Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
817 posts, 339566 views
📖 Pagination options
-
- mindmasster
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
mindmasster
Aici o sa refaca ceva sau ramane asa? Exista proiect?
shoppy wrote:
Pasajul CB / M1000, odd one out, insereaza gluma cu "I've been sick" aici.
Aici o sa refaca ceva sau ramane asa? Exista proiect?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Vad ca licitatia este DN7 - A1 + DN2 - A2, ma gandesc, ca cine castiga asta va avea si reparatia asta.
Vad ca licitatia este DN7 - A1 + DN2 - A2, ma gandesc, ca cine castiga asta va avea si reparatia asta.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Licitatia e pentru DN2-A2, pasajul asta tot la Delta in "curte" este
Licitatia e pentru DN2-A2, pasajul asta tot la Delta in "curte" este
![Dumnezeu cu mila :popa:](./images/smilies/Priest.gif)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Aaaa, lucrarea este intre DN7 - A1 si intre DN2 - A2, sectorul DN2 - A2, acum am inteles.
Aaaa, lucrarea este intre DN7 - A1 si intre DN2 - A2, sectorul DN2 - A2, acum am inteles.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Avem filmare pe post de reportaj.
Vedem ca la apeduct au realizat toate turnarile, deci se pot apuca sa puna grinzile.
De asemenea s-au apucat de balastarile pentru ceea ce pare sa fie giratoriul Rosu / Rompetrol.
S-a redeschis si giratoriul de la strapungere, o sa modific inapoi in wikimapia.
Avem filmare pe post de reportaj.
Vedem ca la apeduct au realizat toate turnarile, deci se pot apuca sa puna grinzile.
De asemenea s-au apucat de balastarile pentru ceea ce pare sa fie giratoriul Rosu / Rompetrol.
S-a redeschis si giratoriul de la strapungere, o sa modific inapoi in wikimapia.
- Ionut
-
Posted:
-
Ionut
Au pus deja grinzi cand am fost eu in dimineata asta.
Vedeti si filmarea de la bord. Se vede o grinda - se pregateau sa o ridice.
Ne-am enervat foarte tare in API cu "inaugurarea" de ieri a ministrului. O sa apara la 19:00 si pozitia noastra.
min 00:25-00:40 - zona intersecție DNCB-A1
min 01:00-01:16 - giratoriu/ovoid în apropiere de A1
min 02:20-05:10 - zona blocajului Dragomirești-Chiajna
min 06:30-07:00 - giratoriu în zona Petrom (Rudeni)
min 08:25-09:08 - giratoriu Chitila, înainte de pod
min 10:45 - giratoriu DNCB-DN7, Chitila
min 10:50 - final - retur până la A1
la minutul 24:00 - STRAT DE UZURĂ DE PROBĂ - singurul!!!
Au pus deja grinzi cand am fost eu in dimineata asta.
Vedeti si filmarea de la bord. Se vede o grinda - se pregateau sa o ridice.
Ne-am enervat foarte tare in API cu "inaugurarea" de ieri a ministrului. O sa apara la 19:00 si pozitia noastra.
min 00:25-00:40 - zona intersecție DNCB-A1
min 01:00-01:16 - giratoriu/ovoid în apropiere de A1
min 02:20-05:10 - zona blocajului Dragomirești-Chiajna
min 06:30-07:00 - giratoriu în zona Petrom (Rudeni)
min 08:25-09:08 - giratoriu Chitila, înainte de pod
min 10:45 - giratoriu DNCB-DN7, Chitila
min 10:50 - final - retur până la A1
la minutul 24:00 - STRAT DE UZURĂ DE PROBĂ - singurul!!!
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Am trecut azi pe la 11 pe acolo. Horror!!!
Mega aglomerat. Mai e mult pana e gata... Inaugurare in stil romanesc
Am trecut azi pe la 11 pe acolo. Horror!!!
Mega aglomerat. Mai e mult pana e gata... Inaugurare in stil romanesc
![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Inaugurari in dulcele stil traditional, una la binder, cealalta la uzura. Numai Duamna vrea sa sparga tiparul si sa aiba cel putin 3 inaugurari la Sudului.
@shoppy, la apeduct mai au o turnare de facut la una din culei, dar se pot monta deja grinzile pe o portiune. Azi s-au montat cel putin 4-5 grinzi.
Inaugurari in dulcele stil traditional, una la binder, cealalta la uzura. Numai Duamna vrea sa sparga tiparul si sa aiba cel putin 3 inaugurari la Sudului.
@shoppy, la apeduct mai au o turnare de facut la una din culei, dar se pot monta deja grinzile pe o portiune. Azi s-au montat cel putin 4-5 grinzi.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mi se parerelaxant faptul ca Ionut mai pune si pe aici rezultatele muncii "benzinarilor"...![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Chiar daca multi colegi nu stiu exact despre ce este vorba....
