-te la altii" este complet neproductiva. Practic raspunsul tau nu a avut continut.

Regulile sunt absurde si proaste doar in mintea ta!
1. Gandeste-te la urmatorul scenariu: scrii o tampenie pe care ti-o asumi, altii te contrazic dupa care tu nonsalant vii si iti modifici mesajul si spui ca niciodata nu ai scris ce scrisesei.... Ar fi corect?
2. Ti-a raspuns si bercenicity despre un alt scenariu...
3. Repet, in momentul in care te-ai inscris ai agreat acesti termeni.

Robert24 wrote:
Regulile sunt absurde si proaste doar in mintea ta!
1. Gandeste-te la urmatorul scenariu: scrii o tampenie pe care ti-o asumi, altii te contrazic dupa care tu nonsalant vii si iti modifici mesajul si spui ca niciodata nu ai scris ce scrisesei.... Ar fi corect?
2. Ti-a raspuns si bercenicity despre un alt scenariu...
3. Repet, in momentul in care te-ai inscris ai agreat acesti termeni.

Exact, in mintea mea sunt niste reguli proaste si absurde. Si in mintea multor altora. Doar in mintea voastra sunt corecte si imperfectibile. Repet, la fel cum era regula aia proasta si absurda cu mesajele private. Regulile astea sunt o exceptie de la modul in care se procedeaza pe alte forumuri, cu mult mai multi utilizatori fata de acesta. Din pacate sunt o exceptie in sens negativ.
1. Gandeste-te la scenariul urmator: cand vreau sa fac referire la o tampenie scrisa de un utilizator, citez mesajul cu tampenia. Daca nu pot cita, nu am vazut, asa ca ala poate sa-si stearga linistit mesajul, ca nu a afectat pe nimeni. Asta e o procedura "clasica" pe forumuri, care te protejeaza tocmai de "smecheriile" pe care le presupui tu. Deci scenariul tau a picat cu brio.
2. Iar scenariul lui bercenicity este realist si absolut corect. Si nu vad care ar fi problema daca ar ramane discutiile cu goluri. Pana la urma e un forum si atat, nu unicul exemplar al vreunei enciclopedii.
3. Asa, si? Regulile nu pot fi schimbate?

Din nou repet, in momentul in care te-ai inscris ai agreat acesti termeni.
Esti liber sa iei o decizie mai departe.
Aceasta conversatie nu are rost sa mai continue...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Toate forumurile au limita de editare, e logic sa fie asa.
A, poate fi un forum al lui Tiţi Piţi pe care scriu 3 useri si-si fac ei regurile.
1. Gandeste-te la scenariul urmator: cand vreau sa fac referire la o tampenie scrisa de un utilizator, citez mesajul cu tampenia. Daca nu pot cita, nu am vazut, asa ca ala poate sa-si stearga linistit mesajul, ca nu a afectat pe nimeni. Asta e o procedura "clasica" pe forumuri, care te protejeaza tocmai de "smecheriile" pe care le presupui tu. Deci scenariul tau a picat cu brio.
Esti de o naivitate crunta. Iata exemplul :
cobradinberceni wrote:
Sunt cel mai mare fraier al forumului

Uite, vezi, te-am citat pe tine. Evident ca e o afirmatie scrisa de mine, dar am facut in asa fel incat te-am citat pe tine. Ce spui  de chestia asta ?  Eu pot sustine sus si tare ca te-am citat pe tine, dupa care tu ai sters afirmatia initiala, cum o mai descurci ?
2. Iar scenariul lui bercenicity este realist si absolut corect. Si nu vad care ar fi problema daca ar ramane discutiile cu goluri. Pana la urma e un forum si atat, nu unicul exemplar al vreunei enciclopedii.

Forumul e un domeniu public, adica poate sa-l citeasca orisicine. Discutiile de aici trebuie sa aiba o logica, nu pot lipsi pasaje ca asa vrea un user oarecare.
PS: ai mai papat un i (la "sa fi").  Ca sa fiu consecvent in agasare.
Multumesc de atentionare, ai dreptate.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei sab

laur_visan wrote:
Utilizator anonim ne-a sus in ultimile posturi din luna Mai ca va revenii undeva prin Noiembrie.Si odata cu aceasta si reportajele lui.

