De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Să mai şi râdem...

1642 posts, 431817 views

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 118

📖 Pagination options
Re: Să mai şi râdem... Florinds

V-am prins, vrajitoarelor. :)))

Re: Modernizarea statiilor de metrou florin

Modernizarea Metrorex continuă! În staţiile unde cartela se bagă invers, uşile se vor deschide pe partea cu şina

“Probabil că la început vor fi câteva accidente, fiindcă lumea se va încăpăţâna să ia metroul în continuare, făcând tot felul de sărituri îndrăzneţe, dar curând oamenii se vor obişnui şi vor circula din nou pe la suprafaţă. Astfel rezolvăm problema aglomeraţiei de la Victoriei, Unirii sau Pipera”, a adăugat un angajat al regiei bucureştene. “Ah! Şi scări rulante electrificate? Bineînţeles.”

Nu râdeți, că nu se știe niciodată. Acum apare unul pe-aici să ne zică că e fizic imposibil să cobori pe dreapta la Pipera.  :twisted:

Re: Să mai şi râdem... TibiV

BANCUL ANULUI!
Diriginta îi roagă pe copii să-i spună cu ce se ocupă părintii lor.
- Spune tu Gigel!
- Tata este pompier. El stinge incendiile și salvează viețile oamenilor.
- Foarte frumos, e rândul tău Titi.
- Tata este medic, el ne consultă și ne prescrie medicamente atunci când suntem bolnavi.
- Minunat! Dar tatăl tău Bulă?
- Tata este dansator într-un club gay, dansează la bară, clienții îi bagă bani la chiloți, și dacă plătesc bine tata și-o pune cu ei în boscheții de la Ateneu ....
Oripilată de destăinuirile elevului, diriginta îi trimite pe copii în recreație, oprindu-l doar pe micul Bulă.
- N-am știut că tatăl tău face asta, copile ...  zice precaută diriginta.
- Iertați-mă doamna dirigintă, zice Bulă cu ochii în lacrimi, v-am mințit, tata e consilierul lui Dragnea, da' mi-a fost rușine sa spun!

Re: Să mai şi râdem... alexian

Intr-un cimitir un gropar sapa si fumeaza linistit.
Dintr-un mormant se ridica o mana.
Groparul sapa si fumeaza linistit.
Mortul se ridica cu totul.
Mortul incearca sa-l sperie pe gropar.
Vazand ca nu are ce sa-i faca groparului,mortul incearca sa sara gardul sa iasa din cimitir dar,se trezeste cu o lopata peste ceafa.Groparul:
-Radem glumim dar nu parasim incinta!
:lol:  :lol:

Proprietari de Logan, fiti mandri !....

http://www.promotor.ro/masini-noi/news/un-logan-i-a-dat-dauna-totala-unui-lotus-elise-nou-nout-foto-16492020
Un Lotus Elise de 50 de mii de euro a fost distrus după un impact cu o Dacia Logan. Accidentul a avut loc în localitatea Holt Heath, Marea Britanie. Paul Styles, şoferul Daciei a povestit autorătăţilor că se afla în spatele unei dubiţe, cand şoferul acesteia a frânat brusc. A fost nevoit să frâneze şi el, când a auzit un zgomot puternic.
"Am crezut că a explodat o bombă deoarece maşina s-a ridicat puternic de la pământ. Când am coborât, mi-am dat seama ce se întâmplase. Lotus-ul se afla cu totul sub maşina mea, iar roţile din spate ale mele erau înfipte în parbrizul maşinii sport".
Şoferul bolidului, care cumpărase maşina în urmă cu doar câteva minute, a reuşit să iasă din maşină.

Re: Să mai şi râdem... ByOnu

Pare in regula MCV.ul  :lol:  Nu stiam de varianta cu volan pe dreapta, ca UK, Japonia, Australia, etc. nu prea sunt piete de deschidere pt Dacia.

Re: Să mai şi râdem... misterr

Prin ce s-a facut Gabriela Firea remarcata la un an de mandat. La bilant, a venit cu noua idee: gradini de zarzavat la scoli (VIDEO)

http://vid2.stirileprotv.ro/2017/06/23/61893840-2.mp4

Gabriela Firea a tras linie la un an de mandat la Primaria Capitalei, si a prezentat principala sa realizare: deblocarea santierelor.

