Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 432296 views

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) earthchild

Niste amenzi in locul stalpisorilor ar mai aduce bani la buget.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) SprinterXP

Utilizator anonim wrote:
Deja au aparut si lampile...

Ieri le montau cu spor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Si astazi la fel . Aproape ca terminase partea asta din imagine

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Dimineata Oprescu a fost in vizita pe santier, urmeaza reportajul.
Aseara s-a incheiat montajul iluminatului de la Grozavesti si au fost testate o parte din lampi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Goldmund

http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 17951.html

Chiar ma mira vointza de a termina cat mai repede Pasajul Basarab, blocat de PSD in CM al orasului Bucuresti timp de patru ani...
Si eu cred ca acest pasaj superb(deja arata superb!) va purta (neoficial)numele "Pasajul Basescu" -  culmea, cel care atunci cand a fost Ministrul Transporturilor a declarat ca Romania nu are nevoie de ...autostrazi :?:
Abia astept sa pot vedea un "reportaj si panorame" dupa deschiderea Pasajului, plin de masini, iluminat feeric :idea:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Astazi este programata turnarea etapei 6 (30m) dinspre Titulescu dar cel mai probabil aceasta nu va avea loc din cauza temperaturilor prea scazute.
De asemenea postez un update la graficul etapelor de suprabetonare.

IMG_4997.JPG (139.4 KB; downloaded 2232 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) shoppy

Sintagma "Pasajul Basarab" este deja adanc inradacinata si nu am auzit pe nimeni sa ii zica Pasajul Basescu.
Chiar asa ar trebuii sa se lucreze la o lucrare de utilitate publica care produce devieri de circulatie, adica la foc continuu in 3 schimburi, asta e, ce e normal la unii ii speria pe altii.

Si mai e ceva, calculand cata benzina economisesc cei care il traverseaza s-a calculat ca investitia pasajului se amortizeaza in 3 ani, este fals, daca 4 ani masinile alea au circulat pe rute ocolitoare costurile astea trebuie amortizate si ele, deci perioada adevarata de amortizare nu are cum sa fie sub 7 ani.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Grigore

Goldmund wrote:
Si eu cred ca acest pasaj superb(deja arata superb!) va purta (neoficial)numele "Pasajul Basescu"

Probabil vor fi si unii suficient de retarzi care-i vor spune astfel...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Metamorph

pai trebuie sa n-ai habar de absolut,dar de absolut nimic legat de aceasta lucrare numai ca sa iti treaca prin cap asa ceva.cum sa spui asa ceva cand Basescu cu mana lui a blocat lucrarea,tocmai pt ca 'Romania n-are nevoie de sosele si autostrazi',pt ca dupa mintea lui vroia sa efectueze lucrarea consortiul ales din bani proprii urmand ca la sfarsit se dea banii din buget dupa mofturile lui.de-asta la un moment dat constructorii si-au strans jucariile si au plecat,din cauza ca fusesera neplatiti de vreo 3 luni la acel moment.in fine,nu mai zic nimic ca sunt prea satul de anumite lucruri...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Da, trebuie sa pun (scurtul) reportaj si pozele din ultimele zile.

P.S. Azi nu s-a putut turna, poate maine...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adn2377

Dupa cum arata prognoza de pe http://vremea.meteoromania.ro/prognoza_extinsa/48 la acest moment, pare ca abia pe sambata viitoare sa se poata...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) captiva

Metamorph wrote:
pai trebuie sa n-ai habar de absolut,dar de absolut nimic legat de aceasta lucrare numai ca sa iti treaca prin cap asa ceva.cum sa spui asa ceva cand Basescu cu mana lui a blocat lucrarea,tocmai pt ca 'Romania n-are nevoie de sosele si autostrazi',pt ca dupa mintea lui vroia sa efectueze lucrarea consortiul ales din bani proprii urmand ca la sfarsit se dea banii din buget dupa mofturile lui.de-asta la un moment dat constructorii si-au strans jucariile si au plecat,din cauza ca fusesera neplatiti de vreo 3 luni la acel moment.in fine,nu mai zic nimic ca sunt prea satul de anumite lucruri...

Nu-mi place sa intram intr-o polemica ce are sanse mari sa alunece spre politica (desi jur ca ma intereseaza doar aspectele tehnice ale problemei :D), insa cel care n-are habar de absolut nimic in legatura cu Pasajul Basarab esti tu. Intamplator am asistat la enspe mii de sedinte de consiliu general in perioada 2001-2004 (cand Basescu era primar) si tin minte cum, saptamana de saptamana, proiectul Basarab, care era introdus pe ordinea de zi de directiile din subordinea lui Basescu, era respins cu obstinatie de consilierii PSD (majoritari in CGMB pe atunci). Imi pare rau sa-ti subminez unul dintre miturile care-ti intretine ura anti-base, dar asta e adevarul: basescu a initiat si a sustinut proiectul, videanu si consilierii Aliantei DA l-au oficializat dupa 2005, iar oprescu, spre lauda lui, dupa vreun an de pauza, l-a continuat si chiar si-a dat interesul ca lucrurile sa mearga bine si repede (oprescu nu mi-e simpatic aproape deloc, dar, spre deosebire de altii, adevarul mi-e mult mai prieten decat orice simpatie sau adversitate politica)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Goldmund

Cu totii suntem satui de cate ceva..., insa adevarul este undeva la ...mijloc:
http://www.mediafax.ro/social/basescu-p ... le-7818749
@Metamorph, ce a blocat Basescu?! (de chestia aberanta cu autostrazile deja am pomenit ;) )

Dar nici un cuvant despre blocajul PSD din CGM Bucuresti?! :oops:
Dar priviti si o stire de ultima ora, datata 9 iunie,2004:
"Pentru ca bucurestenii i-au dat si consiliul municipal, Traian Basescu isi reia proiectele blocate in mandatul trecut de consilierii PSD si de Guvern."
Jurnalul.ro
Politica nu ma intereseaza, important e doar Adevarul

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) andrei11

Si parerea mea este sa nu ne bagam in politica ca strica. Toate constructiile cu adevarat monumentale ( se poate include si Pasajul Basarab aici ) eventual poarta numele constructorului / arhitectului si nu a epocii respective. Ce Basescu, Oprescu, etc au dat banii pentru pasaj ? Sa fim seriosi !

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2718 forum members have written 465820 posts in 5816 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”