Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 424860 views

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

De data asta se confirma.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

ANTENA wrote:
Nu pot sa nu remarc inca o data bordurile care, initial credeam ca sunt aduse si montate pe pozitie, dar de fapt se toarna la fata locului.
Arata exact ca un salam din ciment cu putin nisip si deja au inceput sa se crape, dupa doar cateva zile. La partea superioara sunt un pic crestate, ca pizza feliata, sa dea impresia ca sunt mai multe bucati insiruite.
Nu inteleg cum beneficiarul/proiectantul a acceptat o astfel de mizerie care nu va trece nici de perioada de garantie.

Am vazut in mai multe locuri asa ceva... Poate este o conditie pusa de Primarie pentru reducerea cheltuielilor sau vreo moda cine stie?

Dar sa stii ca au rezistat, pe Baba Novac au rezistat ani buni. Poate acum e mai mult nisip si mai putin ciment...
Chiar m-am amuzat ca era un domn pe strada cu o rigla si un cutit care din loc in loc felia salamul dupa cum bine zici. Nu erau nici macar conuri puse ca sa il ocoleasca masinile... Treceau pe langa el in viteza si nu avea treaba, dadea inainte cu felierea. Pana la urma merge si asa...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Bordura turnata este si cea mediana de pe DN1, de la iesirea din pasaj pana in Otopeni. A fost turnata cand s-a largit la 3 benzi pe sens (acum cati ani?) si sunt in stare f buna si acum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Se asfaltează rampa dinspre fîntîna Miorița, trec în fiecare zi pe acolo și pot să confirm.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului fuscobal

Am adaugat si eu poze de azi. Se asfalta de zor pe rampa dispre Miorita si se poate da gata repejor. Rampa dinspre Arcul de Triumf este si ea in stadiu destul de avansat dar mai e ceva de munca...se tragea tare si acolo. Rampa dinspre Expozitiei este destul de in urma dar se lucra si acolo ! Am pus o poza si cu una dintre cele 2 intrari in pasajul pietonal (cea mai avansata dintre ele) care era deja tencuita pe interior si se incepuse montajul pardoselii cu ceva dale (posibil pardoseala flotanta)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Super poze fuscobal !
Multumim !...
Sunt foarte aproape de final, si poate termină până la 1 mai.
Pe de altă parte, mai este totuşi doar o săptămână...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

"(posibil pardoseala flotanta)"
Nu cred, nu se justifica

Pentru ne-constructori... Ce e pardoseala flotantă ?...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

TibiV wrote:
Pentru ne-constructori... Ce e pardoseala flotantă ?...

Pardoseala suprainaltata pe picioruse metalice. Se pune uzual in cladiri de birouri, dar si in data-centers, si se permite montarea cablurilor electrice cu usurinta prin spatiul de dedesubt. La data-centers se face si ventilatia prin acel spatiu. Este evident ca pentru un tunel subteran pietonal, nu are rost sa avem asa ceva.
Dale, mozaic, gresie, asfalt etc - ceva de genul, sunt ok

Zic si eu ca un personaj faimos: Nu am stiut ca si eu fac proză !
Am văzut des aşa ceva,  acum stiu si cum se numește... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Ma intreb pe unde o sa fie scurgerea de la pasajul de la pav.H - daca podeaua pietonala e direct fixata pe podeaua pasajului.... unde se scurge apa de ploaie?

In alta ordine de idei, aseara pe la 7-8 lucrau de zor pe rampa Expozitiei. Pareau sa excaveze pentru pereti.

pasajul are "panta" si sistem de canalizare.
Trebuie sa aiba.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Ca orice pasaj, are basa si camera de pompare, cica apa se deverseaza direct in Herastrau, lafel ca la Pasajul Subteran Baneasa(cretinatate absoluta, apele pluviale de pe carosabil sunt ape uzate, nu poti sa le deversezi fara epurare, si intr-un parc, in ritmul asta colegii de la metrou o sa ajunga sa deverseze in Lacul Cismigiu...)

Apele pluviale care "spala" carosabilul nu sunt curate. Pe carosabil mai avem praf, nisip, posibil ulei, motorina, etc

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463817 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”