Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 614234 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Ai uitat că justiția a decis că în România poţi parca unde vrea muşchii tăi, nu mai are nimeni voie să te ridice ?!...
Ai uitat că justiția a decis că în România poţi parca unde vrea muşchii tăi, nu mai are nimeni voie să te ridice ?!...
- clt
-
Posted:
-
clt
Vai de capul lor, nu pot sa-mi explic, pur si simplu nu pot, cum sa-ti bagi masina in boscheti (pamant, spatiu verde)? Adica bun, nu-ti pasa ca distrugi, nu-ti pasa de masina, dar de tine ca om cand cobori din masina si intri cu pantofii in noroi iti pasa? Aparent nu. D-aia avem un popor de boschetari din tata-n fiu.. Mai trec 100 de ani pana ne vom civiliza complet.
Vai de capul lor, nu pot sa-mi explic, pur si simplu nu pot, cum sa-ti bagi masina in boscheti (pamant, spatiu verde)? Adica bun, nu-ti pasa ca distrugi, nu-ti pasa de masina, dar de tine ca om cand cobori din masina si intri cu pantofii in noroi iti pasa? Aparent nu. D-aia avem un popor de boschetari din tata-n fiu.. Mai trec 100 de ani pana ne vom civiliza complet.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Păi când au fost făcute pozele încă nu ploua....
Acum plouă....
Sper să se simtă destul de pedepsiţi când or vrea să plece ...
Păi când au fost făcute pozele încă nu ploua....
Acum plouă....
Sper să se simtă destul de pedepsiţi când or vrea să plece ...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Da` RATB-ul nu mai are tramvai-plug pentru deszapezire? Ar fi util in situatiile astea.
Știm noi cărui animal ii place în noroi!!
133 313 wrote:
Si cand te gandesti ca la Kaufland nici nu-i ploua in parcare... La inaugurarea tramvaiului o saptamana trebuie sa stea platforma cu macara in zona, clar.
Da` RATB-ul nu mai are tramvai-plug pentru deszapezire? Ar fi util in situatiile astea.
clt wrote:
Vai de capul lor, nu pot sa-mi explic, pur si simplu nu pot, cum sa-ti bagi masina in boscheti (pamant, spatiu verde)? Adica bun, nu-ti pasa ca distrugi, nu-ti pasa de masina,dar de tine ca om cand cobori din masina si intri cu pantofii in noroi iti pasa? Aparent nu. D-aia avem un popor de boschetari din tata-n fiu.. Mai trec 100 de ani pana ne vom civiliza complet.
Știm noi cărui animal ii place în noroi!!
- TibiV
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Da, are pluguri 1VU si 3VU,dar mai bine ar repara o freza
Da, are pluguri 1VU si 3VU,dar mai bine ar repara o freza
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
11-22-2015 11-10-29 PM.png (22.07 KB; downloaded 3094 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Mereu imi scapa ca nu se mai salta masinile ci primarii.
Poti parca unde zice codul rutier ca poti. S-a dat vreo lege/ordonanta care abroga OUG195 ? Nu-i poti amenda pe toti tot timpul, dar ii poti amenda concentrat pe cativa!
Practic acolo este abonament la amenzi. 
Dar treaba cu nisipul Mamaia nu-i intamplatoare. Porcologica Radihon s-a ingrijit sa nu se afunde prea tare in noroi ciumetii. Ca stiu si ei ca s-a redus spatiul de parcare simtitor in perspectiva parcarilor etajate promise de mincinovschi.
TibiV wrote:
Mereu imi scapa ca nu se mai salta masinile ci primarii.
Dar treaba cu nisipul Mamaia nu-i intamplatoare. Porcologica Radihon s-a ingrijit sa nu se afunde prea tare in noroi ciumetii. Ca stiu si ei ca s-a redus spatiul de parcare simtitor in perspectiva parcarilor etajate promise de mincinovschi.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Poate s-ar rezolva problema, dacă s-ar pune câteva semne cu "Nu călcați iarba!"
Revenind, de ce nu se montează un gard, ca cel de pe linia 41; chiar dacă nu este estetic poate ar fi o soluție mai buna!
P.S.: In ce situație au ajuns acei șoferi încât sa-si parcheze mașina chiar si unde este gazon
Poate s-ar rezolva problema, dacă s-ar pune câteva semne cu "Nu călcați iarba!"
Revenind, de ce nu se montează un gard, ca cel de pe linia 41; chiar dacă nu este estetic poate ar fi o soluție mai buna!
P.S.: In ce situație au ajuns acei șoferi încât sa-si parcheze mașina chiar si unde este gazon
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
In situatia... badass de categoria usoara (aia de nu stiu/pot sa ajunga la incalcarile banoase ale legilor).
Oamenii desertului... Dar pe de alta parte cred ca si riveranii sunt adusi la disperare de transportul in comun in varianta actuala asa ca au renuntat sa le mai pese.
In situatia... badass de categoria usoara (aia de nu stiu/pot sa ajunga la incalcarile banoase ale legilor).
-
- t530
-
Posted:
-
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Eu nu am sa pot intelege cum este sa pui masina ca un dobitoc pe spatiul verde si pe linia de tramvai cand la 50 m in spatele tau ai parcare ( GRATUITA SI ACOPERITA ) . Suntem vai de noi !!!
Eu nu am sa pot intelege cum este sa pui masina ca un dobitoc pe spatiul verde si pe linia de tramvai cand la 50 m in spatele tau ai parcare ( GRATUITA SI ACOPERITA ) . Suntem vai de noi !!!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Sa zicem mersi ca astia nu parcheaza in holul blocului...
Sa zicem mersi ca astia nu parcheaza in holul blocului...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Vai dar cat am putut sa ma insel. Nu se da drumul la tramvai nici de 1 decembrie. Uitasem ca e vorba de radihonii. Sa mizez pe Craciun?
Azi... liniste totala. Ca cica ploua...
Vai dar cat am putut sa ma insel. Nu se da drumul la tramvai nici de 1 decembrie. Uitasem ca e vorba de radihonii. Sa mizez pe Craciun?
Azi... liniste totala. Ca cica ploua...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination