Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 227883 views

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MariusCFRBucuresti

La ora 2:30 se muncea pe pasaj. Din ce am intrebat oamenii pe acolo,cica pun reteaua de troleu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Scorilo

A fost montat si stalpul lipsa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Dar din ce apare in teren -si poate inca nu s-a zis in clar aici- pare sau nu ca va fi o bucla de intoarcere in intersectie la Sudului ? (asta apropo de faptul ca unii zic ca se poate, altii ca incurca etc). Sau inca nu s-a atacat respectiva portiune?

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Din cablurile actuale pare ca nu se pune decât linia spre Unirii, dau pe acolo și poate fac și câteva poze.

Sper sa le dea Dzeu mintea cea de pe urma si sa faca macar un rond la pasaj Mihai Bravu (daca la Sudului nu vor sa se complice sau nu e fezabil din alte puncte de vedere). Sa duci toate liniile la Unirii e o prostie uriasa. Poate s-or inspira putin din propunerile Asociatiei si poate din alte mesaje/semnale care le-au sosit pe alte canale.

• GPS
  • Posted:
  •  

Ca o completare, nu s-a montat niciun cablu/consola suplimentar(ă).

Re: Octombrie 2017 MikeT

Gata intreruperea, nu mai merge sportul cu iesit de pe Secuilor la dreapta si intoarcere dupa 20 de metri la stanga. Sirul de borduri este complet.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Cred că în curând ne vom lămuri și cu troleibuzul. Am văzut console prin intersecție montate( atârnate).

Sa dea Domnul sa le fi dat mintea cea de pe urma si sa fi gasit solutia de a-l intoarce in intersectie, macar pentru unul daca nu doua din cele 3 trasee de troleu din zona (73, 74 si 76/77 depinde cum ii vor zice).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

# realistul nu a formulat clar. Părerea mea e că nu va întoarce nici un troleibuz în intersecție.  :(

Sincer, si parerea mea e tot aia. Si probabil, ca sa duc pesimismul pana la final, nu va fi rond nici sub pasajul de la Mihai Bravu. Cel putin nu in prima faza. Apoi cand vor vedea (DACA vor vedea) ca nu merge treaba cu toate liniile la Unirii, poate vor mai schimba cate ceva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Cineva e pus bine pe treaba sa scada confortul pasagerilor si trimiterea acestora catre masini.
Incep sa ii dau dreptate lui 133, probabil ca printre factorii de decizie se afla "simpatizanti" ai producatorilor de carburanti. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului WT_fan06

Sunt simpatizanti ai orice nu inseamna transport in comun. Cati dintre cei care stau prin birourile "inalte" ale primariei merg cu transportul public? ...

• GPS
  • Posted:
  •  

Au apărut console și elemente, va fi doar spre Unirii.

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”