Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului
1653 posts, 318470 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei.
andrei11
Din partea moderatorului:
Vă rog ca pe forum să discutați și să vă disputați ideile ( care evident pot fi în contradictoriu ).
Dacă aveți ceva personal de tranșat există MP !
Știți voi la cine mă refer !
Dacă aveți ceva personal de tranșat există MP !
Știți voi la cine mă refer !
Posted:
-
Re: M4 Gara de Nord - Progresul
orex
Nu-ti trebe 13 ”omide” pe M5.1. Poate dupa edificarea M5.2!!
SEPTE se descurca EXCELENT!
subway guru wrote:
M5.1 evident ca are un handicap la doar 6 trenuri atata vreme cat ar fi trebuit sa aiba 13.
Nu-ti trebe 13 ”omide” pe M5.1. Poate dupa edificarea M5.2!!
SEPTE se descurca EXCELENT!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
O sa ne trezim cu 13 rame si M5.2 nu o să fie gata... Iar trenurile astea nu merg puse si pe alta magistrala, decat 5...
Si 30 de rame sunt prea multe pt tot segmentul pana la Pantelimon. Poate automatizeaza cu Urbalis 400 M4!
@orex circula 6, nu 7.
O sa ne trezim cu 13 rame si M5.2 nu o să fie gata... Iar trenurile astea nu merg puse si pe alta magistrala, decat 5...
Si 30 de rame sunt prea multe pt tot segmentul pana la Pantelimon. Poate automatizeaza cu Urbalis 400 M4!
@orex circula 6, nu 7.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Vorbeam de sisteme vitale si nevitale si definitia lor dar te-ai bagat la mijloc neimpins de nimeni...
Cred ca ai face bine sa pui la loc ce am spus, nu sa lasi aberatii cu coloane vertebrale inventate.
Chiar daca-ti displace, realitatea e una.
Vorbeam de sisteme vitale si nevitale si definitia lor dar te-ai bagat la mijloc neimpins de nimeni...
Cred ca ai face bine sa pui la loc ce am spus, nu sa lasi aberatii cu coloane vertebrale inventate.
Chiar daca-ti displace, realitatea e una.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
De la moderator citire:
Păi vorbiți, eu am șters ceva cu cerutul scuzelor, etc. Cerutul scuzelor nu face parte din sistemele vitale ale metroului.
De la moderator citire:
Păi vorbiți, eu am șters ceva cu cerutul scuzelor, etc. Cerutul scuzelor nu face parte din sistemele vitale ale metroului.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Incorect, ai sters tot nu doar partea cu batutul obrazului
Incorect, ai sters tot nu doar partea cu batutul obrazului
- andrei11
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu e deloc adevarat, ai sters informatia esentiala care lamurea ca sistemele vitale sunt cele definite de AFER si ai lasat trancaneala colegului.
Nu e deloc adevarat, ai sters informatia esentiala care lamurea ca sistemele vitale sunt cele definite de AFER si ai lasat trancaneala colegului.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
E perfect, s-au lămurit lucrurile și fără "inflamații"
E perfect, s-au lămurit lucrurile și fără "inflamații"
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ok punem deocamdata punct ca oricum devenise irelevant, obositor si inutil.
Ok punem deocamdata punct ca oricum devenise irelevant, obositor si inutil.
- orex
-
Posted:
-
orex
Astazi, cand am fost pe M5, din Bujorul (in care eram si era ”mut”) am observat in circulatie, pe cealalta parte Craita, Irisul si Frezia! Se prea poate ce spui ”Stefan28”, indubitabil, oricum, sunt de ajuns ramele pe M5, reiterez acest aspect, ca un calator fervent, totul e sa vrei sa te obisnuiesti cu graficul de circulatie, nimic mai mult!
Stefan28 wrote:
@orex circula 6, nu 7.
Astazi, cand am fost pe M5, din Bujorul (in care eram si era ”mut”) am observat in circulatie, pe cealalta parte Craita, Irisul si Frezia! Se prea poate ce spui ”Stefan28”, indubitabil, oricum, sunt de ajuns ramele pe M5, reiterez acest aspect, ca un calator fervent, totul e sa vrei sa te obisnuiesti cu graficul de circulatie, nimic mai mult!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@Stefan
Evident ca in conditii de pandemie cu trafic redus la jumatate sunt suficiente 6, lucru pe care l-am sustinut si eu cand erau destui ce protestau nemotivat.
Evident ca ar fi fost mai bine cu opt cum se anuntase initial si ca in conditii normale ar trebui 13 cum este prevazut.
Deocamdata ramanem asa cu doar sase pentru minimum doi ani, pana vor incepe sa soseasca noile trenuri sau cel mult cu inca doua furate de pe celelalte magistrale daca ne mai revenim si incepe lumea sa protesteze, deocamdata alte perspective nu sunt.
@Stefan
Evident ca in conditii de pandemie cu trafic redus la jumatate sunt suficiente 6, lucru pe care l-am sustinut si eu cand erau destui ce protestau nemotivat.
Evident ca ar fi fost mai bine cu opt cum se anuntase initial si ca in conditii normale ar trebui 13 cum este prevazut.
Deocamdata ramanem asa cu doar sase pentru minimum doi ani, pana vor incepe sa soseasca noile trenuri sau cel mult cu inca doua furate de pe celelalte magistrale daca ne mai revenim si incepe lumea sa protesteze, deocamdata alte perspective nu sunt.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Cea mai buna varianta era cea spusa de tine guru, 5 BM si 5 IVA...
Dar sarea presa pe ei imediat că cum îndrăznesc sa bage trenuri vechi pe segmente noi etc... Sa nu uitam de Straulesti!
Cat despre noile trenuri, ce or astepta sa semneze acel contract?
Cea mai buna varianta era cea spusa de tine guru, 5 BM si 5 IVA...
Dar sarea presa pe ei imediat că cum îndrăznesc sa bage trenuri vechi pe segmente noi etc... Sa nu uitam de Straulesti!
Cat despre noile trenuri, ce or astepta sa semneze acel contract?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Păi trenurile noi nu le găsești ca morcovii la vânzare...După ce faci comanda aștepți un an - doi.
Păi trenurile noi nu le găsești ca morcovii la vânzare...După ce faci comanda aștepți un an - doi.
📖 Pagination options