Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Troleibuzele ȘCOALA ale STB

79 posts, 36749 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Re: Ikarus 415T REDX

Probabil că are șasiul într-o stare foarte rea.

Re: Ikarus 415T Gabi23

La SEM 2024 a luat a avut probleme mari, fiind salvată situația cu 5132...  :popa:

Re: Ikarus 415T REDX

Așa este, dar, a mai circulat după aceea. Spre exemplu, în dimineața zilei de 1 Noiembrie 2024, aceasta era pe traseu, chiar în spatele lui 5127, aproape de Bd Gheorghe Șincai.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Troleibuzele ȘCOALA ale STB ADK

Sunt curios exact ce "bube" are pentru că fiind aproape ca nou, n-ar merita pe viitor casarea... e drept, de când nu l-am mai văzut (nici măcar de departe, decât în poze), e normal să fi apărut probleme, e vechi, dar de ce taman lui care a fost cel mai puțin muncit (posibil încă și iremediabil) și nu la vreo coajă de pe la Vatra care încă face înconjurul lumii...

Re: Troleibuzele ȘCOALA ale STB shoppy

Probabil ca problema este mai mult de dorinta decat de mecanica.

• ADK
  • Posted:
  •  

Probabil ca și cu 5201... și ăla relativ nou... dar personal nu l-am prins niciodată în uz, cel puțin nu din anul 2013.

Re: Troleibuzele ȘCOALA ale STB petro burgener

ADK wrote here:
Sunt curios exact ce "bube" are pentru că fiind aproape ca nou, n-ar merita pe viitor casarea... e drept, de când nu l-am mai văzut (nici măcar de departe, decât în poze), e normal să fi apărut probleme, e vechi, dar de ce taman lui care a fost cel mai puțin muncit (posibil încă și iremediabil) și nu la vreo coajă de pe la Vatra care încă face înconjurul lumii...

Cele 5 Ikarusuri de la Vatra sunt intr-o stare bună spre foarte bună,  de luni bune fiind prezente aproape zilnic pe trasee.  Probabil ca 5135 are o defectiune iremediabila, probabil că vor mai păți așa ceva multe din Ikarusurile care încă circula.

• ADK
  • Posted:
  •  

Mi-e greu să cred că taman ele ar fi într-o stare "spre foarte bună" ținând cont că au dus greul orașului încă de când în țară circulau mașini cu numerele de tip vechi...

Re: Troleibuzele ȘCOALA ale STB petro burgener

Am spus de ele, pentru că  am călătorit cu fiecare din ele, pe linile 70 și 79 care au unul din capete în Cartierul Titan, iar eu locuiesc acolo.
3 dintre ele au RK, vopsite în verde, 5167, 5177 și 5194. Celelalte, 5144 și 5164. Am făcut precizările pentru că știu că locuiește în Buzău și nu știu cât  de mult ești la zi cu unele lucruri.
Sper să nu fie cu supărare.

• ADK
  • Posted:
  •  

N-am de ce să mă supăr, îmi cer eu iertare dacă am greșit cu ceva.

Uitasem că unele dintre ele sunt cu RK-uri, sau teoretic RK-uri (reconstrucții). Am prins din Ikarusurile de VL care astăzi sunt la capăt de drum încă de când exista linia 92 și cunosc în ce stări nu prea favorabile erau și acum peste un deceniu... d-aia îmi e greu să cred că cele puține care încă merg ar fi așa de strălucite, mă refer la lucrurile pe care nu le vezi cu ochiul liber, așa și cu autobuzele Ikarus ploieștene care se aplica perfect expresia "afară vopsit gardul iar înăuntru leopardul"...

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Troleibuzele ȘCOALA ale STB V2A

Conform site-ului RAR, 5135 (TRA415R3AV4R00094) a trecut de ITP pe 17.04.2026 (valabilitate: 17.10.2026). De asemenea, are o poliță RCA valabilă între 17.04.2026 - 16.04.2027.

Re: Troleibuzele ȘCOALA ale STB Rathgeber2523

5135 dimineata la Piata Unirii
5135 1.jpg (408.71 KB; downloaded 621 times)

5135 2.jpg (310.26 KB; downloaded 621 times)

5135 3.jpg (361.88 KB; downloaded 621 times)

Re: Troleibuzele ȘCOALA ale STB valy

Să fie intr-un ceas bun!

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Troleibuzele ȘCOALA ale STB GPS

Pare că în zona stângă a primit un element de caroserie nou. Sunt curios dacă este doar revopsit sau a fost pus de la alt troleibuz.

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”