MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1

832 posts, 251111 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 60

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 sab

În această dimineață mai ingradeau o zona către Opera la linia 2.

• sab
  • Posted:
  •  

Intr-o saptamana cam atat s-a avansat, spre Opera, cu edificarea accesurilor spre/dinspre fosta linie 4!

Deocamdata  doar cu ingradirea. Sa speram ca se misca mai cu talent la executie fata de "pilot". ;)  

Am vazut ca si-au mutat "catrafusele" si la urmatoarea rulanta la peronul central.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 orex

Da, ieri deja era restrictionat accesul pe scara 2, dinspre ”Municipal”. Se facea ”organizarea de santier”.

Re: POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1. orex

Stefan28 wrote:
La scările de la accesul vălurit (D) către liniile 1 și 3 s-a pus o indicație cu: Atenție la cap!
Sincer nu știu cine ar pune capul acolo dar este ok... :)

Treaba e cine-o vede! :rofl:
Dar stai cuminte ca nu vine Ghita Muresan sa valideze trecerea prin astfel de zone. Subsemnatul, avand 1,87 m nu intampina nicio problema in a escalada cele 4(patru) rulante!
PS
Daca ar veni, n-are loc corespunzator, in picioare, in nicio rama de metrou din Bucuresti, si cred ca nici din lume! ;)  :yes:

Re: POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1. subway guru

Anuntul ala e echivalent cu pericoloso sporgesi sa nu te apleci peste balustrada

Re: POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1. orex

Cati stiu ca balustrada tre sa aibe intre 80-110 cm H? Putini, dar 90 e standard!

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 cris_m

Anuntul ala trebuia sa aiba un dispozitiv de plastic atasat, dar na e o tehnologie SF, aparent nici pe Google n-am gasit-o. Prin mall-uri se poate observa cel mai bine.

• sab
  • Posted:
  •  

Au terminat de finisat golurile dinspre Piața Operei la linia 2 (a se vedea https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId), nu mai este nicio zona îngrădită in acest moment. Acum trebuie sa se concentreze pe zona dinspre spital, deoarece acolo au rămas in urmă.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 survola

Au rămas cu gresia pestriță?

• sab
  • Posted:
  •  

La linia 2, pana la peretele cu găuri a ramas gresia galbenă în pătrățele.
Dupa perete si in găurile propriu-zise, probabil este granit sau ce naiba este materialul folosit pe M5.
Nu stiu la ce te referi cu "gresia pestrita".

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 andrei11

Adică gresie de mai multe culori / dimensiuni.

• sab
  • Posted:
  •  

Pai asta este, ca nu este de mai multe culori. Doar galbenă la linia 2 și un pavaj gri gen granit (ca nu poți sa spui ca este gresie) la linia 4.
Nici nu aveau alta soluție, nu puteau sa închidă linia total 2 sa scoată gresia galbenă si să placheze la fel ca la linia 4, iar gresie galbenă in pătrățele nu se mai produce și nici nu cred ca s-a păstrat așa o cantitate mare pe undeva sa pună tot gresie galbenă la linia 4. Plus ca nici nu este "sexy"... Acum sexy sunt tabla, cartonul, plexiglasul si imitatia de granit (in realitate inteleg ca este un amestec de ciment cu rășini si coloranți).
Si o corecție la mesajul de mai sus, in "găuri" au păstrat gresia galbena, așa cum era, practic doar după perete au alt placaj pe jos.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 subway guru

Gresia canelata stil cfr nu se mai produce demult…

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 orex

Asta-i materialul folosit, chinezarii de tip G 681 zic ca roz intensiv!
IMG_20190928_141421.jpg (305.87 KB; downloaded 3217 times)

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463817 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”