Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Propuneri de modificare a traseelor

1939 posts, 647773 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 139

📖 Pagination options
Re: Propuneri de noi trasee andrei11

drbm wrote:
Pentru doritori, mergeți cu 104 dinspre Vatra Luminoasă spre Cora. Cine a dat aprobările în Autorizația de Construcție pentru accesul auto de la / către Mega Mall in aceasta formă...

Eu merg și nu mi se pare nimic anormal. Mai degrabă intersecția de la Delfinului e cu cântec.
Din calcule au reieșit minim 5 accesuri  datorită  capacității  parcării de la Mega Mall.
Sugerează tu altă amplasare. Da' atenție, să-ți dea minim 5.

Re: Propuneri de noi trasee drbm

Ieșirea din parking de la Mega Mall în Pierre de Coubertin este cea mai intens utilizată. Acolo ai viraj obligatoriu la dreapta către Iancului. Timpul semaforului Coubertin -> Iancului/ Pantelimon este foarte scurt (nici nu poate fi altfel, în intersecție intrând și traficul din Iancului spre est și cel din Pantelimon spre aceeași direcție, plus două axe de tramvai și traficul dinspre Bd. Chișinău spre centru sau spre Coubertin). Ieșirea fluenta ar fi fost posibilă construind-o cap-la-cap cu Vatra Luminoasă, astfel încât atât cei care au direcție spre centrul orașului să nu se înghesuie inutil într-un ocol cu cei trei timpi succesivi de semaforizare, prin intersecția complexă Iancului x Pantelimon x Coubertin, iar în cazul unei situații de urgență, evacuarea să poată fi ușoară. Orice aglomerare de 3000 de locuri de parcare cu mii de cetățeni în Mall trebuie proiectată și executată pentru defluire cât mai ușoară.
În mod special privind timpul de parcurs intre Vatra Luminoasă și Iancului, la orele de vârf (seara, la sfârșitul zilei de muncă și +/- cumpărături/ relaxare la acel Mall), 104 prinde frecvent 4-5 semafoare până scapă de intersecția Coubertin / Pantelimon, datorită traficului forțat excesiv pe un segment atât de scurt, când soluția fluidă era cu totul alta.

Nu am numărat accesurile, dar îmi amintesc de 4 incluzând pe cel tehnic al aprovizionarii, situat tot în Pierre de Coubertin.
Îmi mențin părerea și argumentele că proiectarea căilor de acces la Mega Mall este deficitară și nu a ținut seama corespunzător de trama stradală existentă.
Cât despre capacitatea efectivă de găzduire a vehiculelor STB în terminalul Pierre de Coubertin, ea este limitată, putând prelua în opinia mea cel mult o linie de autobuz suplimentar troleibuzelor existente.
Cu ce preț însă?

drbm wrote:
...Ieșirea fluenta ar fi fost posibilă construind-o cap-la-cap cu Vatra Luminoasă...

Observație corectă. 104 da, prinde ceva semafoare acolo, nu le-am numărat, dar sunt câteva.
Hai să depășim off topicul și să discutați despre << noi trasee >>.

Re: Propuneri de noi trasee PTMZ

Deși nu e chiar un traseu nou în sine, eu mă gândeam la prelungirea lui 35 până la bucla Lacul Tei, traseul acestei linii fiind cam neprofitabil în prezent. Cunosc foarte multe cazuri în care călători din Tei schimbă la Lizeanu pentru Militari (Iuliu Maniu).

Re: Propuneri de noi trasee ByOnu

Este o propunere care a tot aparut, fara efect din pacate. :cry:

ByOnu wrote:
Am o curiozitate. Care a fost motivul pentru care s-a modernizat capatul de la Tei cu Ghica?

georgica2704 wrote:
Se dorea la un momendat ducerea liniei 35 pe pasajul Basarab până la Lacul Tei. Idee la care s-a renunțat.

Inca din 2010 erau colegi care propuneau asta, ba chiar si RATB avea o avea candva in plan.

visan_alex wrote:
...poate exista sanse pentru un 35 Militari - Lacul Tei. Sau poate dreaming...

Re: Propuneri de noi trasee WAYNEN

SirVlady wrote:
Relocarea McDonald's-ului nu mi se pare cea mai stralucita idee. Zona de stationare ar avea un amplasament bun, in opinia mea, langa zona de stationare a maxi taxi-urilor de Auchan.

Am cercetat zona și îți dau dreptate.Zic că terminalul ar fi în zona asta dintre cei doi stâlpi numerotați în imagine,unde sunt mașinile acum.
Auchan Titan propunere terminal.png (1.43 MB; downloaded 4167 times)

Re: Propuneri de noi trasee crys243

Eu aș merge și cu 34 dus în Colentina de la Obor,căci de putut se poate. Capăt pentru el în Colentina avem,pe 21 l-ar ajuta foarte mult mai ales la orele de vârf dinspre centru, pentru că până nu se va rezolva cu bucata dintre Moșilor și Sfântul Gheorghe poți aștepta și 2-3 tramvaie la Obor ca să mergi spre Colentina .Și nu în ultimul rând a ajuns și 34 să aibe un program minunat mai ales în weekend.

Cu 34 în Colentina numai un sens, celălalt sens  prin spate, pe la Sf Dumitru.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Propuneri de noi trasee GPS

De ce aceasta propunere pentru linia 34 imi aduce aminte de o linie pe care o frecventam acum mai bine de 10 ani, linia 1.

Re: Propuneri de noi trasee nicusior

GPS wrote:
De ce aceasta propunere pentru linia 34 imi aduce aminte de o linie pe care o frecventam acum mai bine de 10 ani, linia 1.

Lasa linia 1 cred ca nu ai prins linia 4...

Re: Propuneri de noi trasee Puss in Boots

4-ul spre Pta.Scanteii via Stefan, Sevastopol si 1 mai?

Re: Propuneri de noi trasee georgica2704

Cu 34 as incerca traseul Sura Mare- Vacaresti- Bucur Obor- sos Colentina- Turmelor- Reinvierii-Lizeanu- Bucur Obor-Sura Mare. de asemenea 46 capat la Banu Manta, 42 la Basarab via Hala Matache-Dinicu Golescu sau Dr. Felix- Banu Manta. Deasemenea o noua linie de tramvai , sa-i zicem 22, intre Pasaj Colentina- sos. Colentina- Ziduri Mosi- Ferdinard-Mihai Bravu- Bucur Obor- Pasaj Colentina ca ajutor pentru 21 cu 4-5 ture.

Re: Propuneri de noi trasee nicusior

Mai bine 22 al tau sa abe un traseu Pasaj Colentina si Banu Manta via lizeanu si reinvierii pt ca multa lume merg spe piata Victoriei Gara si militari din colentina,sa nu zic de spitale colentina si floreasca.

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 139

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463855 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”