Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 694886 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Nu.
I.Hateganu dă direct în curtea Leoser/Hortigal (poartă, paznic etc.)
Noul bulevard nu dă nicăieri, doar pe cocoaşa viitoarei rampe...
Dar intrarea pe noul bulevard dinspre Romstal au blocat-o cu parapeţi NJ.
Bretelele la pasaj spre/dinspre Splai încă NU există.
Vezi vreo 3-4 reportaje în urmă.
Nu.
I.Hateganu dă direct în curtea Leoser/Hortigal (poartă, paznic etc.)
Noul bulevard nu dă nicăieri, doar pe cocoaşa viitoarei rampe...
Dar intrarea pe noul bulevard dinspre Romstal au blocat-o cu parapeţi NJ.
Bretelele la pasaj spre/dinspre Splai încă NU există.
Vezi vreo 3-4 reportaje în urmă.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Am si eu o întrebare: Se va construi si acel "Tren Ușor" (mai bine spus tramvai) o data cu bulevardul si pasajul sau se va pune gazon pe mijloc, iar la un moment dat se va construi si acesta?
P.S.: Scuze dacă am repetat întrebarea, dar nu am stat sa mai caut si in restul paginilor.
Am si eu o întrebare: Se va construi si acel "Tren Ușor" (mai bine spus tramvai) o data cu bulevardul si pasajul sau se va pune gazon pe mijloc, iar la un moment dat se va construi si acesta?
P.S.: Scuze dacă am repetat întrebarea, dar nu am stat sa mai caut si in restul paginilor.
- TibiV
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pe Grigorescu se lucreaza la decoperatare si utilitati, utilajele de la balastarea rampei au fost mutate aici, cu balastarea rampei nu cred ca se avanseaza din cauza LEA, trebuie intai ingropata LEA si dupaia, dar oricum in Bucuresti Sud sunt lucrari de modernizare deci programul de manevre e plin pe anul asta, deci slabe sanse sa retraga vreo LEA ca sa o ingroape anul asta(bine se poate circula la o banda pe sens daca chiar au unde sa se duca pe pod).
Pe Grigorescu se lucreaza la decoperatare si utilitati, utilajele de la balastarea rampei au fost mutate aici, cu balastarea rampei nu cred ca se avanseaza din cauza LEA, trebuie intai ingropata LEA si dupaia, dar oricum in Bucuresti Sud sunt lucrari de modernizare deci programul de manevre e plin pe anul asta, deci slabe sanse sa retraga vreo LEA ca sa o ingroape anul asta(bine se poate circula la o banda pe sens daca chiar au unde sa se duca pe pod).
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@shoppy
Se lucreaza azi la utilitati?
Sau e o informatie generala?
Asta pentru ca se tot lucreaza de mai mult de juma de an. Iar decopertarea este facuta de mai multa vreme.
@shoppy
Se lucreaza azi la utilitati?
Sau e o informatie generala?
Asta pentru ca se tot lucreaza de mai mult de juma de an. Iar decopertarea este facuta de mai multa vreme.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
@GPS: Tramvai ar trebui sa fie pe-aici cand va fi si pe Doamna Ghica, pentru o continuitate Pipera - Colentina - Pantelimon - Titan - Berceni...
Adica, pe scurt: nu se stie cand.
@GPS: Tramvai ar trebui sa fie pe-aici cand va fi si pe Doamna Ghica, pentru o continuitate Pipera - Colentina - Pantelimon - Titan - Berceni...
Adica, pe scurt: nu se stie cand.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
De ce sa se inalte cand e infinit mai usor sa se ingroape?
Da, si ieri si azi se lucra la utilitati pe bulevard.
De ce sa se inalte cand e infinit mai usor sa se ingroape?
Da, si ieri si azi se lucra la utilitati pe bulevard.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Pentru ca daca se ingroapa nu mai e LEA ci mai degraba LEÎ.
E cum te-ai duce la Alimentara si in loc sa-i ceri o racoritoare Pepsi ceri o Coca Cola Pepsi.
Sau "Nu va suparati, aveti Xerox ?" Si vanzatorul iti raspunde : " imi pare rau, avem numai Canon"
TibiV wrote:
@shoppy
LEA nu se îngroapă, se înalță...
Pentru ca daca se ingroapa nu mai e LEA ci mai degraba LEÎ.
E cum te-ai duce la Alimentara si in loc sa-i ceri o racoritoare Pepsi ceri o Coca Cola Pepsi.
Sau "Nu va suparati, aveti Xerox ?" Si vanzatorul iti raspunde : " imi pare rau, avem numai Canon"
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@andrei
Sau mai de graba se numeste LES.
Nu stiu daca se poate ingropa. Pe langa faptul ca rampa e jumatate facuta.
In alta ordine de idei, desi e ora 18 inca se mai lucreaza.
Au inceput sa excaveze pe NG pentru a pregatii fundatia sensului sapat.
Am vazut un excavator care lucra la breteaua Spalai - Titan.
Pe pasaj, pe bordura recent turnata a aparut balustrada.
Poze un pic mai tarziu, inca sunt in masina
@andrei
Sau mai de graba se numeste LES.
Nu stiu daca se poate ingropa. Pe langa faptul ca rampa e jumatate facuta.
In alta ordine de idei, desi e ora 18 inca se mai lucreaza.
Au inceput sa excaveze pe NG pentru a pregatii fundatia sensului sapat.
Am vazut un excavator care lucra la breteaua Spalai - Titan.
Pe pasaj, pe bordura recent turnata a aparut balustrada.
Poze un pic mai tarziu, inca sunt in masina
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Stai linistit ca stiu foarte bine cum ii zice, opusul lui LEA este LES dar LES se foloseste doar daca este Subterana pe tot traseul, daca LEA este ingroapata pe o distanta scurta cum ar fi subtraversarea unui drum sau intre cladirea statiei si primul stalp atunci tot LEA ii zice.
M-am mai gandit cum e mai simplu, problema este defapt foarte frumoasa si are mai multe solutii dar nu am timp acum de scheme pentru ca trebuie sa plec acasa altfel stau la servici pana la 19, daca intereseaza pe cineva pot detalia.
Stai linistit ca stiu foarte bine cum ii zice, opusul lui LEA este LES dar LES se foloseste doar daca este Subterana pe tot traseul, daca LEA este ingroapata pe o distanta scurta cum ar fi subtraversarea unui drum sau intre cladirea statiei si primul stalp atunci tot LEA ii zice.
M-am mai gandit cum e mai simplu, problema este defapt foarte frumoasa si are mai multe solutii dar nu am timp acum de scheme pentru ca trebuie sa plec acasa altfel stau la servici pana la 19, daca intereseaza pe cineva pot detalia.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
E ca voi, n-am fost niciodata tare in electricitate.
E ca voi, n-am fost niciodata tare in electricitate.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Detaliaza...
Dar iti raspund dupa 21, pentru ca acum plec si eu de la servici...
shoppy wrote:
daca intereseaza pe cineva pot detalia.
Detaliaza...
Dar iti raspund dupa 21, pentru ca acum plec si eu de la servici...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination