Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 421693 views

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Nightwolf

Udar wrote:
Azi, din rampa care coboara pe Vasile Milea, curgeau siroaie de apa, si nu prin locurile special amenajate, ci peste tot. E normal sa curga apa asa? La podul Grant nu am vazut sa curga asa vreodata.

Am observat si eu treaba asta, dar o pun pe seama taluzului de zapada strans exact langa marginea pasajului.. e si normal, gurile de scurgere sunt "putin" infundate mai mult ca sigur de zapada inghetata ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

@Udar & Nightwolf:
Atata vreme cat carosabilul nu e inca 'la gata' normal ca apa curge pe unde vrea Legea gravitatiei a lu' nenea Newton si in nici un caz 'la deal'...
@all:
Macaraua aia albastra e 'o splendoare si o bijuterie'. Daca mai aveti ocazia, mai trageti-i cate o poza, rar se vede asa ceva pe la noi...
Azi ma uitam la ea si trecea un avion in zbor, aveai senzatia ca mai, mai se ating...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Maine poate imi iau aparatu si trag niste poze . Sper sa nu plece  :D  :lol:

Macaraua nu pleaca, de Nicolas Cage insa nu garantez, daca le-au reusit toate 'dublele'... ;)

@flobir:
excelenta imaginea si sugestiva...
Ai luat-o din foisorul-de-foc de la Brico sau e de undeva de mai la nord?

P.S.
'Macarale, ra^d in soare 'albastrii''!!! :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) flobir

Poza am 'luat-o' tocmai de la Sema Parc (fosta Semănătoarea)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) okay

am atasat o poza de astazi cu macaraua magica :)
PICT0479.JPG (268.77 KB; downloaded 2576 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adrian

Rugaminte:poate cineva sa faca fotografii la macaraua felbermayr ?( din ce am vazut e vorba de un liebherr ltm.. si cam atat) ma refer la fotografii mai detaliate si un format mai mare de 800x600,e un lucru rar ca o macara cu brat telescopic sa intinda un brat zabrelit asa de lung si as dori sa folosesc aceste fotografii cu acordul vostru binenteles penttru a le posta pe siteuri de utilaje de constructii.in speranta ca rugamintea mea nu a deranjat pe nimeni va multumesc.promit ca la prima trecere prin bucuresti sa ma dau pe pasaj cu bucur lf... sau de ce nu.. un siemens bucur. :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Am fost si eu azi dimineata in Gara de Nord si am vazut minunea. Este ceva impresionant. Nu vezi zilnic asa ceva .Am facut si cateva poze .Ce m-a surpins in schimb este ca ambele macarale montau predale in acelasi . Macaraua galbena se misca mult mai repede . Am stat cam 15 minute timp in care cea galbena reusise sa adauge 3 predale pe cand cea albastra doar 1.
111.jpg (759.03 KB; downloaded 2499 times)
456.jpg (808.42 KB; downloaded 2499 times)
abc.jpg (804.99 KB; downloaded 2498 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adrian

mindmasster wrote:
Am fost si eu azi dimineata in Gara de Nord si am vazut minunea. Este ceva impresionant. Nu vezi zilnic asa ceva .Am facut si cateva poze .Ce m-a surpins in schimb este ca ambele macarale montau predale in acelasi . Macaraua galbena se misca mult mai repede . Am stat cam 15 minute timp in care cea galbena reusise sa adauge 3 predale pe cand cea albastra doar 1.

poti ajunge mai aproape de ea.....vreau sa-i simt parfumul nemtesc. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) telvanni

Intr-adevar, macaralele turn sunt mult mai rapide, au avantajul vitezei caruciorului. Chiar, cine s-a suit vreodata intr-o macara? Eu am fost intr-una de 30m, e impresionant de vazut cand lucreaza, sunt foarte elastice.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mihai_tomaro

telvanni wrote:
Intr-adevar, macaralele turn sunt mult mai rapide, au avantajul vitezei caruciorului. Chiar, cine s-a suit vreodata intr-o macara? Eu am fost intr-una de 30m, e impresionant de vazut cand lucreaza, sunt foarte elastice.

am facut eu bungee jumping din una daia albastra, dar normal ca fara baza aia extensibila de aici. cred ca avea vreo 50-60 m. a fost senzational.

@telvanni:
Uitati-va pe fotoreportajele lui Marian, o sa observati clar acolo diferenta de 'raza de actiune' intre macaraua turn si 'macaraua albastra'!
La macaraua mobila, totul e controlat pe calculator, poate si din cauza asta o fi mai 'lenta' dar e totul absolut sigur si controlat, cat despre 'flexibilitate' ce sa mai vorbim...e o 'bijuterie' in adevaratul sens al cuvantului...
Si eu m-am urcat 'la viata mea' intr-una turn de tot cam 30m (cat un bloc de 10 etaje) si m-am lamurit ca pentru a fi macaragiu pe asa ceva iti trebuie neaparat 'sange in instalatie'. In asta de 100m de la pasaj nu m-am incumetat, Marian insa s-a suit si v-a facut si un fotoreportaj...
Poze de aproape sunt mai greu de facut pentru ca nu ai cum sa prinzi in cadru toata 'magaoaia'...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

subway guru wrote:
Poze de aproape sunt mai greu de facut pentru ca nu ai cum sa prinzi in cadru toata 'magaoaia'...

Cu macaraua albastra o sa incerc un reportaj in care sa o fac "protagonistul principal" si sa vin cu mai multe info despre aceasta, sper cel care o manevreaza sa fie de treaba si sa ma poata ajuta in privinta asta  ;)

Din macaraua fixa iese o imagine inedita, in special pe vreme buna. Toate pozele sunt aici - viewtopic.php?f=26&t=1183
IMG_5011.JPG (210.71 KB; downloaded 2203 times)
IMG_5019.JPG (259.22 KB; downloaded 2235 times)
IMG_5033.JPG (238.64 KB; downloaded 2211 times)

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463945 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”