Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 421706 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
Utilizator anonim
Pai mentin ritmul cu constructorul
Tavi wrote:
Utilizator anonim cu 4 reportaje in 8 zile![]()
Pai mentin ritmul cu constructorul
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Bravo @Utilizator anonim...
Pana acum nu ai 'ratat' si nu ai 'iertat' nimic!...
Iar 'prietenii' stau in continuare langa tine ca sa nu scapam ceva nici pe viitor...
Bravo @Utilizator anonim...
Pana acum nu ai 'ratat' si nu ai 'iertat' nimic!...
Iar 'prietenii' stau in continuare langa tine ca sa nu scapam ceva nici pe viitor...
- darknight
-
Posted:
-
-
- mindmasster
-
Posted:
-
-
- adn2377
-
Posted:
-
adn2377
Duminica am ajuns si eu prin IDM (dupa vre-o 2-3 ani sau mai mult) sa imi caut cate ceva, si am profitat sa fac doua poze de aproape...
Duminica am ajuns si eu prin IDM (dupa vre-o 2-3 ani sau mai mult) sa imi caut cate ceva, si am profitat sa fac doua poze de aproape...
13022011247_ed.jpg (382.09 KB; downloaded 2676 times)
13022011248_ed.jpg (298.1 KB; downloaded 2678 times)
-
- marius baciu
-
Posted:
-
marius baciu
Schimba schema ca mie imi aduce aminte de vorba aia
-sa imi zambesti de sub locomotiva-
mindmasster wrote:
Si de la mine un sincer bravo![]()
Schimba schema ca mie imi aduce aminte de vorba aia
-sa imi zambesti de sub locomotiva-
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Andrei, in reportaj ai la un moment dat niste imagini unde spui ca se betoneaza linia de tramvai. In acele poze nu vad puse traversele, decat liniile stau in acei mici ,,boltari".
Clarifica putin te rog.
Multumesc!
Andrei, in reportaj ai la un moment dat niste imagini unde spui ca se betoneaza linia de tramvai. In acele poze nu vad puse traversele, decat liniile stau in acei mici ,,boltari".
Multumesc!
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Azi a sosit si a 3a macara care a inceput montarea predalelor dinspre Titulescu.
Azi a sosit si a 3a macara care a inceput montarea predalelor dinspre Titulescu.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
N-are ce traverse sa fotografieze pentru ca nu sunt, si nici calea betonata nu o poate poza pentru ca e ascunsa 'sub cearceafuri'...
3mil wrote:
Andrei, in reportaj ai la un moment dat niste imagini unde spui ca se betoneaza linia de tramvai. In acele poze nu vad puse traversele, decat liniile stau in acei mici ,,boltari".Clarifica putin te rog.
Multumesc!
N-are ce traverse sa fotografieze pentru ca nu sunt, si nici calea betonata nu o poate poza pentru ca e ascunsa 'sub cearceafuri'...
Image0080.jpg (115.58 KB; downloaded 2334 times)
Image0081.jpg (153.54 KB; downloaded 2339 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Cand am fost pe santier se asteptau betonierele pentru turnare, nu am mai avut timp sa stau pana atunci. Daca prindeam momentul sigur puneam poze mai sugestive
Cand am fost pe santier se asteptau betonierele pentru turnare, nu am mai avut timp sa stau pana atunci. Daca prindeam momentul sigur puneam poze mai sugestive
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Se pare ca cineva a "ascultat" problemele si s-a straduit sa le rezolve cel putin partial, azi aparusera niste "butoaie" alb-rosii in zona pe unde se sarea trotuarul.

Utilizator anonim wrote:
Cateva probleme....
1. Cu verde am marcat o practica de intrare pe Economu Cezarescu, se impun niste stalisori acolo ca sa impiedice aceasta actiune
2. Cu rosu am marcat locurile unde in zi lucratoare se parcheaza, total inestetic, se impun si aici niste stalpisori.
Se impun si garduri (ornamentale dar cu scop sigur) pentru ca spatiile verzi de sub pasaj or sa devina parcari improvizate.
Se pare ca cineva a "ascultat" problemele si s-a straduit sa le rezolve cel putin partial, azi aparusera niste "butoaie" alb-rosii in zona pe unde se sarea trotuarul.
- GAC
-
Posted:
-
GAC
Vai, nu pot sa cred ca au inceput sa puna predale si pe Titulescu, deci cu alte cuvinte se lucreaza in paralel la 2 etape: 5 si 6. Asta inseamna ca la sfarsitul sapt viitoare vom mai adauga 70 de metrii, deci 210. Oare atunci vom fi trecut de 1/2?
De asemenea, macaraua albastra mare (vedeta de acum o sapt) va fi nevoita sa se intinda mai putin intrucat aproape ca s-au pus predale peste zona CF. Deci ar trebui in mod normal sa-i creasca viteza, intrucat sapt trecute macaraua turn era de 3 ori mai spintena.
Apropo, rampa de coborare de pe Milea, din poza de mai sus e penru o banda sau pt doua?
Vai, nu pot sa cred ca au inceput sa puna predale si pe Titulescu, deci cu alte cuvinte se lucreaza in paralel la 2 etape: 5 si 6. Asta inseamna ca la sfarsitul sapt viitoare vom mai adauga 70 de metrii, deci 210. Oare atunci vom fi trecut de 1/2?
De asemenea, macaraua albastra mare (vedeta de acum o sapt) va fi nevoita sa se intinda mai putin intrucat aproape ca s-au pus predale peste zona CF. Deci ar trebui in mod normal sa-i creasca viteza, intrucat sapt trecute macaraua turn era de 3 ori mai spintena.
Apropo, rampa de coborare de pe Milea, din poza de mai sus e penru o banda sau pt doua?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@GAC:
sezi bland, nu te 'arunca', inca suntem la mana lui 'meteo'...
@GAC:
sezi bland, nu te 'arunca', inca suntem la mana lui 'meteo'...
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
GAC wrote:Despre cate etape sunt si lungimea lor, a lamurit Utilizator anonim aici.
Asta inseamna ca la sfarsitul sapt viitoare vom mai adauga 70 de metrii, deci 210. Oare atunci vom fi trecut de 1/2?
GAC wrote:O banda.
📖 Pagination options