Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLărgire Prel. Ghencea și pasaj peste DNCB spre Domnești

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

708 posts, 250681 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului reiny2000

@GPS toți stâlpii sunt din metal și groși.

Cât crește un copac într-un ghiveci și ce se întâmplă la un vânt mai puternic?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Am auzit ca povestea a ajuns si in mass-media ca muti oameni se arata deranjati de prostie si ca vor fi inlaturati toti, locuitorilor de acolo nu li s-a dat de ales daca sa locuisca in blocuri brutaliste sau nebrutaliste ca sa se poata justifica cumva si oricum orice prostie s-ar face sigur va avea oameni carora sa le placa, nu inseamna si ca este corect sau ca poate sa ramana asa.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Misiekwas

@cris_m  asta e și lucru: nu pot sa planteze în pământ. Proiectul original a fost făcut prost, nici n-a fost respectat, instalații sunt la adâncime mică, ar trebui scos totul și îngropat încă o dată. Practic, sa reia mare parte a șantierului aproape închis. Asta a fost soluție de avarie încât să fie în stare să planteze vreun copac.
@reiny2000 ghivece n-au fund, ideea era sa crească distanta pe vertical încât copaci sa aibă spațiu să dezvolte rădăcinii fara să interfereze cu utilității. Privind eficiența, nu știu, nu sunt arborist și nu pretind sa fiu.
@shoppy este chestie de gusturi diferite, însă ghivece destul de similare ai la Drumul Taberei și n-au fost probleme. Privind părerile riveranilor, aici sunt de acord că trebuia arătat, explicat și primit feedback.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului survola

Din păcate, calitatea oamenilor din orice poziții (de decizie, de execuție etc) a scăzut dramatic în ultimii ani.
Nu se mai pot planta copaci fără o impovizație oribilă, mă întreb ce calitate a proiectării și lucrărilor este acolo unde nu se vede.

Povestea acestui șantier este o oglindă a haosului in modul în care s-a desfășurat proces investițional. Proiectarea a fost făcută de băieții de tras cabluri (Electrica Serv), care a fost implementată de o compania municipală slabă -  TCMB, greșelii din proiectare au fost corectate prin carpelii pe șantier, după aceasta a preluat PS6 că sa facă peisagistica.
Managementul prost  care a dus la calitate proasta. Un caz de așa nu.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Unde s-au mai pus la Drumul Taberei, poti da un link Google Street View?
Daca tu esti prieten cu oamenii astia este treaba ta dar daca vrei sa ii ajuti sa faca performanta este mai bine sa ii critici cinstit decat sa le iei partea de dragul prieteniei(iar aici pe forum cand obiectivul principal al cuiva a fost sa isi apere nejustificat prietenii nu prea a avut succes).
Sa faci ghivece mobilier urban din beton colturos fara nici o proiectare ca deja ai tu matritele disponibile de la camine cand deja exista pe piata ghivece mobilier urban din plastic rotunjit la care deja s-au rezolvat toate problemele de proeictare(deformare si preluare de socuri la impact cu masini / pietoni, aderenta si stabilitate la impact si la vijelie, ce se intampla cand ingheata apa din el sau de sub el, ce o mai fi si nu imi trece prin minte acuma) este o idiotenie greu de descris, si cand se va intampal ceva vinovatul va raspunde penal iar argumentul "s-au mai pus si altundeva si nu au fost probleme" nu va avea nici o valoare.
(Acelasi lucru se aplica si la folosirea lor ca recipient pentru material antiderapant, si acolo este o tampenie pentru ca exista si recipiente mobilier urban pentru material antiderapant din plastic.)

Nu sunt prieten nimanui, locuiesc în zona, atât. Mi-am spus părerea, n-am niciun motiv politic, economic, social sau whatever.
La Drumul Taberei o sa vezi aceiași ghivece, dar au fost încadrate mai discret in amenajarea peisagistica, fiind în zona între Segarcea și Tricodava. Daca te uiți la bănci cu ghiveci integrat, vezi că jardiniere sunt practic același soluție.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului reiny2000

Între Brașov și Râul Doamnei au fost aduse traverse.

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lărgire Prel. Ghencea și pasaj peste DNCB spre Domnești  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”