MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1208 posts, 388986 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 87

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei nero

Când am scris, ai modificat postarea, de asta nu intelegeam ce este cu cotizezi. :)

Ce e 'decontabil' se face, ce nu...tot se face si vezi banii .......

Semaforizarea inca este nedecontabila, va fi decontabila dupa procedura si incheierea actului additional.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

Nope, e prinsa in contract cu varf si indesat...Asa ca...la treaba!
:ugeek:
P.S.
Eu doar am adaugat, tu ai sters si modificat, de aia nu se mai intelege ce si cum.
Ce nu e decontabil nu se inghesuie nimeni sa faca fara 'procedura', altfel risca sa ia tzeapa...
:popa:
:bere:

Serios? Si de ce nu se plateste si este trecuta pe nedecontabile? Sunt prinse 2 semafoare dar restul semafoarelor care se pun in intersectii, stalpii in consola, tablourile, etc. Pe alea cine le plateste? Dupa procedura, da, se vor plati.

Am modificat ca am vazut completarea ta.

Cu semaforizarea e cum am spus...ne certam degeaba!
Oricum nu da semaforul suficienta lumina pentru toata strada...

Normal ca semaforul nu da lumina si nu este cum ai spus. Mai verifica.  Dar unde este lumina? De ce a fost scapata de la licitatie? Stii ca o strada nu se poate da in folosinta fara lumina, deci ce facem? Intarziem lucrarea?  Si asa este superintarziata. Dar merge si asa, il convingem pe constructor sa bage si lumina si vedem noi cum il platim si cand il platim.   Si nu ne certam, purtam discutii constructive pentru informare.  :bere:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei 133 313

Oamenii astia nici nu stiu ce pozeaza... Meeeey, pe Valea Ialomitzey se monteaza stalpii se semafoare si se taie prin asfaltul carosabil slitzurile pentru buclele inductive, de la semete! Nu iluminat. Iluminat nexam.
P.S. Lumina s-a scapat la planurile si cantitatile de lucrari intentionat, ca odata cu ea s-a "scapat" si troleibuzul. Adica ei au incercat o aroganta, sa vada poate poate... ii da municipalitatea in judecata sau se inteleg la masa verde si desfiinteaza troleul.

Nu s-a scapat nimic, la vremea respectiva erau alte 'reglementari si aranjamente'...nu va mai dati rotunzi daca sunteti 'patrati'!
Cat despre troleu...nexam ca nu se justifica si desfiintarea e prevazuta in documentele UE de aprobare a M5...
Cine insista cu troleul sa faca bine si sa iasa la interval cu malaiul...

Si totusi par stalpi de iluminat, am vazut pe Splai cand a montat Luxtenul, acelasi tip de stalpi. Metrorexul nu poate introduce linia de troleu, oricat ar vrea RATB-ul. Cei de la fondurile europene nu sunt de acord sa finanteze o dublare a liniei de metrou cu o linie de transport la suprafata.

Macar e utila la ceva si 'ciorovaiala' asta a noastra prieteneasca, ne mai 'iluminam' un pic, macar asa intre noi...

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Nu s-a scapat nimic, la vremea respectiva erau alte 'reglementari si aranjamente'...nu va mai dati rotunzi daca sunteti 'patrati'!
Cat despre troleu...nexam ca nu se justifica si desfiintarea e prevazuta in documentele UE de aprobare a M5...
Cine insista cu troleul sa faca bine si sa iasa la interval cu malaiul...

Erau alti aranjatori... Unii din ei sunt pe la bulau sau in drum spre.  :twisted:
P.S. Somehow ma indoiesc ca s-a minunat UE ce densa e infrastructura urbana de transport in comun din Bucuresti... si s-a hotarat sa mai secere din ea. Parca coruptia am inventat-o noi...

Daca ai stii ce parere are UE despre RATB, in care a bagat bani grei, te-ai cruci!!!
Asa ca ramane la PMB sa bage gros, pana-n fund la taxatoare! :popa:

Ce 'Illuminati' o sa ajungem.  :bere:   Nu prea cred ca o sa ajunga prea multi la bulau, in tara asta. Bine ar fi. Mai o carte, mai un arest la domiciliu, mai o supraveghere juridica, mai o eliberare pt buna purtare si gata. Toata lumea este multumita, mai putin palmasii. :(

Pai palmasii altceva decat sa o ia in palma ce ai vrea???
Eu ma retrag, ca am deraiat-o din Valea Ialomitzei in Valea Plangerii din 'Tinerete fara batranete si viata fara de moarte', 'basmele romanilor' de Petre I(n)spirescu...

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Daca ai stii ce parere are UE despre RATB, in care a bagat bani grei, te-ai cruci!!!
Asa ca ramane la PMB sa bage gros, pana-n fund la taxatoare! :popa:

Cam ce parere are si depsre Metrorex... dupa licitatia de trenuri.  :popa:
P.S. Din tenebrele aranjamentelor... Nu-i fezabil? Las' ca-l facem din mers.  :twisted:

nero wrote:
Nu prea cred [...]

Din fericire nu sunt popa. Si nu e pe crezute, e pe... ce o sa facem noi sa fie.  :twisted: Ca nu ne-am resemnat cand ne-au bagat palmasii aranjamentisti guvernamentali imm-urile in faliment si ni le-au cumparat pe doua parale chioare de la banca.  :ugeek: No sir.  :twisted:
Le-au luat... sa fie sanatosi, sa se spele pe cap cu ele, ca le facem noi un dumping pe neve de n-or sa se mentina pe linia de plutire nici daca-l mituiesc pe Dumnezeu.

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 87

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2452 forum members have written 436652 posts in 5449 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”