MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Devierea traficului in zona lucrarilor

308 posts, 106637 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 22

📖 Pagination options
Re: Devierea traficului in zona lucrarilor SniperGuy

Pe stradutele fara prioritate are trebui facut ceva de genul (just to be on the safe side  :D ):

Sau eventual niste gropane (sunt mai ieftine)

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor subway guru

SniperGuy wrote:
Sau eventual niste gropane (sunt mai ieftine)

:o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o
Facem 'niste ramificatii' la metrou???
:lol:  :lol:  :lol:

Re: Pregatiri pentru devierea traficului Adrian Rosca

subway guru wrote:
Pe genunchi si-a luat boul ala de nu stie sa dea prioritate carnetul...devierea e semnalizata si supersemnalizata...hai sa nu plangem de mila 'bizonilor'! :twisted:

Si totusi, pe str. Varful Inalt au avut loc 4 accidente in ultima saptamana, toate datorate neacordarii de prioritate. O solutie ar fi limitarea vitezei la 40 km/h pe toate stradutele respective.

Nu, singura solutie reala e eliminarea bizonilor din trafic, sa-i traga politia rutiera pe dreapta, si pe buna dreptate, daca nici macar nu ai idee despre cedarea de prioritate, ce naiba cauti pe strada???
Noroc ca in materia asta actioneaza si legea selectiei naturale...pacat ca nu circula niciun tren pe acolo, ca sa-i elimine definitiv pe bizoni! :twisted:
Abia astept sa inceapa sa circule basculantele santierului pe deviere, sa vedem daca mai au curajul sa-si 'forteze norocul'... :mrgreen:

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Adrian Rosca

Pe deviere n-au cum sa circule basculantele, masa maxima admisa pe stradutele respective este de 3,5 tone.

Unde scrie??? :lol:
Deocamdata e clar doar ca tirurile nu mai pot intra pe Bucurestii Noi...si asta a creat destul haos in zona...

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Robert24

Erau puse niste indicatoare de restrictie de tonaj duminica trecuta. Nu le-am pozat. Poate trec din nou maine pe acolo.

De exemplu la intersectia str. Godeanu C-tin cu Varful Inalt e un indicator de limitare a tonajului la 3.5t. Iar structura sistemului rutier pe devieri nu poate suporta traficul greu.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor andrei11

Eu cred ca va agitati degeaba. Santier fara basculante inca n-am pomenit. Nici cu minibasculante de 3,5 to. S-au gandit ei la toate, imposibil sa nu fie deja solutia pe foaia de hartie pentru accesul basculantelor in santiere.

Atata vreme cat pe deviere circula autobuzele RATB, circula si basculantele santierului...parerea mea!

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Robert24

Pai probabil direct pe bulevard! Pe stradutele alea e cam greu!  Sau sa incerce sa faca slalom precum 697 :lol:

Parerea mea este diferita. Oricum, santierul statiei Straulesti are acces direct la halda de pe Sisesti, iar de la Laminorului pot sa o ia pe bd. Laminorului, Chitilei, centura si Buc-Targoviste daca vor sa ajunga la halda  :lol:

Proba de slalom era obligatorie la carnetul de conducere pe vremuri...acum nu mai stiu... :lol:
Oricum, pamantul ala de excavat de acolo mai trebuie si evacuat...cu basculanta, nu cu helicoperul! :lol:  :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435228 posts in 5427 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”