Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)
767 posts, 138342 views
📖 Pagination options
- Just a User
-
Posted:
-
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)
Just a User
În aplicația Info TB, deja au apărut liniile 53 și 95
În aplicația Info TB, deja au apărut liniile 53 și 95
Screenshot_20240823-122825.png (608.12 KB; downloaded 2682 times)
Screenshot_20240823-122832.png (409.67 KB; downloaded 2684 times)
- Cezar210
-
Posted:
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Curand ... amintiri ...
Curand ... amintiri ...
Dridu 86 - august 2024.JPG (1.18 MB; downloaded 2562 times)
Dep Bucurestii Noi - august 2024.JPG (1.05 MB; downloaded 2562 times)
Bd. Buc noi - 3,45.JPG (620.66 KB; downloaded 2562 times)
Carpati 3, 24 , 45 - aug 2024.JPG (654.75 KB; downloaded 2562 times)
- andrei.
-
Posted:
-
andrei.
Au apărut în final și 686 (inițial în varianta folosită când se suspenda 86 pentru diverse evenimente), 653 și 695. Curios că pe 653 au ales să nu îl oprească în stațiile lui 24/53 pe Bd. Gloriei întrucât au considerat că ar avea nevoie de stații separate, și cum mă gândesc că nu au mai pus stâlpișori de stație pentru 2 zile, autobuzele o să oprească "la copac" (corectați-mă dacă greșesc și totuși s-au mobilizat).
P. S. Cred ca i-au cam obosit pe cei de la Info TB atâtea modificări ("Cransebes")
Au apărut în final și 686 (inițial în varianta folosită când se suspenda 86 pentru diverse evenimente), 653 și 695. Curios că pe 653 au ales să nu îl oprească în stațiile lui 24/53 pe Bd. Gloriei întrucât au considerat că ar avea nevoie de stații separate, și cum mă gândesc că nu au mai pus stâlpișori de stație pentru 2 zile, autobuzele o să oprească "la copac" (corectați-mă dacă greșesc și totuși s-au mobilizat).
P. S. Cred ca i-au cam obosit pe cei de la Info TB atâtea modificări ("Cransebes")
Screenshot_20240823_231633.jpg (346.52 KB; downloaded 2338 times)
Screenshot_20240823_231844.jpg (343.95 KB; downloaded 2338 times)
Screenshot_20240823_231718.jpg (158.89 KB; downloaded 2338 times)
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Linia 476 nu apare modificată.
Linia 476 nu apare modificată.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pai au rezolvat liniile lor, de restul nu ii intereseaza....
Pai au rezolvat liniile lor, de restul nu ii intereseaza....
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Pai asa au făcut de fiecare data când au fost modificate linii ale celorlați operatori. Au invocat diverse motive iar forumul aplicației este inactiv de ceva vreme.
Pai asa au făcut de fiecare data când au fost modificate linii ale celorlați operatori. Au invocat diverse motive iar forumul aplicației este inactiv de ceva vreme.
- ThatDude
-
Posted:
-
ThatDude
Trimiteti un mail la infostb@stbsa.ro.
Trimiteti un mail la infostb@stbsa.ro.
- George
-
Posted:
-
George
Ce nu înțeleg eu - poate nu e topicul potrivit - de ce e necesară închiderea totală a intersecției de la Chibrit. La așa ceva nu m-aș fi gândit nici să stau în cap. Iarăși avem șantier 20 % și 80 % organizare de șantier lăbărțată.
Ce nu înțeleg eu - poate nu e topicul potrivit - de ce e necesară închiderea totală a intersecției de la Chibrit. La așa ceva nu m-aș fi gândit nici să stau în cap. Iarăși avem șantier 20 % și 80 % organizare de șantier lăbărțată.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Pai, așa e. Pe Grivitei, la vreo statie inainte de Clabucet, sunt doua gropi in drum pe banda 3 pentru tevi. Dar ghici ce, banda este inchisa pe o lungime infinit mai mare decat cea a santierului efectiv, pentru ca mai tin pe drum si tevi, utilaje... Asa o fi si la Clabucet.
Pai, așa e. Pe Grivitei, la vreo statie inainte de Clabucet, sunt doua gropi in drum pe banda 3 pentru tevi. Dar ghici ce, banda este inchisa pe o lungime infinit mai mare decat cea a santierului efectiv, pentru ca mai tin pe drum si tevi, utilaje... Asa o fi si la Clabucet.
- andrei.
-
Posted:
-
andrei.
Foarte prost gândite aceste modificări. 653 a avut un interval de 15-20 de minute, foarte incomod mai ales pentru locuitorii cartierului Chitila, care au mai și rămas fără 476. Apropo, nu ar fi putut să rămână până la Clăbucet? De ce l-au dus la Străulești? Bănuiesc că au preferat așa ca să se evite aglomerația, și de acolo călătorii să ia 95/metroul. Dar totuși să lași un cartier întreg cu o navetă aproape fantomă... Să sperăm că cu 53 va fi mai bine.
Foarte prost gândite aceste modificări. 653 a avut un interval de 15-20 de minute, foarte incomod mai ales pentru locuitorii cartierului Chitila, care au mai și rămas fără 476. Apropo, nu ar fi putut să rămână până la Clăbucet? De ce l-au dus la Străulești? Bănuiesc că au preferat așa ca să se evite aglomerația, și de acolo călătorii să ia 95/metroul. Dar totuși să lași un cartier întreg cu o navetă aproape fantomă... Să sperăm că cu 53 va fi mai bine.
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Linia 53 va avea intervale de 8-10 minute la orele de varf.
In weekend 15-20 min., similar navetei 653.
Linia 53 va avea intervale de 8-10 minute la orele de varf.
In weekend 15-20 min., similar navetei 653.
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
M-am uitat aleatoriu pe Google Maps și am observat câteva artere pe care ar putea să circule transport în comun, iar acestea sunt:
• Strada Foișorului
• Bulevardul Burebista (pe timp de zi nu există transport public aici, doar noaptea)
• Strada Câmpia Libertății (porțiunea dintre Bulevardul Basarabia și Strada Baba Novac)
• Drumul Lunca Cetății
• Drumul Gura Bădicului
M-am uitat aleatoriu pe Google Maps și am observat câteva artere pe care ar putea să circule transport în comun, iar acestea sunt:
• Strada Foișorului
• Bulevardul Burebista (pe timp de zi nu există transport public aici, doar noaptea)
• Strada Câmpia Libertății (porțiunea dintre Bulevardul Basarabia și Strada Baba Novac)
• Drumul Lunca Cetății
• Drumul Gura Bădicului
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Și ce trasee ar circula de exemplu pe Luncă Cetății sau Gura Bădicului?
Și ce trasee ar circula de exemplu pe Luncă Cetății sau Gura Bădicului?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination