Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 227481 views

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 74

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Desi nu prea are legatura cu pasajul, o sa postez aici doua imagini cu bordurile care se monteaza pe Strada Nitu Vasile. (a se observa tuburile)

Untitled by mihaipăcurețu, on Flickr

Untitled by mihaipăcurețu, on Flickr

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Dar tuburile alea din pozele de mai sus pt ce sunt? Se pun corpuri de iluminat sau sunt pt altceva? Ah si vad ca oamenii tot n-au scapat de prostul obicei de a o lua pe la suprafata....poate doar daca pui garduri pe trotuar sau ceva pe mijloc sa se descurajeze sportul asta.
Am vazut si eu azi de dimineata gardurile montate pe curba cu sos.Berceni. Nu-mi plac deloc, ma astept sa vad plasa portocalie de santier peste ele, dar vad ca sunt gardurile alese pentru toata intersectia fiind pe toate laturile. Altele momentan nu pupam. Aia e. Nu inteleg de ce nu au ales modelul din centru, mai dragut totusi decat plasele astea de santier care sunt si destul de inalte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MikeT

Trebuie gard pe mijloc, altfel nu-i opresti pe kamikaze.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului werteny

Distanta intre acele cabluri este prea mica pentru a se monta stalpi (~10m)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Nu trebuie sa fie neaparat stalpi din aceia mari, pot fi si mai mici, un stil veioza, nu stiu cum ii zice daca ii zice in vreun fel. Dar daca nu sunt pt iluminat pt ce pot fi? pt indicatoare rutiere luminate?

@MikeT, gard e si la tramvaiul 41 si oamenii tot se strecoara :D

• GPS
  • Posted:
  •  

Reteaua e in mare gata, au mai ramas de montat un element si incrucisarile.

• GPS
  • Posted:
  •  

misterr, cinste. :bere:
Felicitări pentru acest reportaj minunat și pentru detaliile surprinse.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului punmeister

Dupa trolee, mai ramane ceva de facut la Sudului sau intra la lucrari finalizate?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Asta vroiam sa intreb si eu. Topicul asta s-a umplut in ultimul timp de off-topic, asa ca nu se mai intelege nimic.  :bere:

Puss in Boots wrote:
Nu trebuie sa fie neaparat stalpi din aceia mari, pot fi si mai mici, un stil veioza, nu stiu cum ii zice daca ii zice in vreun fel. Dar daca nu sunt pt iluminat pt ce pot fi? pt indicatoare rutiere luminate?

@MikeT, gard e si la tramvaiul 41 si oamenii tot se strecoara :D

Gard d-ala de plasa bordurata, cum au pus pe trotuarul din fata scolii 190, de exemplu.

punmeister wrote:
Dupa trolee, mai ramane ceva de facut la Sudului sau intra la lucrari finalizate?

Da, mai trebuie puse copertine deasupra pasajelor pietonale. Altfel o sa devina derdelusuri la iarna. Ca daca la metrou exista lucratorii de acolo care mai ies sa mai curete de zapada, aici nu e nici naiba.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Pai copertinele intra in contract sau e doar wishful thinking?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Ar trebui bănci și copertine la tramvai. Stau oamenii cocoțați pe gardurile de inox... Și când că ploua, ce vor face? Nu știu dacă au finalizat la pietonale finisajele alea pozate de mine ca fiind neterminate. Respectiv pe la colțurile planșeului, etc. Indicatoare noi dar strâmbe... În continuare sta politia și dirijează traficul. Altfel e jale. Sa nu mai zic dimineață în jos pe Vacaresti. E full.

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”