Topic: Sugestii și reclamații legate de forum
871 posts, 225034 views
📖 Pagination options
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Sugestii și reclamații legate de forum
Costin
In seara asta au fost probleme cu forumul, deci daca va intrebati, nu era de la voi. Voi investiga mai mult maine. Multumesc pentru intelegere!
In seara asta au fost probleme cu forumul, deci daca va intrebati, nu era de la voi. Voi investiga mai mult maine. Multumesc pentru intelegere!
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Acum aprox. 20 de minute nu am putut accesa forumul, îmi dădea un cod de eroare și un bluescreen.
Acum aprox. 20 de minute nu am putut accesa forumul, îmi dădea un cod de eroare și un bluescreen.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Da, am lucrat eu la ceva, a durat putin mai mult decat am planificat initial, scuze!
Da, am lucrat eu la ceva, a durat putin mai mult decat am planificat initial, scuze!
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Si in cursul zilei de azi au fost intreruperi, realizez diverse "lucrari de mentenanta" care vizeaza limitarea accesului botilor la forum (traficul pe care acestia il fac a cauzat o explozie a costurilor de gazduire). Posibil sa mai fie astfel de intreruperi si pe parcursul zilelor urmatoare. Multumesc pentru intelegere!
Si in cursul zilei de azi au fost intreruperi, realizez diverse "lucrari de mentenanta" care vizeaza limitarea accesului botilor la forum (traficul pe care acestia il fac a cauzat o explozie a costurilor de gazduire). Posibil sa mai fie astfel de intreruperi si pe parcursul zilelor urmatoare. Multumesc pentru intelegere!
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Astfel de lucrări afectează și trimiterea mesajelor? Încerc de 10 minute să trimit un mesaj și-mi apare mesajul „The page is not working right now”.
LE: Observ că doar pe pagina asta e problema.
Astfel de lucrări afectează și trimiterea mesajelor? Încerc de 10 minute să trimit un mesaj și-mi apare mesajul „The page is not working right now”.
LE: Observ că doar pe pagina asta e problema.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu, si nu am mai lucrat de la data si ora mesajului anterior. O sa mai investighez.
L.E. am putut sa postez un mesaj pe pagina respectiva, si apoi sa il sterg, fara probleme
Nu, si nu am mai lucrat de la data si ora mesajului anterior. O sa mai investighez.
L.E. am putut sa postez un mesaj pe pagina respectiva, si apoi sa il sterg, fara probleme
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Acum când scriu mesajul ăsta nu-mi apare nici mesajul inițial postat de mine în pagina asta, și nici răspunsul tău, @Costin:
Acum când scriu mesajul ăsta nu-mi apare nici mesajul inițial postat de mine în pagina asta, și nici răspunsul tău, @Costin:
Screenshot_632.png (252.06 KB; downloaded 1159 times)
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Asta stiu ce e si o sa se rezolve in cateva minute.
Asta stiu ce e si o sa se rezolve in cateva minute.
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Tot nu funcționează:
Costin wrote here:
Tot nu funcționează:
Screenshot_633.png (38.45 KB; downloaded 1153 times)
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
HTTP ERROR 400 inseamna ca este o problema cu input-ul, si nu cu forumul sau serverul. Ai scris caractere ciudate/speciale/chinezesti etc? Ai atasat fisiere potential corupte? Verifica ceea ce incerci sa trimiti, acolo e problema.
HTTP ERROR 400 inseamna ca este o problema cu input-ul, si nu cu forumul sau serverul. Ai scris caractere ciudate/speciale/chinezesti etc? Ai atasat fisiere potential corupte? Verifica ceea ce incerci sa trimiti, acolo e problema.
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Nu am atașat nimic, n-am scris niciun caracter special. Ăsta e mesajul pe care vreau să-l trimit:
LE: Gata, s-a trimis. Scuze pentru deranj!
Nu am atașat nimic, n-am scris niciun caracter special. Ăsta e mesajul pe care vreau să-l trimit:
Este și inestetic și obturează și vizibilitatea șoferului, am observat asta la toate autobuzele/troleibuzele cu parbrize din două foi.
LE: Gata, s-a trimis. Scuze pentru deranj!
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Rezolvat. Era de la versiunea de beta de la iOS.
Acum se mișcă excelent pe orice browser.
Nu pricep exact unde nu se înțelegeau, dar mai multe persoane raportau o problemă la navigarea web.
FabiM wrote here:
Băieți, întrebare:
Lucrati cumva pe la forum cu ceva anume?
Mi se mișcă extrem de greu și răspunde la fel de greu.
Minim jumate de minut timp de răspuns, e nevoie de multe refresh-uri.
Menționez ca se întâmplă de o săptămână, însă tot de o săptămână am făcut upgrade la versiunea Developer Beta a iOS 26 și nu știam cine e “vinovatul”.
Ca și conexiuni, am avut aceeași problemă și pe date și pe wi-fi, ambele full. La fel și Chrome și Safari.
Cumva, voiam să văd dacă nu cumva se lucrează “în spate”.
Rezolvat. Era de la versiunea de beta de la iOS.
Acum se mișcă excelent pe orice browser.
Nu pricep exact unde nu se înțelegeau, dar mai multe persoane raportau o problemă la navigarea web.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Oare unde pot oferi un feedback referitor la https://metrouusor.com/retea-tramvai-bucuresti ?
In primul rand felicitari, e super initiativa!
In al doilea rand, sunt eu chior sau lipseste fix legenda?
Oare unde pot oferi un feedback referitor la https://metrouusor.com/retea-tramvai-bucuresti ?
In primul rand felicitari, e super initiativa!
In al doilea rand, sunt eu chior sau lipseste fix legenda?
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Multumim!
Momentan nu avem un loc dedicat pentru feedback. Putem continua discutia aici, asa cum s-ar potrivi si in topicul de discutii generale din subforumul modernizarilor. In principiu, daca se aduna mult feedback si e imprastiat prin mai multe locuri, vom interveni atunci si vom face un topic dedicat.
Ca sa iti raspund la intrebare, vezi simbolul de "straturi" sau "layere" in coltul din dreapta sus. Asta e ce cautai?
Multumim!
Momentan nu avem un loc dedicat pentru feedback. Putem continua discutia aici, asa cum s-ar potrivi si in topicul de discutii generale din subforumul modernizarilor. In principiu, daca se aduna mult feedback si e imprastiat prin mai multe locuri, vom interveni atunci si vom face un topic dedicat.
Ca sa iti raspund la intrebare, vezi simbolul de "straturi" sau "layere" in coltul din dreapta sus. Asta e ce cautai?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination