Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 431650 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
Utilizator anonim
Urmeaza un scurt reportaj de azi. Au venit si piesele speciale ale liniilor de tramvai de sub hobanat.
Urmeaza un scurt reportaj de azi. Au venit si piesele speciale ale liniilor de tramvai de sub hobanat.
- adrian
-
Posted:
-
adrian
salutare, revin cu rugamintea mea: poate cineva sa faca poze cu cele doua macarale mobile, poze mai mari de 800x600?eventual cu detalii mai apropiate ? va multumesc.
mindmasster wrote:
Am trecut acum 1h pe acolo si era mare zumzet pe podul hobant. Lucrau toate cele 3 macarale la montarea predalelor.
salutare, revin cu rugamintea mea: poate cineva sa faca poze cu cele doua macarale mobile, poze mai mari de 800x600?eventual cu detalii mai apropiate ? va multumesc.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Poze mai mari de 800x600 nu prea se pun pe forum ca oricum le redimensioneaza ca sa incapa in pagina.
Parca ai zis ceva de un forum al pasioantilor de utilaje, poti da si adresa?
Poze mai mari de 800x600 nu prea se pun pe forum ca oricum le redimensioneaza ca sa incapa in pagina.
Parca ai zis ceva de un forum al pasioantilor de utilaje, poti da si adresa?
-
- adn2377
-
Posted:
-
adn2377
Din ce vad si pe prognozele meteo intr-adevar vineri pare ziua cea mai potrivita pentru turnat beton -> +9 maxima ziua si +2 minima in noaptea urmatoare...
Sper sa termine armarea la timp
Daca ploua e problema?
Din ce vad si pe prognozele meteo intr-adevar vineri pare ziua cea mai potrivita pentru turnat beton -> +9 maxima ziua si +2 minima in noaptea urmatoare...
Sper sa termine armarea la timp
Daca ploua e problema?
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Se lucreaza sustinut si tare la liniile de tramvai de pe rampa Titulescu .... acum 1h am trecut prin zona am vazut ca deja au montat corturi, probabil sudeaza ... confirm lucrul la schimbul III pe podul hobanat, cel putin la ora 01.00 aseara se lucra ...
Se lucreaza sustinut si tare la liniile de tramvai de pe rampa Titulescu .... acum 1h am trecut prin zona am vazut ca deja au montat corturi, probabil sudeaza ... confirm lucrul la schimbul III pe podul hobanat, cel putin la ora 01.00 aseara se lucra ...
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
O sa fac cateva poze maine . Sa-mi trimiti pe pm mailu tau te rog
adrian wrote:mindmasster wrote:
Am trecut acum 1h pe acolo si era mare zumzet pe podul hobant. Lucrau toate cele 3 macarale la montarea predalelor.
- adrian
-
Posted:
-
adrian
nu reusesc sa trimit mesaj pe mp.
mindmasster wrote:adrian wrote:mindmasster wrote:
nu reusesc sa trimit mesaj pe mp.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ia legatura cu Utilizator anonim sau altcineva de la admin aici si explica-i care este problema. Iti recomand citirea intregului post, s-ar putea sa gasesti deja o explicatie si o rezolvare.
Ia legatura cu Utilizator anonim sau altcineva de la admin aici si explica-i care este problema. Iti recomand citirea intregului post, s-ar putea sa gasesti deja o explicatie si o rezolvare.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
V-am promis poza cu modelul de predale ce se utilizeaza pe rampele podului hobanat.
V-am promis poza cu modelul de predale ce se utilizeaza pe rampele podului hobanat.
DSC04651.JPG (249.5 KB; downloaded 2224 times)
-
- adn2377
-
Posted:
-
adn2377
Pai bine bine, dar... din profil??
Arata exact ca celelalte.
Utilizator anonim wrote:
Pai bine bine, dar... din profil??
Arata exact ca celelalte.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu arata lefel, are decuparile alea doua ca sa se potriveasca peste structura rampelor.
Nu arata lefel, are decuparile alea doua ca sa se potriveasca peste structura rampelor.
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Am trecut astazi prin zona si am facut cateva poze
@adrian: Ai primit pm?
Am trecut astazi prin zona si am facut cateva poze
@adrian: Ai primit pm?
1.JPG (702.28 KB; downloaded 2120 times)
4.JPG (722.64 KB; downloaded 2119 times)
5.JPG (693.45 KB; downloaded 2126 times)
8.JPG (576.83 KB; downloaded 2132 times)
Sistemul de Iluminat
9.JPG (634.96 KB; downloaded 2122 times)
Sistemul de Iluminat
10.JPG (507.67 KB; downloaded 2122 times)
11.JPG (543.29 KB; downloaded 2121 times)
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Parfum... au fost instalate si camerele ...
Parfum... au fost instalate si camerele ...
-
- subway guru
-
Posted:
-
📖 Pagination options