Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694628 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

M-am uitat, sunt 8 treceri de pietoni in proiect, paralel si transversal, inchid ca un dreptunghi zona de sub pod.
Iar trotuarul de pe pod este mai lat pentru ca probabil pe acolo va trece si pista de biciclisti, pe toata lungimea proiectului apare. (apare in toate sectiunile transversale, in aceeasi zona cu trotuarul pentru pietoni, partea spre carosabil; mai putin in cea cu podul, probabil au uitat dar de ea acolo)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

La ce expansiune în construcții avem sigur acolo pe gârlă vor face blocuri. Se construiește agresiv în București. Pe orice coltulet, între case, în parc. Bani să iasă. Mulți interlopi s-au reprofilat. Fac blocuri. Desigur nu zic ca toți cei ce fac blocuri sunt interlopi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

realistul wrote:
Desigur nu zic ca toți cei ce fac blocuri sunt interlopi.

Fii realist!  :shock:

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mircea G

Poate imi explica si mie cineva ! Care este ideea de se face intrarea pe pod " in curbe " ????
Intrare spre pod din NG , este fix ca pis...ul boului , desi terenul pemitea o racordare directa , fara constringeri .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Hai cu stiri la cald, de la fata locului! Nu mai am rabdare sa ajung acasa pentru ca vad o mare macara albastra si cateva grinzi asezate peste garla!!
Poze cand ajunga acasa

Si am ajuns acasa, poze la sectiunea corespunzatoare!

In cea de-a doua poza se observa cofraje pentru "borduri" care se vor pune pe maginea exterioara a grinzilor. sunt acele cofraje ciudate pozate de @tibiV.
In prima poza se poate observa si finalizarea curburii de la podul de la nivel

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Uf, danutzu, cat am muncit la pasajul asta, si tot tu reusesti sa pui cireasa pe tort !...  :lol:

Fantastic, veste minunata, poze pe masura !

Ei, e doar o invitatie ca sa faci o tura prin santier!!
Probabil si maine vor pune grinzi, nu cred ca le termina pe toate azi.
Mai sunt si cele peste malul sudic.
:bere:

@Mircea G
Limitare.... naturala a vitezei de coborare de pe pasaj.
Daca era drept, tentatia de a cobori cu viteza este mare... asa, fiind in curba, tre sa fi dus cu capul sa mergi cu viteza.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

realistul wrote:
La ce expansiune în construcții avem sigur acolo pe gârlă vor face blocuri. Se construiește agresiv în București. Pe orice coltulet, între case, în parc. Bani să iasă. Mulți interlopi s-au reprofilat. Fac blocuri. Desigur nu zic ca toți cei ce fac blocuri sunt interlopi.

Ce... expansiune in constructii? Adica terminarea fundatiilor alea de au stat degeaba intre... 2010-2013? Finalizarea unor proiecte incepute prin 2008 mai exact. Stai sa vezi dupa ce le termina daca au curajul sa-si mai incerce norocul odata. In realitate e finalizarea expensiunii suspendate. Ca nu puteau sa ramana chiar in coada de peste, cum au ramas comunistele in 1990. De mai sunt si acum fundatii sau partere de la ele prin oras.
De construit din bani dubiosi e simplu, de vandut pe bani curati si albi ca zapada... mai greu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

TibiV wrote:
Uf, danutzu, cat am muncit la pasajul asta, si tot tu reusesti sa pui cireasa pe tort !...  :lol:

Fantastic, veste minunata, poze pe masura !

Multumiri la amandoi!   :bere:

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mircea G

danutzu_2910 wrote:
.........
Limitare.... naturala a vitezei de coborare de pe pasaj.
Daca era drept, tentatia de a cobori cu viteza este mare... asa, fiind in curba, tre sa fi dus cu capul sa mergi cu viteza.

Aberant , sau poate , daca este cum spui , cei ce trec prin zona au permisele vizate la 9 ....
Aberant este frumos spus , ca la mine in cartier se spune cretinism !!!

@Mircea G
Fiind unul din cei care trece zilnic pe acolo, ma simt vizat de afirmatia ta!!
Si nu cred ca este cazul....

In schimb, cred ca este cazul sa ...te agiti pe  alte forumuri.

Lasand gluma mea la o parte (afirmatia mea initiala a fost mai mult in gluma), daca te uiti bine dinspre NG,, podul este "dezaxat", adica nu este pe aceiasi axa cu NG.
Daca tu vrei ca sa mergi in linii frante n-ai decat.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Da, traiectoria pasajului denivelat este dubioasa (in special a rampelor, podul mai putin). Rau. Se putea mult, mult mai drept si implicit normal si frumos, fara nici un fel de problema de exproprieri. Probabil constructorul are ceva sechele cu serpentine. Argumentul cu sicanarea vitezomanilor... nu este viabil pentru o tara normala. Pentru asta exista radare si amenzi, care azi apropo se intalneau pe Splai.
Seamana nelinistitor de bine ca trasa cu chestia aia numita Buzesti-Berzei nou.
Dar asta este ultima problema in momentul asta, deja se aseaza grinzile petru garla si liniile electrice nici nu viseaza sa se clinteasca singure. Ce nesimtire pe ele.  :twisted:

Nu pe bune acum, ce solutie ati fi ales in conditiile date? (pasajul nu este in prelungirea NG)

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463824 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”