In raportul aniversar nu a mentionat insa nimic despre: parcari, trafic lejer, piste pentru biciclisti sau transportul gratuit promis pe liniile RATB. A venit in schimb cu alta idee: infiintarea unor gradini de zarzavaturi pe langa gradinite si scoli. Cei din opozitie o acuza ca nu a rezolvat problemele reale ale bucurestenilor.

Gabriela Firea a inceput raportul prin a-si prezenta cea mai mare dintre realizari, apoi a venit cu o noua idee. "Am reusit sa deblocam zeci de santiere din Capitala. Pe langa cele mai multe scoli si gradinite dorim sa amenajam gradini de legume si zarzavaturi."

Acum fix un an, la prima sa conferinta in calitate de primar a promis multe alte lucruri despre care nu a pomenit in discursul de azi. "Primaria generala, cat si primariile de sector, vor identifica terenuri care pot sa fie amenajate ca parcari, avand in vedere faptul ca parcarile supraterane necesita un timp de asteptare, un an de zile."

A evitat sa vorbeasca despre gratuitati pe RATB la anumite ore. "Pentru gratuitate inainte si dupa varfurile programului RATB cum ar fi dimineata inainte ora cea mai aglomerata si dupa acest varf este o propunere si este destul de simplu acum de aprobat", spunea Firea acum un an.

Reporter: Cu gratuitea din RATB ce se aude, doamna primar?
Gabriela Firea: Am avut doua ore in care am prezentat aceste realizari si nu are rost sa mai organizam inca o conferinta de presa.

In privinta pistelor pentru biciclisti, primarul general promitea ca acestea vor fi construite in parteneriat cu primaria sectorului 3. Astazi, primarul sectorului 3 sustine ca exista deja 10 kilometri de piste. Ar fi insa niste probleme: nu sunt nici amenajate, nici marcate.

Pentru cei care merg cu RATB-ul cele 500 de autobuze cu aer conditional nu sunt suficiente. "Incepem un program prin care autobuzele sa fie dotate cu aer conditionat, din nefericire uzina RATB poate sa monteze doar 50-60 de astfel de aparate in interval de o luna”, spunea Firea in 2016

Astazi am incercat sa aflam de la Directorul RATB in cate autobuze exista aer conditionat.

Reporter: Anul trecut, de exemplu, nu ati instalat aer conditionat in niciun autobuz?
Director RATB: In plus fata de cele 500? Nu.
Reporter: De ce?
Director RATB: Nu au fost prinse in investitii de cei care au fost inaintea mea.
Reporter: A trecut un an.
Director RATB: Da.
Reporter: Intr-un an nu ati reusit sa instalati?
Director RATB: Nu este vorba de a nu reusi, este vorba de procedura

Opozitia a criticat activitatea primaritei si a sustinut ca nu are nicio realizare importanta. Mai mult o acuza ca s-a facut remarcata doar prin ornametele de Paste si concursurile cel mai frumos balcon si cel mai bun logo.

Re: Să mai şi râdem... andrei11

Despre DNCB ( de pe net : http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/b...39165.html )
Toți șoferii opresc la ieșirea spre Prelungirea Ghencea, ca să râdă pe seama celor care locuiesc în asamblurile rezidențiale de acolo;
La groapa de la Glina, aflată lângă Centură, sunt ţigani care caută fier și Capatos, care caută asistente TV;
Pentru că e singura centură de capitală europeană cu doar o bandă pe sens, termenul corect ar fi uliţă;
Nu e obligatorie centura de siguranţă, că n-ai ce să păţeşti la 20 km/h, cu cât se circulă în medie;
Ca regulă, în anunţurile imobiliare tot ce e în interiorul centurii e la 2 minute de metrou şi ce e în exterior e la 5 minute de metrou;
E motivul pentru care Bucureştiul scăpa de jaful turcilor. Turcii îşi spuneau că după mizeria aia n-are cum să urmeze un oraş important;
Ruşii n-au ce să ne facă! Tirurile de pe centură formează un zid prin care nu poţi să treci nici cu tancul;
Crezi că Veyron e o maşină rapidă? Când a fost testată pe centura Bucureştiului n-a depăşit 45 km/h;
Cu toate astea, cei de pe centură mor de cele mai multe ori de bătrâneţe, în spatele unui TIR;
Intenţia era ca centura să fie de fapt autostrada Giurgiu-Braşov, dar a fost proiectată greşit.

