Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096397 views

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

danutzu_2910 wrote:
BTW, ramane marea intrebare (am mai pus-o acum ceva vreme): ce se intampla cu liniile de tramvai din intersectie?

Extractie, depozitare, reinstalare la final.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Foarte subțire mișcarea pe acest șantier la oră 16. Acum ca e vacanță trebuia să se lucreze în plin. Traficul e lejer la anumite ore.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

La rampa Vacaresti se efectua armarea peste betonul de egalizare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Intr-adevar, greu, greu de tot se misca. Acest lucru constituie o bataie de joc la adresa tuturor cetatenilor ce tranziteaza  sau locuiesc in zona.  Dupa un an de lucrari, nimic remarcabil. Pe bune !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Un an s-au facut PM si inca nu s-au terminat. S-au facut pasajele pietonale si inca nu le-au terminat. N-as zice chiar ca nu s-a facut nimic ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Pana la urma este o chestie de programare a lucrarilor.
Voi fi foarte bucuros daca vor dovedi ca au programat inteligent lucrarile, astfel incat in perioada celor doua luni estivale, cu trafic mult scazut, sa atace (si sa termine, in sensul de a inchide la suprafata) zona critica a proiectului, adica cea de sub intersectie.
Daca reusesc asta, jos palaria, si atunci sunt sanse reale sa termine cum s-au angajat, adica in decembrie...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Nu cred ca au fost inteligenti :( Daca erau, ar fi tras mulatii, apoi direct groapa centrala si la final rampele - motivul fiind ca puteau devia pe deasupra unor rampe neexcavate in timp ce nu prea poti devia prin rampe deja excavate. Desigur, daca aveau forta de munca suficienta sa faca simultan pasajele pietonale si cele trei excavari (sau cate mergeau simultan) nu erau probleme.

Re: Iunie 2015 danutzu_2910

survola wrote:
de aici a dispărut ceva; cine ştie ce câştigă :lol: ;

Era un post trafo din asta model nou?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

danutzu_2910 wrote:
Era un post trafo din asta model nou?

Bingo. Tocmai ce îl pozasem data trecută. Drum bun!  :popa:
DSC_0592.jpg (213.42 KB; downloaded 2070 times)

survola, mă mir că nu ne-am întâlnit în boscheţi de la Castani... :)
Am făcut si eu câteva poze azi, dar ale tale sunt mai bune...
Dar săpăturile începute în intersecție sunt cele mai importante...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Stii, cand stai multe ture la semafor, te uiti in dreapta si in stanga si e imposibil sa nu retii detalii.

Cu groapa aia din centru, nu va bucurati. Nu e parte din pasaj ci e parte din pasajul pietonal de pe partea cu BIG.
Sa-i zicem pasajul pietonal 2 (conform cu ordinea inceperii)

Pe jumatate asta a lucrarii vad in felul urmator:
- Pasajul pietonal 1 zona Mega este in executie, va incepe cofrarea PS, armare si betonare, acoperire cu pamant si toate cele pentru a fi circulabil
- Pasajul pietonal 2 zona BIG la care a inceput sapatura, il fac si pe asta precum pasajul 1 sa ajunga la final circulabil.
- pasajul auto, sap si torn PS, pentru ca PM (sper ca) sunt executati cat mai mult posibil spre centru. Dupa ce am turnat PS, fac ce mai e defacut ca sa acopr si sa deviez circulatia pe aici si sa inchid pe unde se circula acum.

Da, aşa văd si eu ordinea...
Doar că ar trebui ca pasajul Mega să fie gata în cel mult o lună dacă vor să aibă măcar o şansă de a termina anul ăsta.

Dar groapa din centru nu sunt convins că e de la pasajul pietonal...
O să încerc să ajung maine să mă conving...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Parca nu e in centru.
Se vede in dreapta gropii PM al pasajului,, iar in partea stanga sprijiniri specifice celor doua pasaje pietonale la care se lucreaza. (profile H, pe veticala si placi de lemn orizontale intre profile)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

E posibil ca acolo deja sa se despartă sensurile. Sa ne uitam pe planuri.
LE. E o subtraversare pietonală,  cea centrală,  la care nu s-a lucrat până acum.

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”