Topic: Sugestii și reclamații legate de forum
871 posts, 225010 views
📖 Pagination options
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Re: Sugestii și reclamații legate de forum
Stefan_79
Da, apar titlurile portocalii atunci când vizitez subiectul, în lista de mesaje noi nu mi-a trecut prin cap să mă uit pentru că nu o folosesc.
În general am constatat că apar necitite mesajele în subiectele unde se postează mai mult într-o zi (sau zile) anume, cum a fost și exemplu mai sus cu plugurile.
Da, apar titlurile portocalii atunci când vizitez subiectul, în lista de mesaje noi nu mi-a trecut prin cap să mă uit pentru că nu o folosesc.
În general am constatat că apar necitite mesajele în subiectele unde se postează mai mult într-o zi (sau zile) anume, cum a fost și exemplu mai sus cu plugurile.
-
- Costin
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu gasesc nimic relevant pentru problema descrisa mai sus. Daca se mai intampla, va rog sa raportati din nou si sa specificati data si ora cand mesajele au aparut ca necitite, precum si data si ora aproximative cand ar fi fost citite prima data. Multumesc pentru intelegere.
Nu gasesc nimic relevant pentru problema descrisa mai sus. Daca se mai intampla, va rog sa raportati din nou si sa specificati data si ora cand mesajele au aparut ca necitite, precum si data si ora aproximative cand ar fi fost citite prima data. Multumesc pentru intelegere.
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Azi , la 17.00.04 Cloudflare a dat error code 524. Nu pot atasa poze ca-s blocat de un vpn dar dadea vina pe host-ul pe care este forumul.
Nu e prima data cand Cloudflare face figuri, dar acum a dat si timeout
Azi , la 17.00.04 Cloudflare a dat error code 524. Nu pot atasa poze ca-s blocat de un vpn dar dadea vina pe host-ul pe care este forumul.
Nu e prima data cand Cloudflare face figuri, dar acum a dat si timeout
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Au fost mai multe varfuri de trafic azi, ar trebui sa fie mai ok acum.
Au fost mai multe varfuri de trafic azi, ar trebui sa fie mai ok acum.
-
- bercenicity
-
Posted:
-
bercenicity
Căutarea pt fraza completa nu pare sa funcționeze.
Pt "stadler tina" (inclusiv ghilimele) abia câteva rezultate din primele au stadler, altele au tina, dar nici unul fraza stadler tina.
Pt "stadler tina" (inclusiv ghilimele) abia câteva rezultate din primele au stadler, altele au tina, dar nici unul fraza stadler tina.
Screenshot_20260327-193507.png (1.15 MB; downloaded 1026 times)
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Exista mai multe feluri de ghilimele si este alegerea dispozitivului pe care le foloseste. DIn pacate, este o limitare cunoscuta ca doar ghilimelele drepte ( " ) functioneaza asa cum ar trebui. Am notat si am pus pe lista pentru imbunatatiri viitoare.
Exista mai multe feluri de ghilimele si este alegerea dispozitivului pe care le foloseste. DIn pacate, este o limitare cunoscuta ca doar ghilimelele drepte ( " ) functioneaza asa cum ar trebui. Am notat si am pus pe lista pentru imbunatatiri viitoare.
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Acum ceva timp a fost raportată o problemă legată de apariția mesajelor citite deja ca fiind necitite.
Mai înainte am pățit ca toate mesajele, începând cu pagina 25, ale topicului "Repartizare troleibuzelor" să-mi apară ca necitite, în contextul în care am accesat topicul din meniul "Mesaje noi" și am apăsat pe titlul portocaliu.
Au fost mutate mesaje în acest topic de s-a întâmplat asta sau este o eroare a forumului?
Acum ceva timp a fost raportată o problemă legată de apariția mesajelor citite deja ca fiind necitite.
Mai înainte am pățit ca toate mesajele, începând cu pagina 25, ale topicului "Repartizare troleibuzelor" să-mi apară ca necitite, în contextul în care am accesat topicul din meniul "Mesaje noi" și am apăsat pe titlul portocaliu.
Au fost mutate mesaje în acest topic de s-a întâmplat asta sau este o eroare a forumului?
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu, nu a fost nici o operatiune de genul respectiv, inseamna ca este o problema, o sa investighez.
Nu, nu a fost nici o operatiune de genul respectiv, inseamna ca este o problema, o sa investighez.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
...si alte diverse "reparatii" si imbunatatiri. Ca de obicei, va rog sa raportati orice e in neregula. Multumesc!
bercenicity wrote here:Rezolvat
TTony wrote here:Aici am un raspuns mai nuantat. Consider ca problema e rezolvata, insa nu sunt 100% sigur. In plus, chiar si daca ar fi cu adevarat rezolvata, ma astept sa se manifeste pentru o ultima oara (pentru fiecare utilizator potential afectat). Deci aici cel mai mult m-ar ajuta sa raportati daca se intampla de minim doua ori, din acest moment.
...si alte diverse "reparatii" si imbunatatiri. Ca de obicei, va rog sa raportati orice e in neregula. Multumesc!
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Dialog cu echipa administrativă
Costin
Si asta a fost rezolvata, dar am gasit mai greu mesajul original.
PaulIP wrote here:
De ce opțiunea de a trimite mesaje private apare și în dreptul userilor non-bronze/silver/gold? Ieri am vrut să trimit unui user „normal” (nu celui din screenshotul de mai jos, dar tot unuia fără rang) un mesaj privat, am fost direcționat către pagina de scriere a mesajului, ca și când totul ar fi OK, iar când termin de scris și apăs pe Send primesc eroare „utilizatorul nu poate primi mesaje private”.
Ori să dispară comanda de sub nickname, ori să primim avertizarea fără a mai fi redirecționați către caseta de scriere.
Screenshot from 2026-03-23 12-51-37.png (7.53 KB; downloaded 1260 times)
Si asta a fost rezolvata, dar am gasit mai greu mesajul original.
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Azi noapte în jurul orei 2 nu am putut accesa forumul deloc nici pe telefon și nici pe laptop.
Azi noapte în jurul orei 2 nu am putut accesa forumul deloc nici pe telefon și nici pe laptop.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Sunt, in continuare, varfuri de trafic cauzate de boti fie prost configurati, fie malitiosi. Ultimele actualizari de acum aproximativ o luna au rezolvat majoritatea cazurilor de genul, dar nu le pot rezolva pe toate, pentru ca este efectiv imposibil de prezis ce comportament anume trebuie blocat si ce nu, dincolo de dificultatea tot mai mare de a diferentia intre boti si oameni. Din acest motiv, verificarea aceea aditionala de la Cloudflare va mai aparea din cand in cand.
Sunt, in continuare, varfuri de trafic cauzate de boti fie prost configurati, fie malitiosi. Ultimele actualizari de acum aproximativ o luna au rezolvat majoritatea cazurilor de genul, dar nu le pot rezolva pe toate, pentru ca este efectiv imposibil de prezis ce comportament anume trebuie blocat si ce nu, dincolo de dificultatea tot mai mare de a diferentia intre boti si oameni. Din acest motiv, verificarea aceea aditionala de la Cloudflare va mai aparea din cand in cand.
-
- STB6228
-
Posted:
-
STB6228
Astăzi am pățit asta după ce am atașat 2 poze de pe Imgur pe forum:
Astăzi am pățit asta după ce am atașat 2 poze de pe Imgur pe forum:
Screenshot 2026-05-01 135228.png (44.32 KB; downloaded 236 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination