Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215871 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului szmen

shoppy wrote:
"Noul" Puz probabil ca va fii respins si rescos la dezbatere pana cand o sa fie disponibili banii necesari, si atunci nu o sa mai fie respins.
Asta cu prelungirea Pug este interesanta, daca Pug chiar poate fii prelungit pana in decembrie atunci aici este bataia pestelui de acceptare a Puz pe ultima suta de metrii, ca altfel orice Puz bazat pe vechiul Pug expirat va fii anulat instantaneu in instanta de alde nicusor si asemenea, si atunci trebuie asteptat noul Pug care e mai greu de realizat si deabia dupaia dat un nou Puz.

Sa inteleg ca daca Puzul nu se aproba pana in decembrie, atunci cand expira PUG-ul, sansele sa il faca in forma actuala sunt mai mici cu mult.
Dar cum in sedinta au spus ca nu au bani decat sa faca podul, ma face sa cred ca drumul o sa mai astepte.
Daca presupunem ca se aproba PUZUL, pana in decembrie, sa inteleg ca daca expira PUGUL, proiectul ramane in picioare, ca s-a aprobat puzul in timp util?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Naiba mai intelege ceva din site-ul lor, PV ala care zici tu este cu vechea dezbatere publica, aia de 80 de mesaje, si e dat si PV cu intalnirea cu opinentii, cand primaria tot zicea ca nu stie de cate case este vorba, ma gandesc ca daca era PUZ-ul asta ultimul putea oricine sa numere cladirile hasurate si sa vada.
Daca intrii acum pe site-ul primariei si dai la proeicte in desfasurare ajungi la acest "nou" Puz inclus in alta dezbatere publica care are doar 11 mesaje si s-a terminat pe 30.06. (bine, la ei e trecuta ca in desfasurare dar nu mai poti pune mesaje). Deci ca sa fie anulat acest nou Puz trebuie un PV la care sa fie anexata aceasta noua dezbatere de 11 mesaje, nu aia veche de 80.

Avand in vedere ca singurul lucru real care se mai poate face la infrastructura Bucurestiului este prelungirea tuturor bulevardelor pana in centura, foarte putin probabil ca aceasta strpungere sa nu fie inclusa si in noul Pug, oricine ar fii la conducere, ca sa isi asigure voturile soferilor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cilau

Discutiile s-au purtat pe versiunea asta de PUZ (publicata pe pmb.ro), care este ultima varianta. Au fost mai multe etape de dezbatere si de aceea se creaza confuzie (o dezbatere in timpul elaborarii(on-line),una premergatoare sedintei de dezbatere publica de la primarie (tot on-line) si in final cea de la sediul primariei.
Primaria nu stie cate imobile sunt afectate din simplul motiv ca nu cunosc situatia reala din teren. Uita-te pe PUZ in zona (de ex) cuprinsa intre uzina de apa Rosu si cartierul Residence Militari, pe majoritatea terenurilor nu figureaza constructii. In schimb in teren situatia este alta. Ei nu stiu ce construiesc (ba e drum expres ba nu e) dar barem sa cunoasca numarul imobilelor. Aceeasi situatie se intalneste si pe celelalte segmente.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului alex1968

Domnule "Cilau", cu regret (pentru cei care au alte criterii de succes in viata in Romania de azi), recunosc faptul ca am trecut pe la scoala si da, confirm, anul 1968 este cel al nasterii. Eventual daca doriti va trimit o copie dupa diploma de absolvire si/sau ca fisier atasat foaia matricola din facultate. In rest sa auzim numai de bine.
P.S. Ramanem cu podul hobanat Ciurel sau il oprim si pe asta din caz de spaga prea mica?

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului sss

Cilau, nu te supara, tu inventezi argumente in ignorarea totala a realitatii din necunoastere sau reavointa? Da, s-a construit intre Apanova si Centura, dar NICI O CONSTRUCTIE NU ESTE IN ZONA AFECTATA DE VIITOAREA/FOSTA STRAPUNGERE! Nu se putea primi autorizatie de constructie acolo si nici nu s-a riscat nimeni sa construiasca ilegal... Ti-am inteles pozitia, nu vrei sa se construiasca Strapungerea, dreptul tau, dar nu-ti sprijina argumentatia sa inventezi lucruri care pot fi lesne dovedite false, nu reusesti decat sa compromiti "cauza".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dominatrix

szmen wrote:
Daca presupunem ca se aproba PUZUL, pana in decembrie, sa inteleg ca daca expira PUGUL, proiectul ramane in picioare, ca s-a aprobat puzul in timp util?

Conform legii 350/2001, art. 65:

"În absenţa Planului de amenajare a teritoriului judeţean şi a Planului Urbanistic General aprobate, pe teritoriile aferente se pot realiza investiţii în construcţii, lucrări tehnicoedilitare, precum şi orice alte investiţii urbane numai pe baza unui plan urbanistic zonal aprobat potrivit legii şi cu respectarea Regulamentului general de urbanism".

