Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 424966 views

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

andrei11 wrote:
E usor exagerat...
1) Se pune limita de viteza in pasaj 40 km / h, + 2 - 3 radare fixe in pasaj, cine nu respecta blablabla, de la PPL pana la Arcul de Triumf e spatiu suficient pentru parcat masini si incasat amenzi.
2) Am intalnit zile de-a randul portiuni din marile bulevarde unde nu exista nici un fel de marcaj, deci circulatia ar fi trebuit sa se ghideze dupanumarul de randuri si nu dupa numarul de benzi. . Pun pariu ca nimeni nu mai stie asa, la prima strigare ce e aia un rand si cate randuri trebuie sa aiba o strada, indiferent de cat de lata ar fi acea strada.
In concluzie, tot asa, daca se intampla un accident urat cand vorbim de randuri si nu de benzi se poate da in judecata administratia drumurilor ca nu se ocupa de marcaje...
Punctul 1 dupa parerea mea vă acoperă intru totul si in plus intr-o luna se amortizeaza jumatate din pretul pasajului, incluzand aici si ramura Mărăşti.
Nightwolf o sa-ti pun o intrebare la Siguranta Rutiera si nu e nici o capcana...

Vezi ca ti-am rasp in siguranta rutiera.

On:
1) Nu poti sa instalezi radare fixe pt ca asta ar insemna sa le puna Oprescu (adm. drumului public) ceea ce nu o sa se intample ever in Bucuresti!! Pasajele din Bucuresti ORICUM au limita de 40 km/h TOATE (check them out!) :) Acolo unde nu e indicator inseamna ca l-au furat...
2) Chestia cu marcajele e discutie veeeeeeeecheeee ... iar o reluam?? Cat priveste acc rutier produs din lipsa marcajelor NICIODATA n-ai sa vezi asa ceva :)) Pt ca marcajul e dublat de celebra obligatie de "asigurare la schimbarea directiei de mers" :))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

[Nightwolf/b],
nu am stiut ca in fiecare pasaj din Bucuresti viteza maxima este 40km, cand de fapt se circula si cu 80km/h prin ele!  Ca primarul nu ar fi de acord cu radare fixe, primarul asta nu este "ever" si oricum este o mare greseala. In Stuttgart, aproape in toate pasajele subterane exista radare stationare!   - radare fixe (mai) sunt acolo unde de obicei e periculos...

Am inteles ca in mai va fi gata pasajul, ceea ce ar fi un record pentru un proiect de acest calibru.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Asa siii... your point?? Daca romanu` nu respecta legea e vina mea sau a ta? Nu prea inteleg, vrei sa ma tragi de urechi sau cum? Crezi ca eu nu stiu cum se merge prin pasaje? E strict problema celor care merg cum merg prin pasaje nu a mea si nici a ta. Cat priveste comparatia cu Germania, o voi repeta la INFINIT: TRAIM IN ROMANIA!! Nu in Germania sau Italia sau Anglia sau... sau... sau...

P.S: Nu va fi gata in mai. Ca ii vor da ei drumu la rosu e altceva, dar el ca proiect niciodata ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Politicienii romani nu vor sa se respecte legea in... (republica bananiera am voie sa ii spun?), ca daca vroiau atunci aveam si legi, si radare, si camere, si amenzi, si detoate.

Asa daca face politia exces de zel apar tot felul de tampiti la televizor care urla ca ei sunt mari soferi si defapt politia e tampita ca pune semne si radare aiurea care incurca circulatia si asa blocata, asa ca politia asteapta pe unii sa se faca praf, dupaia le pune semne, si daca se mai fac si altii praf atunci e clar: "ce ma, nu vedeti ca noi am pus semne, deci ne-am facut treaba, daca aia sunt bezmetici si nu respecta legea treaba lor, sa-si imprastie creierii pe strada, hai pa".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului freyutz

Care este problema voastra cu cei ce vor face acolo accidente (daca vor face)? Este responsabilitatea fiecaruia sa conduca asa cum ii pofteste inima.  Si eu prind 140-150km/h in pasaje cand prind drumul liber si carosabilul uscat, dar o fac pe propria mea raspundere in caz de accident, ca nu vine administratorul drumului sa-mi apese pedala de acceleratie, nu? Sper din tot sufletul sa se deschida sensul acela mai repede pentru a elibera putin din aglomeratia acelei intersectii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Dimineata a fost omor pe sensul Miorita-Arc...  :(  De fapt, a fost o zi "normala", dar dupa saptamana trecuta acum pare jale...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

@freyutz

Asa gandeam si eu odata, intre timp am mai crescut....

Cel ce face accident :
- poate accidenta alte persoane care circula regulamentar si sunt nevinovate
- poate produce ambuteiaje lucru care duce la intarzieri pentru alte persoane
- produce costuri (salvare, descarcerare, spitalizare, etc) care nu sunt acoperite de banala asigurare de sanatate
- nu in ultimul rand produce traume si costuri pentru familie !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

zapacitu wrote:
Dimineata a fost omor pe sensul Miorita-Arc...  :(  De fapt, a fost o zi "normala", dar dupa saptamana trecuta acum pare jale...

In principal pentru ca nu mergeau semafoarele.
Banda 1 de intrare de la Miorita care fusese gatuita, acum a fost redeschisa

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

ciordescu a promis vineri pe la pranz niste poze "mai pe seara", dar a trecut si seara de duminica... :)

Sa speram ca a fost doar ocupat, si ca va reveni curand cu noutati fotografice...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Nu e mare lucru de vazut de sus. In tunel e forfota. In alta ordine de idei, sunt toate sansele ca tunelul Ploiesti - Kiseleff sa fie gata pana de 1 Mai, ras, tuns, frezat, cu gelatina cu tot. Daca se va circula, este alta poveste.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@freyutz
150km /h in pasaj???
hai ne lasi!!

In ce pasaj ajungi tu la viteza asta?
In ala de la UNIRII?
Nu te cred, ca la cat e de denivelat te arunca de nu stii de tine?
sau ala de la Lujerul, nu cred ca atingi atat, max 120
De restul nu discutam ca sunt prea scurte.
:?  Sau ai cumva vreun VEIRON?

am aceiasi opinie ca @chevic

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

La Lujerului poti sa prinzi.

La Unirii un om a incercat sa evite o groapa, a derapat, s-a infipt intr-o coloana si a dat coltu. De acord ca a gresit, toti gresim din cand in cand, da, stricam o masina, da, tragem o spieretura, da, ne laum amenda sau ne suspenda carnetul cateva luni, da nu e normal sa ne compostam biletu si sa traumatizam cateva familii din lipsa unei banale glisiere w. Asa daca o luam dupa rationamentu tau ar trebuii sa se desfinteze toti parapetii, toate glisierele, toate semnele de circulatie si toate legile, ca doar fiecare e pe barba lui, ce, si daca iesi din casa poate sa-ti cada o bucata de tencuiala in cap si sa mori, nu?

Se pare ca rolul politiei rutiere este sa fluidizeze circulatia, abordarea asta e gresita, rolul asta trebuie sa revina CNADNR si administratiei locale, rolul politiei rutiere este sa reduca numarul de accidente, da se pare ca asta e o ideea prea subtila pentru noi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

# shoppy recunosc ca in capul meu e ceata mare. Te astept la Siguranta cu lamuriri  :mrgreen:

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”