Topic: Astra Imperio Metropolitan
2870 posts, 1028560 views
📖 Pagination options
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
punmeister
Viena este cumva in lumea a treia???
Nicăieri în lumea civilizată nu mai sunt vehicule cu scaune de plastic sau tablă, este semn de lumea a 3a.
Viena este cumva in lumea a treia???
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Stati linistiti ca si in Paris in transport cu scaune tapitate am vazut persoane bine imbracate care stateau cu fundul pe un scaun si picioarele intinse cu ghetele pe scaunul din fata, si au trecut controlorii pe langa ei si nu le-au spus nimic.
Stati linistiti ca si in Paris in transport cu scaune tapitate am vazut persoane bine imbracate care stateau cu fundul pe un scaun si picioarele intinse cu ghetele pe scaunul din fata, si au trecut controlorii pe langa ei si nu le-au spus nimic.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Vom evolua în momentul în care vom înțelege că noi românii nu suntem cu absolut nimic mai speciali decât englezii / nemții / francezii / croații / etc., ci ne confruntăm cu aceleași probleme. Cine crede că doar în România stau oamenii cu picioarele pe scaune, doar în România fac călătorii mizerie pe jos, doar în România sunt afectate vehiculele, etc. înseamnă că n-a prea văzut alte zone din Occident. Nu am la îndemână să vă arăt cum arată un autobuz din UK la final de tură, în condițiile în care în autobuz sunt distribuite gratuit și ziare.
Diferența dintre RO și Occident e că a doua zi vehiculul iese pe traseu curat. Atât.
Vom evolua în momentul în care vom înțelege că noi românii nu suntem cu absolut nimic mai speciali decât englezii / nemții / francezii / croații / etc., ci ne confruntăm cu aceleași probleme. Cine crede că doar în România stau oamenii cu picioarele pe scaune, doar în România fac călătorii mizerie pe jos, doar în România sunt afectate vehiculele, etc. înseamnă că n-a prea văzut alte zone din Occident. Nu am la îndemână să vă arăt cum arată un autobuz din UK la final de tură, în condițiile în care în autobuz sunt distribuite gratuit și ziare.
Diferența dintre RO și Occident e că a doua zi vehiculul iese pe traseu curat. Atât.
- reiny2000
-
Posted:
-
reiny2000

jack2ooo wrote here:Și Citaro Hybrid tot cu scaune tapițate au venit și nu au fost probleme. Tapițeria se poate curăța.
Nu erau mai practice niste scaune moderne din plastic? Sau ma rog, din ce se fac ele.

- jack2ooo
-
Posted:
-
jack2ooo
Nu am zis ca nu se pot curata, dar pe troleele de care zic eu NU se curata cu lunile sau niciodata. Si acolo sunt 2-3 scaune/masina catre trebuie spalate. Aici vor fi zeci. In fine, si mie-mi place confortul. Intrebarea si ingrijorarea erau mai mult dpdv sanitar. Dar daca e ok...asa sa fie
Nu am zis ca nu se pot curata, dar pe troleele de care zic eu NU se curata cu lunile sau niciodata. Si acolo sunt 2-3 scaune/masina catre trebuie spalate. Aici vor fi zeci. In fine, si mie-mi place confortul. Intrebarea si ingrijorarea erau mai mult dpdv sanitar. Dar daca e ok...asa sa fie
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Acele troleibuze au 15 ani. Nu poți curăța acum mizeria acumulată în atâta timp. Poți însă începe de la 0, cum spuneau colegii în cazul hibridelor este în regulă, tocmai pentru că s-au făcut demersuri în acest sens.
Acele troleibuze au 15 ani. Nu poți curăța acum mizeria acumulată în atâta timp. Poți însă începe de la 0, cum spuneau colegii în cazul hibridelor este în regulă, tocmai pentru că s-au făcut demersuri în acest sens.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
PS
@jack2ooo in tren sau avion te alertezi ”d.p.v. sanitar” la fel de mult?!
PS
Scaunele Metropolitan tapisate sa stii ca sunt bonus (vezi pct 7.1.7.3 din CS-ul pentru achizitia tramvaielor de 36 m)!
