Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534670 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 194

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dr2005

adn2377 wrote:
1) Ca nu poti ridica suma platita de stat daca vrei sa o contesti, astfel incat ramai cativa ani si fara proprietate si fara bani;[...]
3) Ca modul in care ajung sa se calculeze despagubirile da niste valori ale acestora ce nu le permite de multe ori celor afectati sa isi cumpere o alta casa - iar asta determina nevoia lor de a merge in justitie - si aici ne intoarcem la problema de la punctul 1.

Păi şi asta nu e încălcarea dreptului la proprietate? Practic, ei te aruncă în stradă şi îţi dau cât vor ei, nu cât valorează de fapt proprietatea.

Nu ştiu cum se procedează în afară, dar mă îndoiesc că, în cazul clădirilor, îţi bagă banii în cont şi ziua următoare e cu buldozerul la uşă. De fapt, prin afară nu se demolează clădiri pentru a se construi drumuri. De fapt, nu se demolează deloc clădiri în oraşe pentru orice fel de infrastructură, că dacă se făcea aşa, probabil extensia liniei de metrou U2 din Viena ar fi avut traseul drept, nu şerpuit, deşi zona e mai mult decât periferică.€

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus elloyy

mie de cladirea asta chiar imi pare rau:
http://www.bucurestiivechisinoi.ro/?p=6039#more-6039
ok, presupun ca nu se putea opri bulevardul in loc din cauza ei, dar e exemplul perfect ca nu toate casele erau maghernite asa cum considera multi aici.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus shoppy

Mie mi se pare clasicul sistem batranesc "o droaie de camere mici da intunecoase", iar fatada este o alandala de balcoane cu coloane, balcoane cu parapet, fereastre cu arcade, ferestre dreptunghiulare si ferestre patrate. Daca cineva vede vreun model sau vreo linie acolo...
Vedeti ca si pe Mihalache vizavi de strada Neculce avem o casa cu balcon cu cateva coloane si arcade, a observat-o cineva?

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus mindmasster

Ba e monument , ba este ilegal . Totul este un complot impotriva lui Oprescu. Sunt de parere ca demolarilor vor continua chiar si peste aceste monumente istorice care sunt in paragina

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Utilizator anonim

Mare lucru nu mai e de demolat oricum, in 2 saptamani cred ca termina. Dau maine o fuga in zona  :P

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus mindmasster

Utilizator anonim wrote:
Mare lucru nu mai e de demolat oricum, in 2 saptamani cred ca termina. Dau maine o fuga in zona  :P

Oricum demolarile au mers mult mai repede decat ne asteptam . Cel putin eu .

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Aiurea... n-o sa piarda niciun proces... bdul merge in continuare ... mai uita-te si pe sondaje pana sa faci "presimtiri" :)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

jailor wrote:
Presimt ca Oprescu nu mai apuca un mandat din cauza proceselor pe care o sa le piarda.

Nu au legatura una cu cealalta.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus rosetti61

Grabiti-va maine in zona cu poze, caci s-ar putea sa intre cu buldozerul in Hala Matache.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

E programata pentru sambata din info pe care le am.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dominatrix

Eu nu contest necesitatea largirii strazii, dar modul in care Tovarasu' Opresceausescu a facut demolarile astea suna a ilegalitate...dar pana la urma ce conteaza legea in Romania? Daca poporul ne-a votat, facem ce vrem, ca nu se stie cat vom fi "la ciolan", nu-i asa? Pe vremea marilor demolari ale anilor '80 circula un banc: Bucurestiul devine din Micul Paris Micul Beirut. Dumnezeule, cat de actual e si acum!

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus mastocitu

Daca va fi sau nu oprescu la alegeri o sa vedem uitati-va la oprisan si la mazare toti ii acuza dar ei tot ies la alegeri  :D

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dominatrix

mastocitu wrote:
Daca va fi sau nu oprescu la alegeri o sa vedem uitati-va la oprisan si la mazare toti ii acuza dar ei tot ies la alegeri  :D
Intrucat societatea romaneasca e o societate a spectacolului, poporul va vota intotdeauna cu omul care ii da cel mai bun spectacol, adica un fel de circ fara paine. Fiecare are conducatorii pe care ii merita, asa ca sa nu ne miram ca la Constanta interlopul de Mazare e re-ales la fiecare congres, pardon alegeri, dar deja am dat-o in off-topic...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus ByOnu

Nu pot sa inteleg aceasta tarasenie cu "monumentele istorice". Contraziceti-ma daca vreti, insa,... daca le pasa atat de mult celor de la M.Culturii sau care o fi, de aceste cladiri "monument" ar fi intrat pe fir de la bun inceput. Dar acum dupa ce au trecut de 50% la demolari li se scoala si lor.

Parerea mea: cei de la M.Culturii sunt PD-listi in special. Logic ca ar incerca sa faca orice pentru a-l oprii pe Oprescu. L-au lasat sa faca greul, si acum il tin asa in "stand-by" pana vin alegerile. Si ghici ce, la alegeri, PD-listii vor spune "Ia uite aici prostime, asta nu v-a terminat bulevardul promis (motivele nu mai conteaza, ci doar ca n-a terminat), vi-l termin eu!!" Ala este ales si ca prin minune chiar atunci M.Culturii decide ca acele constructii pot fi demolate, asa tipu' termina frumos demolarile si bulevardul, avand apoi cu ce se lauda. Eu vreau sa vad si mai departe, motiv pentru care tind sa cred ca aceasta "teorie" este chiar ceea ce se intampla in realitate.

Si daca-s asa mari "monumente", de ce nu le-au restaurat nene pana acum? Cred ca ei nu stiu pa-n la urma ce-i ala un monument. Monumentul nu e o cladire/un loc care trebuie lasat sa se degradeze. In afara de Hala Matache (care e o pierdere, dar ASTA E!) nimic de pe acolo NU mai e un "monument", ci doar niste RUINI lasate in paragina la indemana hotilor de fier vechi si caramizi.

De ce nu s-au bagat pana acum sa-i invete pe proprietari ca n-au voie sa schimbe arhitectura cladirilor, ca n-au voie sa schimbe geamurile daca nu-s in conformitate cu arhitectura, ca n-au voie sa zideasca geamuri, ca nu-i frumos sa vopseasca cladirile in culori tipatoare tiganesti sau sa le puna gresie/faianta pe fatade ca la WC, si tot asa.

Bravo Dom' Oprescu, esti singurul care intelege ca orasul ramane generatiilor viitoare. Sper doar sa scapam mai repede de toate hoascele astea batrane (Iliescu, Nastase, Geoana, etc) cu experienta in domeniu. Iliescu juca golf cu Ceausescu si apoi l-a omorat pentru a-i lua locul, ar trebui omorat la fel, un om de nimic, si toti sunt la fel.

Daca spui ca vrei dezvoltarea Bucurestiului = Oprescu, daca insa nu-l vrei pe Oprescu inseamna ori ca esti multumit personal de oras asa cum este/a fost el, ori esti mult prea ofticos/zgarcit pentru a-ti mai pasa de dezvoltare.

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”