S-a mai explicat, Puz prezinta la zi doar zona afectata de el, deci aia hasurata sau colorata diferit.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului vanelllou

sss wrote:
Cilau, nu te supara, tu inventezi argumente in ignorarea totala a realitatii din necunoastere sau reavointa? Da, s-a construit intre Apanova si Centura, dar NICI O CONSTRUCTIE NU ESTE IN ZONA AFECTATA DE VIITOAREA/FOSTA STRAPUNGERE! Nu se putea primi autorizatie de constructie acolo si nici nu s-a riscat nimeni sa construiasca ilegal... Ti-am inteles pozitia, nu vrei sa se construiasca Strapungerea, dreptul tau, dar nu-ti sprijina argumentatia sa inventezi lucruri care pot fi lesne dovedite false, nu reusesti decat sa compromiti "cauza".

sss, ii dau dreptate Cilau in privinta asta. Nu stiu zona dintre Apanova si Centura, dar situatia e mai mult decat credibila. Avand in vedere ca stiu zona dintre str. Dambovita si Lacul Morii si confirm: primaria habar nu are ce e in teren. Si problema  e alta: nu ca nu stiu, dar nu-i intereseaza ca sunt probleme si diferente.... Asta e, si nici macar nu e problema lor, e a noastra, celor care stam in zona.

Primaria stie ce are in teren ca ea a dat autorizatiile de constructie, acum ca ori fii si cosntructii sau amenajari ilegale sau unii de pe malul Lacului Morii au tras gard peste drumul public, aia nu ii intereseaza. Mie mi se pare ca pe strada Dambovita e destul de corecta schema, zii tu unde e gresita.
ca2.jpg (325.23 KB; downloaded 1857 times)

• sss
  • Posted:
  •  

vanelllou wrote:
sss, ii dau dreptate Cilau in privinta asta. Nu stiu zona dintre Apanova si Centura, dar situatia e mai mult decat credibila.

Frate, nu te supara, reciteste ce ai scris!!! Nu stii zona, dar ii dai dreptate altuia care nu stie zona, pentru ca presupui ca ar putea avea dreptate, cand presupune ca...  :?  Deci are dreptate doar pentru ca este din "partidul anti-"? Eu am zis ca suntem oameni seriosi, care discutam pe baza de fapte, ori faptele sunt evidente si verificabile in teren!

sss, vere, fratzica, boss, meshtere, cum vrei tu.... Ma bucur ca ai inteles sau esti pe aproape. Tine de logica, nu doar de fapte. Scurt, ca avem treaba: pentru ca in zona mea faptele (terenul) dovedesc ca primaria se inseala, inclin sa il cred pe altul care imi prezinta o situatie similara.

Te-ai prins? Hai ca n-a fost greu...

PS. Si nu am scos o vorba despre "anti-proiect", te pripesti. E si un partid?

• sss
  • Posted:
  •  

El, nu si nu... Batman, Batman!  :lol:  :lol:  :lol:

@Shoppy si tuturor celor din zona.
Pai ce e mai clar decat ca atunci cand s-a asfaltat str. Dambovita, constructorul a asfaltat si intrarea strazii mele (perpendiculara pe Dambovita) continuand cu bordura. Pentru ca: "Ne pare rau, dar strada dumneavoastra nu e in planurile primite de la primarie, n-am stiut ce sa facem, ne-am consultat cu proiectantul si am zis ca sa continuam cu bordura. Dar daca vreti sa faceti ceva, mergeti la proiectant si vorbiti cu el". Dar cum sa nu, cu mare placere, cand ma poate primi astfel incat sa nici nu deranjez? Doar sa-i spun ca eu am autorizatia de constr si toate actele pe o strada care nu exista.
"Dar stati linistit, ca sa intrati cu masina va coboram bordura putin." Aici mi-au facut un favor, le-am si multumit.....
Mailuri, telefoane, nici o reactie..... prea tarziu si oricum nu stie nimeni nimic.... A, ba nu, Primaria sect 6 mi-a raspuns: lucrarea din strada Dambovita nu e a lor, deci ... de la capat, reluam cercul.

Cam asta ar fi, o nimica toata. Maine poimaine apare un bloc pe acoperisul meu, pentru ca: "Scuze, nici n-am stiut ca aveti casa aici. De ce nu spuneti?"

Una e sa stie si alta e sa isi faca treaba calumea, acolo sigur s-a trecut cu vederea o harta veche ca sa se cumpere mai multa bordura.
Daca o luam pe asa atunci cum tu nu combati schema aia atunci inteleg ca e corecta, si daca e corecta aia atunci sunt corecte toate care urmeaza pana in A1  ;) .

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463878 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”