Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Termoficare

1134 posts, 270710 views

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 81

📖 Pagination options
Re: Termoficare cris_m

Categoric! Dintr-un ciur nu ai cum sa faci peste noapte avion... ca sa nu zic vorba cu biciul.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Termoficare Utilizator anonim 2

Bine dar pina acum, in sezonul de incalzire, a fost presiune si mai mare in aceleasi tevi. Cum de le-a apucat plesnitul? Te pomenesti ca e vreun Dorel grabit care da deodata drumul la robinet si socul rezultant rupe teava la primul cot?

Re: Termoficare orex

@cris_m
Pai tocmai, exista solutie tehnica la CTE Buc. Vest, SI E FUNCTIONALA, sa iesi din marasmul asta, dar, N&D nu e constient de faptul ca, incă, 72.000 persoane o sa-i facă bezele peste 2(doi) anisori! Degeaba o sa vrea sa se ascundă după unul dintre cracii pantalonului Min. Energiei, ca n-o sa tina vrajeala! :yes:
@Utilizator anonim 2
N-as crede ca vanele pe primara asta au fost deschise asta iarna! Manevrele astea au fost facute dupa 01.04 a.c. D-aia si svaiterul asta, constatat abia in min. 91!
Acum cateva zile eram in contradictoriu cu @aztec, in sensul ca-n 2 zile consecutive, la 05:30 AM ,chiar am beneficiat de apa calda,  dar el n-a mai apucat sa se bucure de acelasi tratament uman. In prezent, suferim, in corpore, ca multi altii, aceeasi tragicomedie! :cry:

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Eu banuiesc ceva dubios in toata povestea asta. Scria un ziar ca s-a certat cu Elcenul pe tema unei datorii bizare (a Elcenului catre Primarie !?…cum o fi putut lua nastere ea, nu pricep) iar lipsa dezmintirii din partea lui Nicusor e inexplicabila.  Ideea e ca isi trag la ciolane pe sub masa. Elcenul isi inchide centralele, nu anunta nimic, lumea e nervoasa si pe cine injura..? Au tot interesul sa il faulteze ca nu cumva sa ii vina vreo idee sa candideze la presedintie. Sau, daca oricum nu avea de gind, macar sa piarda primaria in favoarea unuia dintre “ai lor”. Cita vreme Elcenul nu va fi totuna cu Radetul, noi vom fi carne de tun in acest razboi.

Re: Termoficare Albert

In zona Leu nu era conducta relativ noua?

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Ba da dar cea noua e pe Iuliu Maniu. Mai e o magistrala pe sub Bd. Geniului. E intr-adevar posibil sa nu fi fost folosita in iarna daca alimentarea cartierului Dr. Taberii s-a facut normal din Cet Vest.

In alta ordine de idei, la noi in bloc a inceput firma de administrare sa se agite pe tema repartitoarelor. S-au gasit ei  scrofulosi la datorie sa respecte LEGEA si au speriat-o pe cretina de presedinta ca ne ia naiba daca nu le punem. A mai venit in prealabil prin octombrie si o amenintare de la Radet, asa ca se anunta lupte grele. Tehnici perverse de genul “nu te obliga sa iti pui si tu daca nu vrei” ( ma cred timpit; daca nu pui platesti singur toata diferenta pina la valoarea facturii pe bloc), amenintari “cine esti tu sa ii impiedici pe altii sa isi puna?!”, etc.  Nu inteleg ce treaba are Radetul cu proprietatea mea si cum isi permite sa dispuna dincolo de bransament. Cita vreme le achitam facturile, ce ii f.. grija cum impartim intern costurile?

Se pare ca era la fel de obligatoriu si conform legii din 2005 si celei din 2016. Acum li s-a facut de niscai comisioane. Am mai zis si repet: daca grija lor cea mare e economia, sint suficiente robinetele termostatate.  Economia o simte fiecare in buzunar chiar daca ponderata cu cota indiviza. Ea exista.

Bine ca la curentul electric nu-i aceeasi butaforie! Astazi am initiat demersurile pentru a consuma numai energie verde 100%, de acum incolo. :rofl:

Re: Termoficare subway guru

Nu te iluziona, daca e la pausal toti vor tine robinetele la maxim. La fel si la apometre sau la aragaz.
In Anglia trebuie sa bagi moneda la calorifer ca sa deschizi robinetul, altfel canci caldurica.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Pai normal ca il tin deschis la maximum pentru ca agentul termic e de rahat, la 35 grade si abia reuseste sa incalzeasca camera la 19-20 de grade. Eu ma gindeam la o situatie normala dar ipotetica in care ai putea avea peste 25 grade cu robinetul la maximum.

Ideea e ca atita timp cit temperatura agentului termic e insuficienta, aceste asa zise repartitoare sint absolut inutile. Ba chiar daunatoare pentru proprietari dar bune pentru firmele-parazit ce le citesc. A propos, nu pot fi citite si prelucrate datele chiar de asociatie? Sau nu au facut prostia sa lase portita asta?

Bataia de joc continua...
Termoenergetica AC DT 11 04 2022.png (97.66 KB; downloaded 1812 times)

Au mai impins, un pic, spre vara, termenul de reluare a furnizarii apei calde in Drumul Taberei... :bleah:
Initial era rezolvabila in dimineata zile de 13.04.2022!
Termoenergetica AC DT 13 04 2022.png (91.8 KB; downloaded 1748 times)

Re: Termoficare aztec

La min e  fierbinte...zice nevasta
Cand am plecat la 21 am facut tot la lighean...dar la 23.30 ar fi calda.

Re: Termoficare subway guru

Si la mine a revenit la robinet dar trebuie sa lasi sa curga 30min ca sa ajunga de la rece-rece la calaie.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Formula "tarile cu apa calda" capata un inteles cit se poate de concret...

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”