MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1208 posts, 389022 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 87

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei alexxd_31

Depinde cine iese primar. Metrorex o sa aiba viata grea cu primaria. O sa vedem in urmatorii ani.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei aztec

Pai..ar trebui refacuta cea dintre Argesului si Ialomitei pe Dr Taberei pe deasupra statiei de metrou

Trebuie refacuta reteaua indiferent daca Ratb doreste a doua zi sa o demonteze si sa o mute in Berceni. Cum e foame mare tot o sa scoată ceva de la Metrorex.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

Nu trebuie sa scoata nimic de la Metrorex si nici nu conteaza cine iese primar, conteaza doar ce zice UE si planul de mobilitate...nu mai visati si fabulati aiurea...si nu se pune nici ce fabuleaza RATB, e operator si sarcina lui e sa se conformeze cerintelor...chiar imi pare rau ca trebuie sa va spun eu lucruri care sunt la mintea cocosului...
:popa:

Speram sa se aplice planul de mobilitate dar nu mai cred o iota. De ani de zile se discuta de Constituire Autoritate de Transport si pana acum numai vorbe. Eu unul cred ca nu se poate implementa sau nu se dorește in viitorul apropiat.

Daca nu se implementeaza planul de mobilitate, ciuciu bani pentru Bucuresti...Ilfov!!!
Autoritatea, e doar un 'instrument necesar'...ce ar usura lucrurile.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Adrian Rosca

Momentan banii ieuropeni se pare ca nu sunt interesanti pentru PMB. Vezi Piata Sudului, etc.

Toti aveti mare dreptate! Dar cum merg lucrurile pe aici eu unul mi-am pierdut speranta. De peste 10 ani de la introducerea cardului activ se vorbeste de infintarea ATM.

Asa e, desi a fost o cerinta IMPERATIVA a TUTUROR institutiilor internationale financiare finantatoare...dar noi 'suntem mai dastepti'...nu-i asa???
:o  :shock:  :o
De planul de mobilitate e acum responsabil ministerul fondurilor europene...sa le uram...succesuri!
8-)

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Florinds

t530 wrote:
Daca tot ne plac ideile prietenoase si sa nu mai fim "violatori" de mediul :evil:
Pe linia 668 sa se bage autobuz electric.

In primul rand cred ca 668 dispare, are exact acelasi traseu cu metroul... Cred ca vor ramane maximum 268 si 168, insa de preferat bineinteles troleibuze in locul lor, eventual o linie de autobuz pastrata ca backup. Sa vedem ce fac deci cu troleibuzele 9x. In al doilea rand, autobuzele electrice inca nu au autonomie suficienta... De ce sa stai sa pierzi vremea sa le incarci 8 ore cand poti folosi oricand liniile. Nonsens.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei 133 313

subway guru wrote:
Daca nu se implementeaza planul de mobilitate, ciuciu bani pentru Bucuresti...Ilfov!!!
Autoritatea, e doar un 'instrument necesar'...ce ar usura lucrurile.

A... v-ati mai amintit si de aia... cu ce ocazie?  :twisted: Pai io la ce am latrat pana m-am plictisit si am lasat-o moarta? Si v-am zis ca fara fonduri europene nu pupati metrou pana in curte la popoviciu? Si ca transportul local e transport local si regio e regional si interregio este interregional?  :twisted: Si ca varza de Bucuresti nu e varza de Bruxelles. Vedea-i-as cu metroul la primarie.  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei t530

@Florinds - Dupa parerea mea...cand o sa dispara santierul al suprafara iar linia o sa fie functionala o sa avem un trafic ~40-50% mai fic fata de ce avem in acest moment.

Am gasit urmatorul articol...ce ziceti ?

Sursa: www.tolo.ro

Directivele KGB

După cel de-al Doilea Război Mondial, a fost redactat un document care conține directivele KGB pentru România.

Erau prezentate, pe scurt și extrem de concret, metodele prin care noii stăpâni urmau să lichideze tot ce însemna elită, spirit și viață comunitară care ar fi rezistat comunismului.

Ca să construiască „omul nou”.

Una dintre reguli era: mijloacele de transport în comun să nu vină la timp. Să întârzie, astfel încât oamenii să nu fie siguri când ajung la serviciu și când se întorc acasă.

Nesiguranța în fața a orice și sentimentul că poți fi mulțumit cu orice.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Florinds

Pai nu ma contrazici, cu atat mai mult un argument sa dispara linia 668, daca creste viteza celorlate linii. Oricum era o linie artificiala si temporara.
Am vazut si eu articolul. :)

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 87

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2453 forum members have written 436670 posts in 5449 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”