MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei

819 posts, 380008 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 59

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

De ceva zile inainteaza cu frana trasa si parca bagata in viteza 1 cu low...ceva lucrari de normalizarea intersectiei Raul Doamnei- Drumul Taberei...
Prezenta si o masina de asfaltat.
In ritmul asta poate pana in toamna o sa avem o noua deviere, sa se apuce in sfarsit si de ultimul acces...
Idem si unde a fost PSS...

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Florinds

survola wrote:
Poate le zice cineva că indicatorul de oprire interzisă se referă la toată lățimea drumului, nu doar la prima bandă.

De parca e vreun semn de oprire interzisa respectat in oras... Sa zicem ca in unele locuri e deja impamantenita parcarea, dar aici e o noua parcare ad-hoc si se va permanentinza daca politia nu face nimic.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei orex

Culmea ca aici, inca, e ”bine”. Din trei benzi pot fi folosite doua dar sa vezi la Brancusi ca au inceput, usor, usor sa fie acaparate, pentru parcare, atat prima banda cat si a treia (sens V. Ialomitei - V. Argesului). :yes:

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei catalinp

Da...pe timpul zilei si banda 1 devine parcare, dupa ora 20 nu am vazut masini si pe banda 1. Am vazut ca deschide si banda a3a a sensului Valea Argesului -Valea Ialomitei ,fiind masini parcate pe bucata de banda a 3a in apropiere de Valea Argesului ma gandesc ca pe aceeasi schema va aparea cate o masina in fata celeilalte si tot asa pana la Valea Ialomitei .  Sper politia sa faca ceva... :popa:

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei survola

Florinds wrote:
De parca e vreun semn de oprire interzisa respectat in oras...

Se respectă in sectorul 4, inclusiv parcarea interzisă pe trotuare (în unele zone).

Eu unul o sa fac o sesizare, pentru inceput, la Politia Locala sa vedem ce zice. Daca-i depasesc competentele mergem mai departe, ca altfel o sa se sugrume traficul, chiar daca se termina acea etapa de ”refacerea suprafetelor”!
PS
Cine tranziteaza Calea 13 Septembrie, sens spre str. Izvor (Marriott), probabil a vazut ca si acolo o serie de posesori de autoturisme parcheaza, fara jena, pe banda a treia, pana aproape de fosta posta Puisor.

Eu am trimis poze la politia locala si politia rutiera.

Momentan a raspuns doar politia locala zicandu-mi sa le scriu numele si adresa pt identificare ,de atunci a trecut o saptamana  :lol:

Oricum politia locala trece zilnic pe acolo si cu siguranta si politia rutiera. Nu stiu de ce trebuie facute sesizari  ca sa-si faca meseria si macar in prima faza sa le puna o "rugaminte" in geam

Raspuns de la metrorex : La stația Râul Doamnei, lucrările se execută conform graficului transmis de Antreprenor. Lucrările sunt prevăzute a fi terminate în luna octombrie a acestui an.

Sunt curios ce grafic a transmis antrepenorul de a zis metrorex ca deschide circulatia pe 28 iunie  :roll:  :roll:  :?:

Nu stiu ce te mira? Crezi in credibiltatea celor ce invoca in raspunsurile lor, la intrebarile adresate de noi, un sambure de adevar? Eu m-am lamurit. S-a dovedit ca nu!

Gata...m-am lamurit !! Am trait in confuzie  :lol:

"Ca urmare a adresei dumneavoastră, înregistrată la Metrorex cu numărul M.01/11235/24.07.2019, în care faceți referire la lucrările de la stația Râul Doamnei, vă informăm că faceți o confuzie. S-a anunțat redeschiderea traficului pe b.dul Drumul Taberei, la stația Râul Doamnei, nu pe strada Râul Doamnei. Circulația pe strada Râul Doamnei este programată a se redeschide spre sfârșitul semestrului II al acestui an.

Lucrările de refaceri suprafețe sunt în grafic, redarea traficului făcându-se etapizat, prioritare fiind arterele principale. "

Deci totul e in grafic, totul este etapizat ca la carte ! Nu stiu de ce traim in confuzie !

Corect ar fi fost sa spuna ”redeschiderea partiala a traficului pe bd. Dr.Taberei, intre str. V. Argesului si str. Raul Doamnei”. Asta e realitatea curenta, lesne observabila. Cat despre statia STB (aleea Vlasiei) care spuneau, in mod oficial, ca va reveni pe vechiul amplasament in 28.06, anul curent, nu s-a intamplat nici la momentul actual! Incep sa se cam incurce in raspunsurile furnizate de-a lungul vremii! ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

Noua redeviere activa...
Au front de lucru pt ultimul acces.
PhotoPictureResizer_190803_131549996_crop_2340x2417.jpg (1.4 MB; downloaded 3388 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Adrian Rosca

^Inca nu-i activa, vezi pozele lui @t530.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei t530

Nu crea ca este activa...ieri cand am trecut pe acolo, cablurile troleibuzelor erau prinse cu sarma de console.  :?

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466252 posts in 5822 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”