Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi IlfovVehicule din trecut aparținând STB / ITB / RATB / STB S.AAutobuze

Topic: DAC 112 UD / UDM (1979-2008)

220 posts, 92989 views

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 16

📖 Pagination options
  • CitaroAdrian
  • Posted:
  •  

Re: DAC 112 UDM (ex) CitaroAdrian

Dr2005 wrote:
dany wrote:
Poate il confund cu cel al lui Lucian de pe 2107, pentru ca stiu ca el ar fii lucrat la Titan si ar fii avut unul tot alb-verde care arata bine.(sper sa nu ma insel)

El l-a avut pe #2521, apoi a plecat la Titan şi l-a aranjat pe #2107. După aia a vrut să îl cumpere, nu i l-au dat, aşa că s-a angajat în altă parte.

Vorbiti prostii, #2107 a fost un DAC modificat de Lucian la Ferentari, nu a avut nici o treaba cu Titan, la Ferentari a dus-o #2107 toti anii :ugeek:
L-am intrebat pe tata, il cunostea. A plecat din tara dupa ce a fost casat autobuzul, ei fiind plecat ulterior in America.

Re: DAC 112 UDM (ex) Axel

CitaroAdrian wrote:
Dr2005 wrote:
dany wrote:
Poate il confund cu cel al lui Lucian de pe 2107, pentru ca stiu ca el ar fii lucrat la Titan si ar fii avut unul tot alb-verde care arata bine.(sper sa nu ma insel)

El l-a avut pe #2521, apoi a plecat la Titan şi l-a aranjat pe #2107. După aia a vrut să îl cumpere, nu i l-au dat, aşa că s-a angajat în altă parte.

Vorbiti prostii, #2107 a fost un DAC modificat de Lucian la Ferentari, nu a avut nici o treaba cu Titan, la Ferentari a dus-o #2107 toti anii :ugeek:
L-am intrebat pe tata, il cunostea. A plecat din tara dupa ce a fost casat autobuzul, ei fiind plecat ulterior in America.

Dragos se referea la faptul ca Domnul Lucian a lucrat intai la Autobaza Titan cu Dacul 2521 si apoi a venit la Ferentari si a tunat pe 2107.

Re: DAC 112 UDM (ex) SprinterXP

Noi ne refeream strict la soferul care a avut-o si a ingrijit-o pe 2107 la Ferentari. Masina stim cu totii ca la Ferentari a fost, unde facea mult linia 101 in ultima ei perioada de glorie fiind unul din singurele UDM-uri titulare pe linia aceea la vremea respectiva.

Axel wrote:
Dragos se referea la faptul ca Domnul Lucian a lucrat intai la Autobaza Titan cu Dacul 2521 si apoi a venit la Ferentari si a tunat pe 2107.

Si pe 2651 a mai avut-o la Titan. ;)

Re: DAC 112 UDM (ex) Axel

Ce ma mai plimbam cu el. :(

Singura mea poza cu 2107 in anul 2006, 8-)
DSC00569.JPG (39.67 KB; downloaded 5087 times)

Re: DAC 112 UDM (ex) dany

Nu stiam sigur daca era 2521, stiam ca a avut unul cu 4 faruri, dar am zis sa nu vorbesc prostii :D .In afara e 2521 mai stiu si eu inca 3 autobuze cu care nu exista poze 2129, 2133 si 2291.UDM au fost viata mea si inca sunt....autobuzele mele preferate....pacat de ele

P.S: CitaroAdrian intreaba-l pe tatal tau daca il cunoaste pe nea marin tiganu de la Titan, acum e la pensie si sa iti zic de rebutul lui 2291 :D .Daca il cunostea o sa te amuzi mult cand iti va spune ca acel autobuz mergea cu botu pe langa sant si **** pe contra sens :D , dar fugea de manca pamantu.scuz pentru off topic

Pe 2651 in ultima perioada de viata a avut-o olteanu pentru cei care il stiu, acesta acum lucreaza pe troleu deoarece a fost dat afara de la Titan

Re: DAC 112 UDM (ex) mitzu21

Da ms Dany dar nu......tatal meu a lucrat in ultimii aprox. 2 ani inainte sa iasa la pensie pe linia 144(cand inca apartinea de autobaza Titan) iar in weekend mai mergea un 253 un 100 de la Republica  :lol: un 102....oricum multumesc dar pe 246 a fost extrem de rar  :lol: Culmea....pe Olteanu il stiu....ce curse mai facea cu tata pe 311.....ce le mai placea sa se intreaca unul pe altul.

• CitaroAdrian
  • Posted:
  •  

OFF-TOPIC: Si #1888 era unul frumos, care am gasit o poza cu el urmand as fie casat in URAC :x sincer, imi putin sa cam plang cand vad autobuze foarte frumoase, in stare foarte buna, unde au putut ajunge... :cry: a fost casat si cam devreme (2007). Pozele le-am gasit in geleria noastra.
Din fata:
1.JPG (628.49 KB; downloaded 5462 times)

Si din spate:
2.JPG (645.42 KB; downloaded 5461 times)

Acum sa-l vedem si cum arata el fiind "normal" - apropo, ati observat ca a luat totul de pe el? stopuri, faruri, capacele de pe roti, stergatoarele, tot tot tot ce-i apartinea. Pacat ca nu am gasit si o poza cu legendarul #2107. Acum este doar istorie. Apropo, unde au putut sa dispara usile 2 si 3? :o
1888-232-006.jpg (120.78 KB; downloaded 5460 times)

(sursa pozei: Dr2006 / TramClub)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: DAC 112 UDM (ex) Dr2005

CitaroAdrian wrote:
Pacat ca nu am gasit si o poza cu legendarul #2107.

Vezi http://transportbucuresti.trei.ro/autob ... 0_2399.htm

---
Uşile de obicei se scoteau şi se puneau toate la grămadă. După ce se spărgeau geamurile cu ciocanul, se adunau şi ele la mormanele de fier vechi.
URAC-026.JPG (287.07 KB; downloaded 5441 times)

• CitaroAdrian
  • Posted:
  •  

Am uitat să menţionez poza cu 2107 mă refeream când era la casat ;) oricum , foarte păcat de aceste maşini că au fost casate, măcar puteau să le pună ca 611 (IK4), 664 (Roman) şi 3713 (DAC) acolo lângă ele. Merita o recondiţionare ca "cel mai frumos autobuz al RATB-ului" . Dar ce să le ceri...

Unde pot gasi si eu mai multe poze cu autobuze in curs de casare, poze asemanatoare celor cu 1888 in curs de dezmembrare?Va multumesc pentru ajutor

Re: DAC 112 UDM (ex) ByOnu

Multumeste-te cu ce vezi sau ce mai gasesti 'aruncat' pe net, in rest nu... pentru ca inca suntem intr-un stat politienesc unde unii o sa aiba probleme daca apar poze cu Daf-uri, RdS-uri sau Iveco-uri in curs de casare.

• CitaroAdrian
  • Posted:
  •  

Poza cu #1888 am pus-o eu pentru ca aveam o nelamurire, in rest nu ne jucam cu ele.

Ok multumesc pentru detalii :D .

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 16

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433281 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”