Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1722665 views
📖 Pagination options
- Citaro2037
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Citaro2037
Este mai bun sistemul acesta decât cel clasic cu bare transversale?
Este mai bun sistemul acesta decât cel clasic cu bare transversale?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Da, dar e mai pretentios la montaj...
Da, dar e mai pretentios la montaj...
- George
-
Posted:
-
George
S-a terminat montajul caii de rulare pe M5?
S-a terminat montajul caii de rulare pe M5?
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Din cate am putut identifica pe site-ul metrorexm5.ro, singura portiune in care fundatia caii de rulare nu este finalizata e in zona Eroilor. Sunt, totusi, circumspect cu privire la actualitatea datelor dar...alta sursa n-am gasit!
Din cate am putut identifica pe site-ul metrorexm5.ro, singura portiune in care fundatia caii de rulare nu este finalizata e in zona Eroilor. Sunt, totusi, circumspect cu privire la actualitatea datelor dar...alta sursa n-am gasit!
Eroilor-2 1.jpg (362.88 KB; downloaded 3368 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Zonele CVSP de interstatie nefinalizate sigur mai au probleme la continuitatea caii. Ar mai putea fi in discutie tunelul de legatura M5 cu M1/3 precum si dincolo de E2 spre PSS Opera.
Nu am date de ultima ora dar nu e greu de intuit...
Zonele CVSP de interstatie nefinalizate sigur mai au probleme la continuitatea caii. Ar mai putea fi in discutie tunelul de legatura M5 cu M1/3 precum si dincolo de E2 spre PSS Opera.
Nu am date de ultima ora dar nu e greu de intuit...
- George
-
Posted:
-
George
Guru, ar fi totuși interesante niște date de ultimă oră și niște poze mai noi din subteran
asta așa, prin ianuarie, poate ai mai mult timp...
Și te aștept în continuare cu răspunsul promis la topicul M2!
Guru, ar fi totuși interesante niște date de ultimă oră și niște poze mai noi din subteran
Și te aștept în continuare cu răspunsul promis la topicul M2!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Un strop zabava, momentan ma razboiesc cu morile de vant <dincolo>...si e mai camplicat cand rascolesti <musuroaiele de furnici>.
Un strop zabava, momentan ma razboiesc cu morile de vant <dincolo>...si e mai camplicat cand rascolesti <musuroaiele de furnici>.
- George
-
Posted:
-
George
Off topic, părerea mea e că toată discuţia de dincolo cu supratraversarea DN 1 este un pic tardivă şi inutilă, realmente au dormit în papuci când s-a luat decizia şi acum zugrăvesc cam catastrofic situaţia. Tu ai putea să lămureşti pertinent un singur lucru: cât de adânci sunt coloanele alea şi cam la ce cotă se (mai) poate face metrou pe acolo sau pe unde ar putea să treacă, inclusiv spre T 2. Deşi asta deja e treabă de SF de meleoane, ppun
Off topic, părerea mea e că toată discuţia de dincolo cu supratraversarea DN 1 este un pic tardivă şi inutilă, realmente au dormit în papuci când s-a luat decizia şi acum zugrăvesc cam catastrofic situaţia. Tu ai putea să lămureşti pertinent un singur lucru: cât de adânci sunt coloanele alea şi cam la ce cotă se (mai) poate face metrou pe acolo sau pe unde ar putea să treacă, inclusiv spre T 2. Deşi asta deja e treabă de SF de meleoane, ppun
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
O veste buna, am confirmare ca restanta la Astaldi s-a platit!
O veste buna, am confirmare ca restanta la Astaldi s-a platit!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Sa vezi ce ”tureaza” motoarele acum, totul e sa sara...de pe sasiu si sa iasa...prin capota cat mai repede!!
Sa vezi ce ”tureaza” motoarele acum, totul e sa sara...de pe sasiu si sa iasa...prin capota cat mai repede!!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
S-ar parea ca-si <asuma> si termenul de iunie!!!...mai putin subtraversarea la piata...si nu ma refer la ministru...
S-ar parea ca-si <asuma> si termenul de iunie!!!...mai putin subtraversarea la piata...si nu ma refer la ministru...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Uiti ca la CV de interstatie PdT-TV nu au rezolvat inca cu epuismentele?
Uiti ca la CV de interstatie PdT-TV nu au rezolvat inca cu epuismentele?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Colegii forumisti spun ca <se foreaza>. La urmatoarea vizita in teren verifica si tu daca au suplimentat <bateria>!
Colegii forumisti spun ca <se foreaza>. La urmatoarea vizita in teren verifica si tu daca au suplimentat <bateria>!
📖 Pagination options