Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 227594 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
andrei11
Protest
Cică pasajul de la BIG e pe Inelul principal.
Poză ( din cartier ) a Inelului principal. Cu curaj, vă duce drept în pasaj
Protest
Cică pasajul de la BIG e pe Inelul principal.
Poză ( din cartier ) a Inelului principal. Cu curaj, vă duce drept în pasaj
9-23-2017 3-50-36 PM.jpg (178.5 KB; downloaded 3092 times)
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Imediat vine dom' Băluță și lărgește inelul. Stai că are de pus niște ghivece și vine.
Imediat vine dom' Băluță și lărgește inelul. Stai că are de pus niște ghivece și vine.
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Lasa-ma sa ghicesc, poza e pe Drumul Gazarului, corect?
Lasa-ma sa ghicesc, poza e pe Drumul Gazarului, corect?
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Corect. Pe Drumul Găzarului.
La lifturile de la pasaj, oare așa vor lăsa mușamaua aia deasupra?...
Corect. Pe Drumul Găzarului.
La lifturile de la pasaj, oare așa vor lăsa mușamaua aia deasupra?...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Contractul NU e design&build
drbm wrote:
Îmi aduc aminte (parcă) de un film în care niște deținuți se străduie să sape un tunel pentru a evada și ajung, spre stupoarea tuturor, într-o altă celulă.
Cam așa au croit și "maeștrii" constructori și proiectanți (contractul a fost de proiectare și execuție la un loc, nu?) acest monument al impotenței bucureștene...
Contractul NU e design&build
- Thebiggestxyz
-
Posted:
-
Thebiggestxyz
Despre troleibuze la Sudului mai aveti stiri?
Despre troleibuze la Sudului mai aveti stiri?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Așa cum am precizat deja sunt trase cablurile pentru susținerea intersecțiilor troleu / tramvai.
Problema este unde o să întoarcă troleibuzele.
Așa cum am precizat deja sunt trase cablurile pentru susținerea intersecțiilor troleu / tramvai.
Problema este unde o să întoarcă troleibuzele.
- Thebiggestxyz
-
Posted:
-
Thebiggestxyz
Cred ca se va renunta la intoarecerea pe la P-ta Sudului si se vor prelungi liniile 76 si 74 spre P-ta Unirii
Cred ca se va renunta la intoarecerea pe la P-ta Sudului si se vor prelungi liniile 76 si 74 spre P-ta Unirii
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
La Piața Sudului aproape sigur nu vor întoarce. Să sperăm că vor întoarce jos, la sensgiratoriul de sub pasajul Mihai Bravu.
O linie va ajunge probabil la Unirii.
Eu tot sper la un cap în parcarea de la Sun Plaza, au inclusiv semafor dedicat.
Ce-mi plăceau mie liniile astea înainte de construcția pasajului, veneau foarte bine.
La Piața Sudului aproape sigur nu vor întoarce. Să sperăm că vor întoarce jos, la sensgiratoriul de sub pasajul Mihai Bravu.
O linie va ajunge probabil la Unirii.
Eu tot sper la un cap în parcarea de la Sun Plaza, au inclusiv semafor dedicat.
Ce-mi plăceau mie liniile astea înainte de construcția pasajului, veneau foarte bine.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
GPS, postarea ta referitor la troleibuzele din Berceni o găsești aici.
GPS, postarea ta referitor la troleibuzele din Berceni o găsești aici.
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Si 73?
Thebiggestxyz wrote:
Si 73?
-
- Costin
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Ca sa inteleg: elementele de sustinere pt troleu sunt doar in interesectie dar nu se deduce ca va si vreun rond acolo, nu? Adica momentan a avea sau nu rond in pta Sudului inca "se joaca", nu e 100% decis ca nu.
Ca sa inteleg: elementele de sustinere pt troleu sunt doar in interesectie dar nu se deduce ca va si vreun rond acolo, nu? Adica momentan a avea sau nu rond in pta Sudului inca "se joaca", nu e 100% decis ca nu.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Pasajele pietonale par nefinisate, sunt cabluri pe tavan fara ca macar sa aiba un canal. Nu se stia de la inceput ca e nevoie de becuri, cablurile nu puteau fi ingropate?
Nu spun ca alte pasaje arata mai bine, poate arata mai rau, dar oare asa fac si acasa proiectantii? Vin cu cablul spre lustra sau aerul conditional ca sa se dea mari cu ele?
Pasajele pietonale par nefinisate, sunt cabluri pe tavan fara ca macar sa aiba un canal. Nu se stia de la inceput ca e nevoie de becuri, cablurile nu puteau fi ingropate?
Nu spun ca alte pasaje arata mai bine, poate arata mai rau, dar oare asa fac si acasa proiectantii? Vin cu cablul spre lustra sau aerul conditional ca sa se dea mari cu ele?
📖 Pagination options