Topic: Troleibuzele Meditur Mediaş
126 posts, 41604 views
📖 Pagination options
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- Alex Mariciuc
-
Posted:
-
Re: Troleibuzele Meditur Mediaş
Alex Mariciuc
A ajuns și ultimul.
A ajuns și ultimul.
FB_IMG_1621760736050.jpg (39.34 KB; downloaded 3610 times)
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Sursa foto, cu autor si link direct?
Altminteri poza va fi stearsa, conform regulamentului.
Sursa foto, cu autor si link direct?
Altminteri poza va fi stearsa, conform regulamentului.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Troleibuzele Meditur Mediaş
Andrei Andraș
Menționează sursa data viitoare: forum Transira sau foto Silviu Sîntea.
Primele două troleibuze au ajuns pe 18, al treilea pe 19.
Menționează sursa data viitoare: forum Transira sau foto Silviu Sîntea.
Primele două troleibuze au ajuns pe 18, al treilea pe 19.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Dragut M-ul de la sigla Meditur. Acum l-am observat. E macar altfel decat banal.
Dragut M-ul de la sigla Meditur. Acum l-am observat. E macar altfel decat banal.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Acum am observat și eu faptul că pe troleibuze sigla este un pic diferită față de cea oficială, anume „M”-ul are cerculețe, iar pe sigla oficială avem un ștecher cu un cerculeț.
Dar da, comparativ cu vechea siglă este o evoluție plăcută chiar și ochiului.
Acum am observat și eu faptul că pe troleibuze sigla este un pic diferită față de cea oficială, anume „M”-ul are cerculețe, iar pe sigla oficială avem un ștecher cu un cerculeț.
0.png (214.76 KB; downloaded 3421 times)
1.png (154.57 KB; downloaded 3422 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Troleibuzul de pe noua siglă e din UK, din Australia sau din Noua Zeelandă? Că nu mă prind.
Troleibuzul de pe noua siglă e din UK, din Australia sau din Noua Zeelandă? Că nu mă prind.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Toate cele trei Solaris au început probele prin oraș pe traseele T1 și T3.
Toate cele trei Solaris au început probele prin oraș pe traseele T1 și T3.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Acum 2 saptamani acestea erau parcate in garaj. De mentionat ca au primit numere 850-852, din ce am reusit sa-mi dau seama.
Acum 2 saptamani acestea erau parcate in garaj. De mentionat ca au primit numere 850-852, din ce am reusit sa-mi dau seama.
20210713_161935-1612x1209.jpg (616.51 KB; downloaded 3018 times)
20210713_161907-1612x1209.jpg (612.7 KB; downloaded 3018 times)
20210713_161912-1612x1209.jpg (602.18 KB; downloaded 3018 times)
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Abia săptămâna asta au fost incluse în domeniul public al municipiului. Introducerea lor nu pare a fi vreo prioritate și înțeleg și de ce, anume scăderea capacității de transport pe actualele linii de troleibuz.
Într-adevăr, numerele de înmatriculare ale troleibuzelor sunt MED-850, MED-851 și MED-852.
Abia săptămâna asta au fost incluse în domeniul public al municipiului. Introducerea lor nu pare a fi vreo prioritate și înțeleg și de ce, anume scăderea capacității de transport pe actualele linii de troleibuz.
Într-adevăr, numerele de înmatriculare ale troleibuzelor sunt MED-850, MED-851 și MED-852.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Capacitate redusa? Nu era vorba ca vor fi folosite pe un traseu nou? Vazusem ceva retea recent montata, de asta intreb. Sau am inteles eu gresit?
Capacitate redusa? Nu era vorba ca vor fi folosite pe un traseu nou? Vazusem ceva retea recent montata, de asta intreb. Sau am inteles eu gresit?
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Da, sunt luate pentru actualul traseu de autobuz L5 care va fi electrificat și va deveni T4. Dar până când lucrările vor fi terminate (nici nu știu dacă le-au început măcar; la ultima vizită nu era nimic făcut), ele vor circula pe T1 și T3 (pe T2 nu cred că le vor lăsa). Nu sunt luate prin MDRAP ca troleibuzele din Brașov sau Ploiești unde trebuie să circule musai pe liniile x, y, z.
Da, sunt luate pentru actualul traseu de autobuz L5 care va fi electrificat și va deveni T4. Dar până când lucrările vor fi terminate (nici nu știu dacă le-au început măcar; la ultima vizită nu era nimic făcut), ele vor circula pe T1 și T3 (pe T2 nu cred că le vor lăsa). Nu sunt luate prin MDRAP ca troleibuzele din Brașov sau Ploiești unde trebuie să circule musai pe liniile x, y, z.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Adevărat, dar finanțarea vine de la aceeași sursă, POR, ceea ce înseamnă că nu se pot aduce modificări proiectului pentru o perioadă determinată de timp (5 ani, am impresia). Deci aceleași reguli sunt și aici, ca la minister.
Adevărat, dar finanțarea vine de la aceeași sursă, POR, ceea ce înseamnă că nu se pot aduce modificări proiectului pentru o perioadă determinată de timp (5 ani, am impresia). Deci aceleași reguli sunt și aici, ca la minister.
📖 Pagination options