Topic: Noul forum - sugestii și reclamații
793 posts, 174774 views
📖 Pagination options
- TTony
-
Posted:
-
Re: Noul forum - sugestii și reclamații
TTony
Nu functionază sa salvezi un mesaj ca draft dacă faci un topic nou. Primesc eroarea ”Pagina nu există” când încerc să o accesez mai târziu. Nu știu dacă se știe despre această problemă.
Nu functionază sa salvezi un mesaj ca draft dacă faci un topic nou. Primesc eroarea ”Pagina nu există” când încerc să o accesez mai târziu. Nu știu dacă se știe despre această problemă.
1.png (11.06 KB; downloaded 1663 times)
2.png (5.52 KB; downloaded 1662 times)
- Costin
-
Posted:
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Dupa ce am apasat butonul de trimitere mesaj, pe subiectul dedicat proiectelor mele in categoria simulatoare, am primit aceasta eroare desi mesajul se trimisese si era sa il trimit practic de 2 ori..
Dupa ce am apasat butonul de trimitere mesaj, pe subiectul dedicat proiectelor mele in categoria simulatoare, am primit aceasta eroare desi mesajul se trimisese si era sa il trimit practic de 2 ori..
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Pe viitor când trimiteți erori, încercați să le scrieți sub formă de text, nu să le pozați. În prima variantă, @Costin le poate lua mai ușor (copy-paste)...
Pe viitor când trimiteți erori, încercați să le scrieți sub formă de text, nu să le pozați. În prima variantă, @Costin le poate lua mai ușor (copy-paste)...
- Costin
-
Posted:
-
Costin
O sa investighez in saptamanile urmatoare. Este clar o eroare trecatoare cate nu necesita interventie imediata.
Insa asa cum am zis si cu alte ocazii, ma intereseaza erorile aparute la postarea mesajelor pentru ca pagina respectiva se comporta ciudat in anumite conditii pe care nu le inteleg pe deplin, deci orice eroare raportata ajuta.
Dar da, cum zice si @WT_fan06, codul de eroare e util în format text, nu poza.
O sa investighez in saptamanile urmatoare. Este clar o eroare trecatoare cate nu necesita interventie imediata.
Insa asa cum am zis si cu alte ocazii, ma intereseaza erorile aparute la postarea mesajelor pentru ca pagina respectiva se comporta ciudat in anumite conditii pe care nu le inteleg pe deplin, deci orice eroare raportata ajuta.
Dar da, cum zice si @WT_fan06, codul de eroare e util în format text, nu poza.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Eroare in timpul scrierii unui mesaj, in momentul comutarii intre mai multe file:
5605a9095170479585b5f4ca6466e95c
Eroare in timpul scrierii unui mesaj, in momentul comutarii intre mai multe file:
- tramlovr
-
Posted:
-
tramlovr
Am primit aceata eroare la trimiterea unui mesaj:
0abec87f6b434ebea00c1ea69e785b34
Am primit aceata eroare la trimiterea unui mesaj:
0abec87f6b434ebea00c1ea69e785b34
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Același scenariu:
ad10f38cf5c344fea03c084db574f9c3
WT_fan06 wrote here:
Același scenariu:
- neoman
-
Posted:
-
neoman
Azi in jur de 11 30 forumul a mers foarte greu pe telefon. Se încărca home page-ul dar în rest niciun topic nu mergea. Rețea: Orange.
Azi in jur de 11 30 forumul a mers foarte greu pe telefon. Se încărca home page-ul dar în rest niciun topic nu mergea. Rețea: Orange.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Mie nici home-page-ul nu mi s-a încărcat. A avut un downtime de aproximativ o oră.
Mie nici home-page-ul nu mi s-a încărcat. A avut un downtime de aproximativ o oră.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Am notat si voi investiga, insa nu mai devreme de 27 august.
Am notat si voi investiga, insa nu mai devreme de 27 august.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
c00b3e34f2a644678dac16f85afc22b8
WT_fan06 wrote here:WT_fan06 wrote here:
Același scenariu:
c00b3e34f2a644678dac16f85afc22b8
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Eroare la publicarea unui mesaj: f209c06dedfb44fb8964701fd55c571b
Foarte ciudat este că mesajul n-a fost salvat ca draft (am verificat în drafturi și nu era), însă când am intrat din nou în topic pentru a rescrie mesajul, am fost mirat să văd că textul era deja în textbox, în varianta finală, așa cum l-am lăsat când am apăsat să public mesajul.
Eroare la publicarea unui mesaj: f209c06dedfb44fb8964701fd55c571b
Foarte ciudat este că mesajul n-a fost salvat ca draft (am verificat în drafturi și nu era), însă când am intrat din nou în topic pentru a rescrie mesajul, am fost mirat să văd că textul era deja în textbox, în varianta finală, așa cum l-am lăsat când am apăsat să public mesajul.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Acesta ar trebui sa fie comportamentul standard, mesajele sunt salvate local, in browser, pentru 60 de minute sau pana sunt publicate.
Restul erorilor le voi investiga mai tarziu, cum am explicat anterior.
Multumesc pentru raportari si intelegere.
Acesta ar trebui sa fie comportamentul standard, mesajele sunt salvate local, in browser, pentru 60 de minute sau pana sunt publicate.
Restul erorilor le voi investiga mai tarziu, cum am explicat anterior.
Multumesc pentru raportari si intelegere.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination