Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1737302 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
subway guru
Asteptam sa iasa de doua ori fumul alb pe hornul Metrorex, mai intai de la comisia de receptie la terminarea lucrarilor si mai apoi de la comisia PIF.
Stefan28 wrote:
A venit si Orban sa ne spuna ce zic altii de câteva zile:
https://www.stiripesurse.ro/ludovic-orban-despre-deschiderea-metroului-drumul-taberei-rezolvarea-acestor-obiectii-se-va-face-intr-un-timp-relativ-scurt-de-ordinul-zilelor_1504636.html
Ludovic Orban, despre deschiderea metroului Drumul Taberei: 'Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor'
Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie, care mai depinde de câteva obiecţii ale ISU. ”Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor”, a afirmat premierul, conform news.ro.
Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie, în momentul de faţă, mai depinde doar de câteva obiecţii din partea ISU- despre care am discutat şi cu domnul ministru şi cu conducerea Metrorx – pentru care se lucrază”, a anuţat, vineri, premierul Ludovic Orban.
Potrivit acestuia, ”rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, nu de ordinul săptămânilor sau lunilor”.
La finalul lunii august, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spunea că se fereşte să mai avanseze o dată pentru darea în circulaţie a metroului pe Magistrala M5, spunând că a primit "tot felul de explicaţii" pentru întârziere de la companiile implicate, două fiind plauzibile.
El menţiona totuşi că specialiştii sunt de părere că în septembrie se va putea circula cu metroul pe cele 10 staţii dintre Drumul Taberei şi Eroilor.
Asteptam sa iasa de doua ori fumul alb pe hornul Metrorex, mai intai de la comisia de receptie la terminarea lucrarilor si mai apoi de la comisia PIF.
- Stefan28
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Am vazut ca v-a placut articolul de pe Sputnik, asa ca mai punul unul in aceeasi gama. Sublinierea imi apartine
https://www.antena3.ro/actualitate/desc ... 81721.html
Am vazut ca v-a placut articolul de pe Sputnik, asa ca mai punul unul in aceeasi gama. Sublinierea imi apartine
Mult aşteptatul metrou din Drumul Taberei are şanse mici să fie deschis săptămână viitoare, avertizează Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 din Capitală.
El susţine că mai este mult de muncă până când acest proiect ar putea fi finalizat. Edilul atrage atenţia că noile termene vehiculate ar putea fi forţate, în contextul în care ne aflăm în plină campanie electorală.
"Din ceea ce se vede, cel puţin pentru lucrările de suprafaţă, şi aici mă refer la suprateran unde avem calea de rulare de pe Bulevardul Drumul Taberei care este nefinalizată, avem staţia de metrou Drumul Taberei care nu există.
Nu trebuie să fii expert ca să îţi dai seama că e foarte mult de muncă la suprateran. Ce vreau să subliniez este să nu fie aruncată o pastilă în campania electorală. Eu am încredere că oamenii vor înţelege exact ce se întâmplă", a declarat, vineri, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu.
https://www.antena3.ro/actualitate/desc ... 81721.html
- WAYNEN
-
Posted:
-
WAYNEN
Sper ca metroul să fie deschis până pe data de 27 septembrie.Dacă nu,o să le scriu mesaje dure(fără jigniri și injurii)lui Ponta,lui Iohannis și lui Orban,principalii vinovați care au dus la întârzierea inaugurării metroului în cartier.
Sper ca metroul să fie deschis până pe data de 27 septembrie.Dacă nu,o să le scriu mesaje dure(fără jigniri și injurii)lui Ponta,lui Iohannis și lui Orban,principalii vinovați care au dus la întârzierea inaugurării metroului în cartier.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Vitalie ne spune astazi ca sunt sanse foarte mari sa se semneze, si Hantena 3 vine si zice ca nu sunt sanse.
Vitalie ne spune astazi ca sunt sanse foarte mari sa se semneze, si Hantena 3 vine si zice ca nu sunt sanse.
-
- survola
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Mutu nu pierde nicio ocazie sa se faca de kakao...
Iar raspandacii astia sputniko-antenisti mai au doar atata credibilitate cat...s-o creada mutu!
Mutu nu pierde nicio ocazie sa se faca de kakao...
Iar raspandacii astia sputniko-antenisti mai au doar atata credibilitate cat...s-o creada mutu!
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
Pana aflam ce culoare are fumul de pe hornul Metrorex un comentariu pentru colegul Adi Rosca:
Ti-e clar acum din videoclip ca la CV patinoar nu mai e restrictie de circulatie?
Ei, se confirma ce ti-am spus demult ca s-a montat si ultimul blochet pe definitiv (blochetul de aur) si calea de rulare e complet intregita cap-cap?
Pana aflam ce culoare are fumul de pe hornul Metrorex un comentariu pentru colegul Adi Rosca:
Ti-e clar acum din videoclip ca la CV patinoar nu mai e restrictie de circulatie?
Ei, se confirma ce ti-am spus demult ca s-a montat si ultimul blochet pe definitiv (blochetul de aur) si calea de rulare e complet intregita cap-cap?
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
Mai crede cineva in ce zic mancatorii de "ciocolata" de la Sputnik sau Haznaua 3?
Sa fim seriosi, nu v-ati invatat cu faptul ca toti cauta nod in papura sa nu se inaugureze chiar de la un mic detaliu? Cand e pe cale sa se inaugureze ceva, toti sar cu fundul in sus, ca dom'le, nu e bine, hai sa mai amanam ca sigur castigam ceva (eventual sa le fie umplut frigiderul celor de la Minister + Metrorex)
.
Mai crede cineva in ce zic mancatorii de "ciocolata" de la Sputnik sau Haznaua 3?
Sa fim seriosi, nu v-ati invatat cu faptul ca toti cauta nod in papura sa nu se inaugureze chiar de la un mic detaliu? Cand e pe cale sa se inaugureze ceva, toti sar cu fundul in sus, ca dom'le, nu e bine, hai sa mai amanam ca sigur castigam ceva (eventual sa le fie umplut frigiderul celor de la Minister + Metrorex)
.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
La ce forfota era azi cam la toate stările de metrou, dacă era așa tot timpul îl terminau într-un an...
La ce forfota era azi cam la toate stările de metrou, dacă era așa tot timpul îl terminau într-un an...
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Pur si simplu ce a încercat Mutu sa faca e sa denigreze guvernarea PNL, mai ales premierul si MT...
Pur si simplu ce a încercat Mutu sa faca e sa denigreze guvernarea PNL, mai ales premierul si MT...
- SirVlady
-
Posted:
-
📖 Pagination options