Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 490025 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI danutzu_2910

Si cu asta cred ca s-a incheiat actiunea "indicatorul".
Case closed cu ar spune un politist... (fost)

Eu revin cu intrebarea: Cum se va circula un nodul asta?

Presemnalizare sens giratoriu misterr

Prietenul nostru este încă acolo!!!

Prezintă doar ușoare urme de violență după întîlnirea cu #danutzu_2910, dar a rezistat!

P1020834.JPG (124.56 KB; downloaded 2789 times)

DAAAA, bordurile alea sunt de forma, e bine infipt acolo... Nu vrea sa se dea batut cu una cu doua....  ;)

Re: CENTURA BUCURESTI andrei11

Ba din contra, cred ca am dreptate. Dupa cum observi deschiderea centrala e de forma, nu trece nici o masina pe acolo ( deschiderea 2 ). Cat priveste podul, el a fost facut in anul 19_ _ , nu stiu la ce s-au gandit cei ce l-au proiectat. Atentie ! Si podul Afumati este proiectat pentru o centura cu 4 benzi ( 2 pe sens ), rog a se observa acest lucru. Asadar si cand a fost facuta centura "simpla'' oamenii s-au gandit la largirea ei. Podul Afumati este o martutrie a acestui lucru. Am impresia ca si podul Pantelimon este la fel proiectat / executat, pentru o centura cu 4 benzi ( 2 pe sens ).
modificat.jpg (38.38 KB; downloaded 2769 times)

Intersecția cu DN1 misterr

Nu se circulă acum prin deschiderea din mijloc (e închisă cu balize provizorii, care nu vor rămîne acolo definitiv), dar e clar că nu s-a asfaltat degeaba pe acolo, ci ca să se circule. Altfel plantau panseluțe...

Re: CENTURA BUCURESTI Techno

Andrei, mai spliteaza 2-u' cum te-a invatat misterr. Sa vedem ce iese... :o  Oricum e jenant ce e acolo, nu mai comentez.
Thanks.

Intersecția cu DN1 misterr

Poate e ceva genial, și nu ne prindem noi... Stai să vedem!

Are dreptate misterr. Nu de pomana au asfaltat pe sectiunea 2...

Re: CENTURA BUCURESTI andrei11

Pe cuvant de onoare ca am incercat mai multe variante, dar nu pot include sectiunea 2 in nici una din ele. Plecand de la ideea ca intersectia nu va fi semaforizata, evident. Raman la ideea ca Sectiunea 2 va fi "suspendata'' si plantat panselute.

Re: CENTURA BUCURESTI florin_obs

eu cred ca breteaua 1 e un fel de colectoare (de unde se face dreapta,se intoarce si unde se "varsa"afluentii-DN1),colectoare ce va avea o banda separata de reintrare in centura alaturi de banda separata a celor ce vor merge drept pe prioritate,pe drumul 2(cum intra la barcanesti centura Ploiestiului in DN1,in pozitia centurii fiind breteaua 1 care preia toate relatiile cu exceptia relatiei inainte)

Re: CENTURA BUCURESTI Skorpishor

Vazand tesitura sectiunii 2 pe stanga sensul spre Afumati (vis-a-vis de arabesque, nu in centru, acolo unde e semnul de ocoliti prin dreapta) as zice ca se vine de la A1 spre afumati prin centru.
M-as mai hazarda in ceva fantastic: Sectiunea trei ramane ca bretea Afumati->Mogosoaia fara sa intre in giratoriu, pe sectiunea doi dinspre afumati spre mogosoaia prin giratoriu si sectiunea 1 sensul invers. Ar insemna inca o bucla la sectiunea 1 simetrica cu partea dinspre Mogosoaia ca sa faca giratoriul. Observati ca insula dintre 1 si doi central (unde sunt indicatoarele de Otopeni Ploiest i la dreapta)nu e terminata, chiar unde e desenata cifra 1 acum sa fie acea bucla
Sau chiar sa nu mai fie giratoriu?
Oricum, am facut o mazgaleala cat de cat explicatoare (fiul meu are 3 ani jumate, desenez cam ca el):
P1020824.JPG (124.39 KB; downloaded 2567 times)

Re: CENTURA BUCURESTI Skorpishor

Si o schita - nu am un editor normal, dar cred ca se intelege, bineinteles in stanga Mogosoaia in dreapta Tunari
schita DN1 vs CB.jpg (62.2 KB; downloaded 2563 times)

Inclin sa cred ce e cumva cum a desenat Skorpishor .... (cam asa mi-am imaginat si eu..) caz in care sensul Mogosoaia-Afumat e mai vitregit decat celalalt sens...
Pe acolo se circula direct, fara semne de prioritate....

Re: Intersecția cu DN1 misterr

andrei11 wrote:
Raman la ideea ca Sectiunea 2 va fi "suspendata'' si plantat panselute.
Secțiunea 2 tocmai s-a asfaltat, cu mare grijă. Dar nu cred că e o problemă, dacă e nevoie, să se aducă din Olanda și să se planteze un soi special de panseluțe, care să crească și în asfalt. Evident, la un preț corespunzător, cu un contract de consultanță pe măsură etc. În fine, tot tacîmul, acum știm cum se procedează. Și să nu uităm instalația specială de iluminat în UV, că sub pasaj nu e suficientă lumină naturală!

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432362 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”