Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694730 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Am trecut si eu azi pe acolo. Se muncea la zonele de nod ale grinzilor pasajului mare, dar la podul din aval nu s-a mai facut nimic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Desi nu mai ploua de 4 zile... :(

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Aici se muncea di ieri, duminica, pe podul mare la armare. In schimb podul aval a ramas la stadiul de grinzi asezate pe culee si atat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@TibiV
Si eu, ca inginer electronist doar imi dau cu parerea pe ce se vede in poze. Poate nu zic bine, dar pe culee pare sa fie elementele de sprijin finale (reazeme, parca le zice)
Si mai cred faptul ca schelele au fost montate la pile pentru ca urmeaza sa fie montate reazemele si la pilele astea.

Multumim pentru reportaj!

danutzu_2910 wrote:
@TibiV
pe culee par sa fie elementele de sprijin finale (reazeme, parca le zice)

Da, asa cred si eu, de aia am si insistat cu pozele alea...
Aparate de reazem sau aparate de sprijini ? Una din astea in orice caz... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Din ciclul "Vreau sa stiu!" Ce este un aparat de reazem: http://www.fabricadecauciuc.ro/articole...c-natural/

Multumim Adrian !... :)
:bere:
Deci este clar, ce am fotografiat la culeea Titan sunt aparate de reazem.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

O imagine care vorbeste de la sine.
Si nu cred ca va putea fi surprina de TibiV

http://www.skyscrapercity.com/showpost....count=8531

Suprabetonare sau e doar legatura dintre grinzim undeva pe malul sudic?

Oricum, se lucreaza la armare pe podul mare, am vazut si eu azi la pranz spre dupaamiaza.

La cât fier-beton a "dispărut" de pe podul din amonte, cred ca suprabetonare...
Sau măcar sper asta.... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Grinzile nu au cum sa se sprijine pe niste sutii de lemn, acele cutii reprezinta cofrajul pentru turnarea bazei fiecarui elment de sprijin atenuator de vibratii.
Si nu trebuie sa-ti faci griji ca pozele sunt contre-jour sau la rezolutie slaba, sunt poze informative si sunt foarte bune, nu sunt poze artistice.

Nu am spus cutii de lemn, am spus bucăţi de lemn...
Adică cât se poate de pline şi de solide, iar grinzile se sprijină pe ele.
Ca aici:

Sau cadru mai larg, aici:

Ambele poze sunt făcute fix cu o lună mai devreme, în noiembrie, când se instalaseră aparatele de reazem doar pe culeea Titan...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

A ok, nu stiu cum se cheama acele bucati, sunt cateva specii de lemn de esenta foarte tare, in general se cheama ironwood.

Re: Stiri si articole din presa iliutu

Adrian Rosca wrote:
Proiectul Străpungere Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu ar fi trebuit finalizat până la sfârșitul acestui an. La 15 decembrie 2015 însă, lucrările erau gata doar în proporție de 60%. Reprezentanții Primăriei Capitalei estimează că proiectul va fi terminat la 30 iunie 2016.

"S-a executat supratraversarea peste raul Dambovita, aceasta fiind realizata in procent de 90 %. Supralargirea bulevardului Nicolae Grigorescu este realizata in proportie de 50 %. Se lucreaza la relocarea utilitatilor, tablierul podului: armare, beton, iar atunci cand temperaturile vor permite si la asfalt. Una dintre rampe este in curs de finalizare, la cealalta rampa lucrarile sunt oprite pana la gasirea unei solutii cu privire la supratraversarea cablurilor electrice ale Transelectrica", au precizat reprezentanții Primăriei Capitalei într-un răspuns remis B365.ro.

http://www.b365.ro/pasajul-nicolae-grig...42840.html

Supratraversare ... o fi zburătoare ??

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463838 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”