MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1208 posts, 389010 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 87

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei 133 313

Si io ce am tot latrat cand am spus (de ani) ca santierele sunt prelungite intentionat (ca sa mulga cat mai multi mandatati de acolo), ca RATB-ul este sabotat chiar si din interior si ca Metrorex este o feuda ce se complace sa fie un mijloc de santaj politic, neinteresata sa se axeze pe comercial?  :|  Mai mult sau mai putin kgb-ist dar cu siguranta pe baza de coruptie? Nesiguranta locului de munca via a(f)u(r)steritate... s.a.m.d.?
Si... a functionat, daca granita a fost deschisa?  :lol:  :twisted:

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei icee

Dar voi chiar mai credeti in coincidente ?

Teo - comediant

E evident ca totul e la misto. Directivele sunt clare.

Apropo de PlanuldeMobilitateUrbana, azi am fost mustrat de doi conservari ca circulam pe strada cu bicicleta.  :popa:

De acum e totul in jos.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Lixandru Dragos-Liviu

O altă informaţie am aflat cum că de ce nu s-a pus ultimul strat de asfalt! Max Boegl nu a plătit ultima factură către Euroconstruct! A plătit numai pentru asfaltarea trotuarelor!  :popa:

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei t530

Cine este Max Boegl? Ministerul finantelor? Fondul European?

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Adrian Rosca

Nu inteleg, Euroconstruct cere plata in avans? Si cum a platit MB asfaltarea trotuarelor daca treaba e doar pe jumatate gata?

Max Boegl este antrepriza care a câştigat licitaţia şi se ocupă de lotul Valea Ialomiţei – galeria de legătură cu Romancierilor. Aceasta a subcontractat mai multe firme, cum ar fi Tehnologica Radion, Comnord, Euroconstruct  şi, din ce am aflat (informaţie primită din partea unui prieten), nu a plătit integral către Euroconstruct, societate ce execută lucrările, toţi banii pentru a finaliza operaţiunea. Probabil că au negociat etapizat, adică factura şi operaţiunea (trotuarul, şoseaua, spaţiul verde etc. etc.), fără a se implica în abordarea întregii lucrări. Or fi plătit cu ţârâita  :( ! Oricum, după părerea mea, este o mare cacealma cu ce se întâmplă în aceste şantiere, mai ales că sunt într-o întârziere foarte mare. Normal, la această dată, ar fi trebuit să circulăm în condiţii optime pe artera aceasta, fără a face slalom printre ultimele barăci uitate pe aici sau printre paleţii cu borduri, mai ales că s-au terminat lucrările la structura de rezistenţă a staţiei/depou plus galeria de legătură. Eterna poveste: ţara lu’ Papură-Vodă  :popa: !

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei icee

Daca va arat cum lucreaza Network Rail o luati razna.  :popa:

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Costin

MaxBoegl isi plateste subcontractantii cu banii pe care ii primeste de la MT. Deci sursa problemelor e in alta parte...

Deja se circulă pe noua fâşie asfaltată definitiv, însă tot marcaje galbene, tot slalom, căci trebuie turnat stratul de uzură al str. V. Ialomiţei până în V. Oltului.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Adrian Rosca

Te referee la fasia din intesectia VI/VO? Oricum si aia e la stadiu de binder din cate am vazut eu.

Da! Este cea din pozele postate de mine în data de 3 iunie, care se află încadrată între parapeţi în intersecţia celor două artere (VI/VO). Din ce cred, este tot provizoriu, mai ales că nu au pus şi ultimul strat, dar rămâne de văzut ce mai au de încropit pe acolo.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

Bre, aici sunt cu totul si cu totul alte prioritati pe 'drumul critic', cum ar fi aducerea sinelor de 18m, introducerea lor in subteran si executia cailor de rulare...ca metrou pe pneuri la Bucuresti...nexam!
:lol:  :lol:  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei 133 313

Prioritatile curente aparent (din fericire pentru noi pietonii, biciclistii si soferii) sunt asfaltare trotuare pe langa tot blocul de pe curba. Si garduturi si asa mai departe.

Aveţi perfectă dreptate, colegu  :) !
Şi alte informaţii, astfel:
marţi, 7 iunie: incredibil! Jumătatea gardului care împrejmuia accesul dinspre Kaufland e îndepărtată. În interiorul intersecţiei V. Oltului cu V. Ialomiţei s-au asfaltat trotuarele din colturile cu trecerile de pietoni!
miercuri, 8 iunie: 120 de muncitori Euroconstruct erau iar pe metereze! Se asfalta trotuarul imens din fata magazinului Digi Punct. O imensă parcare. Apoi, trotuarul de pe Valea Ialomiţei (dinspre V. Oltului către cartier) este gata asfaltat, cu exceptia zonei de la intersecţia cu Drumul Taberei. Astăzi se preconizează asfaltarea sensului spre V. Oltului, cum vii din Dr. Taberei.

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 87

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2453 forum members have written 436669 posts in 5449 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”