PS
@jack2ooo in tren sau avion te alertezi ”d.p.v. sanitar” la fel de mult?!
PS
Scaunele Metropolitan tapisate sa stii ca sunt bonus (vezi pct 7.1.7.3 din CS-ul pentru achizitia tramvaielor de 36 m)!
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
Vă delectez cu câteva poze făcute în decursul ultimei săptămâni cu Imperioasele în probe, acestea urmând să intre în cele din urmă pe traseu după saga recepției.
Ne vedem mâine pe linia 41.
Vă delectez cu câteva poze făcute în decursul ultimei săptămâni cu Imperioasele în probe, acestea urmând să intre în cele din urmă pe traseu după saga recepției.
Imperio Metropolitan #3801 (PROBE) - 29.11.2022.jpg (516.9 KB; downloaded 4941 times)
Imperio Metropolitan #3802 (PROBE) - Plaza Romania - 8.12.2022.jpg (365.78 KB; downloaded 4943 times)
Imperio Metropolitan #3807 (PROBE) - Ghencea - 8.12.2022.jpg (165.9 KB; downloaded 4941 times)
Imperio Metropolitan #3811 (PROBE) - 6.12.2022.jpg (429.44 KB; downloaded 4940 times)
Imperio Metropolitan #3812 (PROBE) +Tatra T4R #3392 (47) - 6.12.2022..jpg (681.58 KB; downloaded 4940 times)
Imperio Metropolitan #3813 (PROBE) - Brasov x Ghencea - 7.12.2022.jpg (298.47 KB; downloaded 4942 times)
Imperio Metropolitan #3813 (PROBE) - Ghencea - 7.12.2022.jpg (480.46 KB; downloaded 4941 times)
Imperio Metropolitan #3814 (PROBE) - Drumul Taberei - 7.12.2022.jpg (365.57 KB; downloaded 4943 times)
Imperio Metropolitan #3814 (PROBE) + V3A-M2000 #266 (41) - Drumul Taberei - 7.12.2022.jpg (368.22 KB; downloaded 4940 times)
Ne vedem mâine pe linia 41.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
O sa fie-o nebunie, si aglomeratie de nedescris, sa ne ”dam” cu 41, exact ca si cand copiii intra-n posesia unui cadou, jinduit demult. Garantat!
O sa fie-o nebunie, si aglomeratie de nedescris, sa ne ”dam” cu 41, exact ca si cand copiii intra-n posesia unui cadou, jinduit demult. Garantat!
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
De asta trebuia sa veniti in avans... la ultima runda de probe
De asta trebuia sa veniti in avans... la ultima runda de probe
DSC_1764.jpg (746.58 KB; downloaded 4705 times)
DSC_1773.jpg (485.92 KB; downloaded 4707 times)
DSC_1775.jpg (254.93 KB; downloaded 4709 times)
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Buna dimineata, Bucuresti!
Buna dimineata, Bucuresti!
3810 - 41 - 10.12.2022.jpg (266.04 KB; downloaded 4797 times)
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Deci asta inseamna ca vor scoate Tatrele din circulatie sau se va mai merge asa o vreme?
Deci asta inseamna ca vor scoate Tatrele din circulatie sau se va mai merge asa o vreme?
-
- TrainWrecker
-
Posted:
-
TrainWrecker
Poti sa vezi si pe InfoTB daca mai circula sau nu. Dar ca sa-ti raspund la intrebare, Tatrele vor fi retrase atunci cand se vor livra toate astrele pentru linia 25.
Acum Tatrele circula pe 11,19,44 si 47. De astazi nu mai circula pe 25.
Poti sa vezi si pe InfoTB daca mai circula sau nu. Dar ca sa-ti raspund la intrebare, Tatrele vor fi retrase atunci cand se vor livra toate astrele pentru linia 25.
Acum Tatrele circula pe 11,19,44 si 47. De astazi nu mai circula pe 25.
-
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Sursa informației?
TrainWrecker wrote here:
Dar ca sa-ti raspund la intrebare, Tatrele vor fi retrase atunci cand se vor livra toate astrele pentru linia 25.
Sursa informației?
📖 Pagination options