Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 425155 views

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

De primar ziceam și eu.
Pentru reamintire, lucrările la pasaj au demarat spre sfârșitul lui martie 2014.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Nu zice nimeni nimic referitor la viteza de lucru care, dpmdv, este exceptionala pt complexitatea lucrarii. Dar sa nu vina unu si altu sa zica faptul ca il fac intr-un an, ca in martie/mai e gata etc.

Azi e 30.04. Se hidroizoleaza centrul. Acolo sa fie totul gata vor mai trece 4-5 zile ... sa nu uitam ca maine e 01.05, si privatii au liber de 01.05 ...

Cat priveste rampa Marasti mai e mult pana departe ....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Modificări în circulaţia liniilor de transport public în zona Piaţa Presei  

Pentru continuarea lucrărilor la Pasajul Piaţa Presei, în perioada 04-25.05.2015, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Mărăşti, sensul spre Bd. Expoziţiei, tronsonul cuprins între Piaţa Presei şi Bd. Expoziţiei.
Din această cauză, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va lua următoarele măsuri de reorganizare a transportului public în zonă, astfel:
Accesul autobuzelor liniilor 149, 261, 304 şi 449 în terminalul ,,Piaţa Presei” se va realiza de la rondul Piaţa Presei, prin Şos. Kiseleff, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăşti, Bd. Expoziţiei. Celălalt sens nu se modifică.
De asemenea, autobuzele liniei 780 vor circula pe sens ,,Gara Basarab”, de la rondul Piaţa Presei, prin Şos. Kiseleff, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, Cal. Griviţei, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.
Autobuzele liniilor 149, 261 şi 304 vor efectua opriri şi în staţiile ,,Muzeul Satului” comun cu cele ale liniilor 131, 205, 331, respectiv ,,Arcul de Triumf” şi ,,Institutul Agronomic”, comun cu cele ale liniei 330.
Pe traseul modificat, autobuzele liniilor 449 şi 780 nu vor efectua staţii intermediare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Superb fotoreportajul luisurvola!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Multumim survola, great job !
Mi se pare mie sau chiar insinuezi ca s-a lucrat si astazi ?!...   :)

"A great job" merită oamenii care au lucrat aici și pe 1 mai și sâmbătă, 2 mai. Noi, aici pe site, doar reflectăm munca lor.
Se mai lucra azi și la pasajul pietonal nou, dar nu am putut găsi o poziție corespunzătoare pentru pozat.

Ce crezi, va fi dat în funcţiune de 1 iunie sau mai devreme ?

Cine știe? :-)
Mai e mult de lucru la rampa Expoziției.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

In continuare sustin, la fel ca acum muuulte luni, ca pasajul mai are cam 30-45 de zile de tras... bine, acum nu stim ce e inauntru...

Ce repede au avansat si cu pasajul pietonal de la H...
Om trai si om vedea cand ii dau drumul... Desi cred ca probabil o vor face curand, chiar si fara rampa Expozitiei....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan Ciorascu

Se hidroizoleaza puternic in centru. Cred ca rampa Expozitiei este excavata la cota si acum isi asteapta radierul.
Circulatia inca nu a fost restrictionata pe sensul Pta Presei-Expozitiei.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Eu n-am inteles treaba aia cu trecerea hidroizolatiei peste tevi. Am mai vazut tampenia aia si in alte parti. Izolezi tevile sau planseul?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Cred că ce se vede deasupra nu e hidroizolaţia, ci doar o folie de plastic întinsă deasupra, să păstreze uscat betonul pe care va veni hidroizlaţia.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan Ciorascu

bekxy wrote:
Cred că ce se vede deasupra nu e hidroizolaţia, ci doar o folie de plastic întinsă deasupra, să păstreze uscat betonul pe care va veni hidroizlaţia.

Asa este. Hidroizolatia a fost facuta pe sub tevi.

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”