Re: Să mai şi râdem... andrei11

He ! He ! He ! --> 1975  :!:  :D

GE - NI - AL !!!!!

Uitasem de sceneta asta bestiala cu Mihailescu-Braila... :lol:

Dar iti dai seama ca doar cei care am depasit o anumita varsta  intelegem "poanta" (zecile de poante dintr-un text de 10 minute...)

Dar nu conteaza... Eu am ras cu lacrimi !!!!...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

BREAKING NEWS

După succesul din Berceni, pasajul Piața Sudului va fi demontat și inaugurat și în alte orașe

Primarul Gabriela Firea a inaugurat cu mult fast pentru a doua oară Pasajul Piața Sudului din Berceni și zeci de pensionari au izbucnit în urale la vederea edilului. Bucuria neașteptată a celor prezenți, care oricum nu folosesc pasajul întrucât acesta este dedicat mașinilor, a dat idei pesediștilor care și-au propus să-l inaugureze în mai multe orașe din țară.

„Pasajul oricum nu e gata și nu va fi gata în următorul an, deci bucureștenii oricum nu au nevoie de el. Pe de altă parte, pare să fie un succes la public, așa că ne gândim să-l demontăm și să-l instalăm și în alte orașe pentru a fi inaugurat. Să nu uităm că Gabriela Firea vrea ca după ce termină mandatul de primar și Bucureștiul să candideze la președinție”, a declarat un cunoscut arhitect român care este la curent cu ultimele tendințe în materie de inaugurări.

Se așteaptă ca pasajul Piața Sudului să fie un real succes prin orașele din România care nu au mai văzut asemenea lucrări până acum. „Un Untold, un Electric Castle poate să vadă toată lumea, orice sărac poate să meargă la așa ceva. Dar o inaugurare de pasaj nu e de ici de colo, e un eveniment rar, în București, de exemplu, s-au văzut mai multe comete Halley decât lucrări finalizate”, spun arhitecții. Deja se discută participarea cu inaugurarea de pasaj și pe scene internaționale. „Poate la Viena sau la Paris au pasaje subterane, dar n-au asemenea inaugurări frumoase, cu muzică populară, mici, ovații și pupat în *** și mâna primarului, cum n-au mai văzut ăia de pe vremea lui Ludovic XIV”.
Sursa: http://www.timesnewroman.ro/life-death/dupa-succesul-din-berceni-pasajul-piata-sudului-va-fi-demontat-si-inaugurat-si-in-alte-orase

Nu m-a lasat inima sa nu impartasesc cu voi .
:lol:  :lol:  :lol:

Re: Să mai şi râdem... WT_fan06

Sursa: http://www.timesnewroman.ro/politic/pen...de-tramvai

Pentru că are BMW-ul în service, un cocalar stă de 2 ore cu curul pe linia de tramvai

Cocălăreala cere sacrificii! Frank “Duru” Grigore, un gherţoi de 26 de ani din sectorul 2 al Capitalei, s-a găsit în această dimineaţă într-o situaţie ingrată. Deoarece avea BMW-ul în service, tânărul sandilău bucureştean a fost nevoit să meargă pe jos la păcănele.Ajuns la destinaţie, Grigore a constatat că traficul se desfăşoară fluid, dar neavând o maşină pe care s-o parcheze pe linia de tramvai ca să remedieze situaţia, s-a aşezat el însuşi cu fundul pe şine, unde stă de circa două ore.

“Oricine poate să parcheze o troacă de BMW alb în mijlocul străzii, dar să blochezi circulaţia ca simplu pieton, când trag zece poliţişti de tine şi te înjură o ceată de vatmani furioşi? Asta înseamnă tărie de caracter. Şi un fachir indian ar fi cedat şi s-ar fi dat la o parte”, a comentat un martor ocular.

În acest moment, proba de forţă a lui “Duru” pare că urmează să se sfârşească, pentru că un alt cârnat cu un Audi alb tocmai parchează pe linia de tramvai câţiva metri mai la vale.

Re: Să mai şi râdem... punmeister

Intre timp in Vodkaland...

Re: Să mai şi râdem... misterr

Se montează borduri în orașul Corabia - județul Olt...

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 118

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2441 forum members have written 435770 posts in 5434 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”