Topic: Repartizarea tramvaielor
2138 posts, 548754 views
📖 Pagination options
- Axel
-
Posted:
-
- V2A
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor RATB
V2A
In ultimul timp am vazut ca are 2 indiferent de zi (lucratoare sau week-end). Acum vreo luna avea doar 1 tur in week-end.
In ultimul timp am vazut ca are 2 indiferent de zi (lucratoare sau week-end). Acum vreo luna avea doar 1 tur in week-end.
- Axel
-
Posted:
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Astazi sunt iar 3 ture de Dudesti pe 23: 057, 152 si un CH-PPC.
Astazi sunt iar 3 ture de Dudesti pe 23: 057, 152 si un CH-PPC.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Azi dimineata a trebuit sa fac un dubletake sa ma asigur ca vad bine... 076 era in 8. Acu' pe bune cele 3 CA de la Alexandria n-ar trebui sa fie rezervate pentru 41?
Azi dimineata a trebuit sa fac un dubletake sa ma asigur ca vad bine... 076 era in 8. Acu' pe bune cele 3 CA de la Alexandria n-ar trebui sa fie rezervate pentru 41?
- hADRIAN
-
Posted:
-
hADRIAN
150 azi in 23. Giurgiului si Dudesti schimba vagoane intre ele?
150 azi in 23. Giurgiului si Dudesti schimba vagoane intre ele?
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Este si #057, deci Dudestiul nu a renuntat la turele din 23. Interesant...
Este si #057, deci Dudestiul nu a renuntat la turele din 23. Interesant...
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Și 227 tot în 23 astăzi, pesemne ca Depoul Giurgiului a luat ture în linia 23.
Și 227 tot în 23 astăzi, pesemne ca Depoul Giurgiului a luat ture în linia 23.
- hADRIAN
-
Posted:
-
hADRIAN
Daca isi permite asta, mai bine ar lua tot in 25. Suplinim astfel lipsa de Tatre.
Daca isi permite asta, mai bine ar lua tot in 25. Suplinim astfel lipsa de Tatre.
- Axel
-
Posted:
-
Axel
2 vagoane PPC astazi pe linia 23: #181 si #4005 in rest erau alea traditionale
2 vagoane PPC astazi pe linia 23: #181 si #4005 in rest erau alea traditionale
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Azi#308 în linia 23 văzut de mine la Nicolae Grigorescu, după cum se vede linia 23 e deținută și de Depoul Giurgiu.
Azi#308 în linia 23 văzut de mine la Nicolae Grigorescu, după cum se vede linia 23 e deținută și de Depoul Giurgiu.
- Axel
-
Posted:
-
- bogdan71
-
Posted:
-
bogdan71
Ba nu-i adevărat, ieri după-amiază l-am văzut pe 220 pe linia 23, deși luni și marți am văzut numai vagoane de Dudești și Titan. Nu știu dacă depoul Giurgiu a ”exportat” măcar cu titlu temporar vreun vagon la Dudești.
Ba nu-i adevărat, ieri după-amiază l-am văzut pe 220 pe linia 23, deși luni și marți am văzut numai vagoane de Dudești și Titan. Nu știu dacă depoul Giurgiu a ”exportat” măcar cu titlu temporar vreun vagon la Dudești.
- Alex12
-
Posted:
-
Alex12
Astazi in linia 32 este vagonul 181. L-am vazut pe la ora 15 acuma nustiu daca este toata ziua.
Astazi in linia 32 este vagonul 181. L-am vazut pe la ora 15 acuma nustiu daca este toata ziua.
📖 Pagination options