Reveni...cu un singur "i"...Ultimele, nu "ultimile"... Ar mai fi si "posturi"..
Mama ei de scoala.. :roll:

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei laur_visan

Mesajul este scris de pe telefon....la o mica asteptare la semafor.Mai greseste omul,ca acum nu avem toti facultati si poate nu toti am excelat in scoala.Eee acum asta e...in loc sa vorbim de subiectele care ne dor si anume M5...stam sa ne criticam intre noi.
D-l Sab o stire, ceva interesant,o noutate?

Sa-mi fie iertat mesajul,dar eu asa vad lucrurile si o sa incerc sa fiu mai atent la scris.
O seara buna.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

URANUS wrote:
Sursa: B365.RO

Ion Țiriac construiește un centru de afaceri aproape de Guvern

Firma Global East European Investment, parte din grupul Țiriac Imobiliare, va construi o clădire cu 12 etaje și cinci niveluri subterane pe strada Buzești, în imediata apropiere a Pieței Victoriei. Noua clădire va funcționa ca centru de afaceri de clasă A și va adăposti pe lângă spații de birouri și o bancă, un show-room auto, galerii de artă, centru de conferinţe, centru de licitaţii, comerţ. Noul imobil va dispune de 300 locuri de parcare.

Global East European Investment, firmă din cadrul Tiriac Imobiliare, parte din Ţiriac Holdings, controlat de omul de afaceri şi fostul tenismen Ion Ţiriac, a obţinut în luna iunie a acestui an autorizaţia de construcţie a unui imobil de 12 etaje pe terenul pe care îl deţine pe strada Buzeşti, în apropiere de Piaţa Victoriei.

Clădirea, botezată de investitor Centrul Buzești, va avea o suprafaţă construită de 34.979 metri pătrați, cinci niveluri în subteran, parter și 12 etaje. De asemenea, noul imobil va dispune de 300 locuri de parcare.

"Imobilul cu standard de dotări foarte ridicat, va adăposti un număr de firme cu activităţi diverse: birouri, bancă, show-room auto, galerii de artă, centru de conferinţe, centru de licitaţii, comerţ, servicii etc. şi va dispune de 300 locuri de parcare", se precizează pe site-ul investitorului.

În prezent, firma East Global European Investment efectuează pe acel teren lucrări de reamplasare priză de ventilaţie staţie metrou Victoriei 2. Investiţia anunţată în 2012 pentru acest proiect a fost de 30 de milioane de euro, scrie money.ro.

http://www.b365.ro/ion-iriac-construie-...xjeGt.dpuf

Ăştia chiar ne cred usor retardaţi mintal, pe cuvânt de onoare.
Intr-o stire de 3 rânduri repeta de 2 ori aceeasi informatie.
Si la TV defapt se intampla la fel, in cazul aceluiasi reportaj informatia este reluata de 3 - 4 ori. Am inceput sa fac alergie la asa ceva.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Goldmund

Acum va intreb si eu pe voi cei care va preocupa imaginea Bucurestiului, cum arata capitala Romaniei,
unde ati mai vazut asa ceva ca pe Calea Victoriei, acolo unde ar trebui sa fie eleganta, finete, design si arhitectura de calitate, iata, apar borduri taranasti in mijlocul carosabilului, aiureala cu doua piste inguste de bicicleta...
Sunt convins ca putini dintre cei care sunt preocupati de Bucuresti ...aleg pe un piedone, vanghelie sau pe dr. Mabuse - care chiar denota neseriozitate, neprofesionalism, etc - .., dar si voi trebuie sa votati doar profesionalitatea, seriozitatea  ...
Numai de bine la toti

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" ADY881

Goldmund wrote:
Acum va intreb si eu pe voi cei care va preocupa imaginea Bucurestiului, cum arata capitala Romaniei,
unde ati mai vazut asa ceva ca pe Calea Victoriei, acolo unde ar trebui sa fie eleganta, finete, design si arhitectura de calitate, iata, apar borduri taranasti in mijlocul carosabilului, aiureala cu doua piste inguste de bicicleta...

Stai asa, astea sunt cuvintele tale, sau ai citat pe cineva?

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" ADY881

Robert24 wrote:
Ady881, ti-e dor de putina vacanta? Ia calculeaza tu in cate topice iti bati joc de noi?.....

Bine ca recunosti, si te atribui taberei "automobilistilor", dar moderatorul nu ar trebui sa fie cumva echidistant?
Forumul nu este un loc unde se dezbat chesii?
Daca cineva nu poate emite contraargumente, este vina mea?

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 313

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433299 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”