Topic: Automotoare clasa 92 (VT628/928)
59 posts, 32320 views
📖 Pagination options
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Automotoare clasa 92 (VT628/928)
Andrei Andraș
La origine acestea provin tot de la DB. Din ce am înțeles, RegioJet a pierdut ceva rute și de aici această vânzare, altfel ele încă circulau.
Să caute și să cumpere cât mai multe asemenea automotoare, sunt o soluție perfectă pentru înlocuirea AMX-urilor.
Gabi23 wrote here:S-a menționat de ele în alt topic. S-or fi golit parcurile reci din Germania și s-a trecut la următoarea țară.
220, 302, 304 și 307 au ajuns duminica trecută la Brașov, fiind achiziționate de Regio Călători de la RegioJet.
La origine acestea provin tot de la DB. Din ce am înțeles, RegioJet a pierdut ceva rute și de aici această vânzare, altfel ele încă circulau.
Să caute și să cumpere cât mai multe asemenea automotoare, sunt o soluție perfectă pentru înlocuirea AMX-urilor.
- Mihai2005
-
Posted:
-
Re: Automotoare clasa 92 (VT628/928)
Mihai2005
Am o întrebare, din pură curiozitate. Câte astfel de trenuri deține Interregional Călători și câte a mai achiziționat Regio Călători?
Am o întrebare, din pură curiozitate. Câte astfel de trenuri deține Interregional Călători și câte a mai achiziționat Regio Călători?
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Automotoare clasa 92 (VT628/928)
Gabi23
220 a și fost pus în circulație după ce a fost trecut în schema alb/roșu. În maxim 2 luni a fost funcțional. Astăzi era utilizat pe ruta Adjud - București- Adjud:
220 a și fost pus în circulație după ce a fost trecut în schema alb/roșu. În maxim 2 luni a fost funcțional. Astăzi era utilizat pe ruta Adjud - București- Adjud:
628-220 - București Nord - 15.07.2026.jpg (346.83 KB; downloaded 229 times)
📖 Pagination options