Mi se parerelaxant faptul ca Ionut mai pune si pe aici rezultatele muncii "benzinarilor"...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Chiar daca multi colegi nu stiu exact despre ce este vorba....
![Hai noroc! :bere:](./images/smilies/bere.gif)
-
- neaguionutu
-
Posted:
-
neaguionutu
Azi am mers si eu pe Centura Bucuresti partea de Nord de la A2 la A1.
De la A2 pana la Podul peste calea ferata Bucuresti - Constanta s-a circulat foarte bine ;
Podul peste calea ferata Bucuresti - Constanta ( Unitatea militara ) - Pod DN2 am mers bara la bara - 20 minute ;
Pod DN2 - Pod DN1 - Pod DN7 - Giratoriu Chitila - Giratoriu Rudeni ( Petrom) - Curba inainte de Giratoriu Dragomiresti s-a circulat foarte bine ;
Curba inainte de Giratoriu Dragomiresti - Giratoriu Dragomiresti - Lucrare Chiajna - Rond Rompetrol, Lukoil am mers bara la bara 15 minute ;
Rond Rompetrol, Lukoil - A1 s-a circulat foarte bine .
Azi am mers si eu pe Centura Bucuresti partea de Nord de la A2 la A1.
De la A2 pana la Podul peste calea ferata Bucuresti - Constanta s-a circulat foarte bine ;
Podul peste calea ferata Bucuresti - Constanta ( Unitatea militara ) - Pod DN2 am mers bara la bara - 20 minute ;
Pod DN2 - Pod DN1 - Pod DN7 - Giratoriu Chitila - Giratoriu Rudeni ( Petrom) - Curba inainte de Giratoriu Dragomiresti s-a circulat foarte bine ;
Curba inainte de Giratoriu Dragomiresti - Giratoriu Dragomiresti - Lucrare Chiajna - Rond Rompetrol, Lukoil am mers bara la bara 15 minute ;
Rond Rompetrol, Lukoil - A1 s-a circulat foarte bine .
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Filmare din drona facuta ieri de cei de la Construim Romania
(Este filmarea pusa si de rocklee mai sus, dar el nu a nimerit "formatul"... )
Filmare din drona facuta ieri de cei de la Construim Romania
(Este filmarea pusa si de rocklee mai sus, dar el nu a nimerit "formatul"... )
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Hello,
Am fost azi de dimineata pe noua portiune proaspat inaugurata la o ora de varf (08:30) .
DJ601 (Chiajna) -DNCB- DN7
Coada a fost pana am iesit din Chiajna in DNCB. Sens DNCB-DN7 supriza - nimeni ( aproximativ 5 miunte ) pana la pod la DN7 . Acolo am stat vreo 4 minute sa intru pe DN7 caci coada era pe pod . Ma indreptam in directia Pipera si waze mi a zis ca prin oras ajung mult mai repede.
Asadar Chiajna- DNCB-DN7- Sos Bucurestii Noi- PPL- DN1- Aerogarii ( 40 de minute ) la o ora de varf. Prin oras nu scot sub 50 de minute la ora de genu.
Drumul de intors o sa fie prin oras pana cand o sa se rezolve cu apeductul de la Chiajna. Coada era destul de mare spre A1 azi dimineata si o sa evit pana nu este gata .
Momentan ma declar super multumim de inaugurare in scenariul de mai sus.
Hello,
Am fost azi de dimineata pe noua portiune proaspat inaugurata la o ora de varf (08:30) .
DJ601 (Chiajna) -DNCB- DN7
Coada a fost pana am iesit din Chiajna in DNCB. Sens DNCB-DN7 supriza - nimeni ( aproximativ 5 miunte ) pana la pod la DN7 . Acolo am stat vreo 4 minute sa intru pe DN7 caci coada era pe pod . Ma indreptam in directia Pipera si waze mi a zis ca prin oras ajung mult mai repede.
Asadar Chiajna- DNCB-DN7- Sos Bucurestii Noi- PPL- DN1- Aerogarii ( 40 de minute ) la o ora de varf. Prin oras nu scot sub 50 de minute la ora de genu.
Drumul de intors o sa fie prin oras pana cand o sa se rezolve cu apeductul de la Chiajna. Coada era destul de mare spre A1 azi dimineata si o sa evit pana nu este gata .
Momentan ma declar super multumim de inaugurare in scenariul de mai sus.
- danielstan
-
Posted:
-
danielstan
... la ora de genu feminin.
(daca zic bine genul asta neprecizat)
... la ora de genu feminin.
(daca zic bine genul asta neprecizat)
📖 Pagination options