De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire

2203 posts, 603934 views

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 158

📖 Pagination options
Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire TibiV

mcosmin wrote:
Eu stiu foarte bine de ce suntem in UE: Americanii in frunte cu Bill Clinton si George Bush au forțat intrarea dupa ce am acordat sprijin militar pentru NATO in Iugoslavia si in Irak. Daca era după UE, nu am fi ajuns niciodata acolo. Iar această realizare este datorata lui Constantinescu, iliescu si Năstase. Asta este purul adevar, indiferent cat de mult ii doare pe unii sa o recunoasca.

Ne bucuram foarte mult ca TU stii foarte BINE de ce suntem in UE...

Buna observatiile, mai ales cu Iliescu si Nastase...

De fapt, eu am am auzit ca Stalin era frate geaman cu Maica Tereza.
Iar Hitler era unchiul ei...
Iliescu si Nastase sunt, evident, niste nepoti de stramatusa....

Si stie toata lumea, evident, ca presedintii SUA au un cuvant greu de spus in privinta problemelor UE, si mult mai putin in ceea ce priveste NATO. (Poate asta explica micile confuzii intre doua organizatii TOTAL diferite...)

Asta a fost gluma deceniului !...
:lol: :lol: :lol:

(O consider strict o gluma, pentru ca la asa ceva argumentele logice "paralizeaza"...
De ras !)

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire mcosmin

Tibi si Goldmun, eu zic sa mai cititi istorie, e istorie chiar recenta. Un exemplu chiar aici.

https://www1.agerpres.ro/flux-documenta ... i-06-11-24

Daca voi aveți cumva impresia ca am intrat in UE si NATO din pura benevolenta a aloltor state...cred ca discutia asta nu isi are rostul.

Ai perfecta dreptate...

Discutia asta NU isi mai are rostul.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Florinds

Sa revin si eu ca o concluzie... Goldmund a citat bine, nu eram pregatiti sa intram in UE, cateodata e bine sa iti vezi lungul nasului si sa mai astepti putin.
Avem acum o alta problema, trecerea la EUR... La inflatia asta, atat ne mai trebuie, rotunjirile in sus...

Aparent, a venit factura pentru PSD. Luna februarie se anunță a fi foarte interesanta.

Justiție ca justiție, dar totul trece prin burtică.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Goldmund

Dupa parerea unui ascultator destul de avizat( https://www.youtube.com/watch?v=CGS3KwZiZX0&t=2071s   interesant devine de la min. 37:30 )psd va castiga alegerile inca o suta de ani in tara noastra. Cum? "Politia si profesorii" locali fac invingatorul...
De comentat...

Daca vor fi alegeri parlamentare maine, psd va iesi invingator (cu peste 42%), inseamna ca pentru oamenii politiei locale si pentru invatatorii si profesorii locali nu conteaza ca suntem condusi  de criminali care nu fac nimic pentru Romania, care din contra, distrug Romania prin neincrederea totala a oamenilor normali in Sistem, in Justitie, in Dreptate...

Ultima noastra sansa raman mai marii din Serviciile de Securitate ale Romaniei si dragostei lor fata de patrie, neam, tara. Nu pot lasa tara asta pe mana imbecililor si criminalilor  la nesfarsit!
Uitati-va cat se construieste in Romania privat si cat de putin se construieste "de stat"(cu toate miliardele de la UE!), adica autostrazi, trenuri rapide, aeroporturi moderne. Din haos nu ne mai poate scapa nimeni, daca ei nu iau masuri rapide.

Nu stiu daca esti serios sau glumesti...

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire sss

Securistii speranta unui viitor mai bun!  :shock:  :popa:

Trebuie sa recunosc ca ideea cu securistii a fost ca o ultima ratio, o ironie exagerata la ceva fara iesire...Cine ma cunoaste din cele cateva randuri scrise pana acum putea sa inteleaga ironia si imi pare rau ca trebuie sa specific acest lucru.
:bere:

Da, politica, istorie, natiuni, curente de gandire...De aceea ramane Romania in UE cea mai saraca tara din  acest club select, excluzand Bulgaria si mai corupta, probabil. Cum de ce?!
"Ministrul Toader a incalcat Constitutia. Glontul de argint al presedintelui" un articol de actalitate, acum. Ieri am gasit alte articole de "actalitate", dupa care tara noastra se afla in mainile unor imbogatiti si corupti si politicieni ce conduc Romania. Articolul citat azi merita citit, poate asa inteleg si medicii de ce spitalele arata in halul in care arata si vatmanii inteleg de ce conduc tramvaiele din anii '80, iar sinele sunt in halul in care sunt si statiile arata asa cum arata, sau stiau de mult:
http://www.ziare.com/laura-codruta-kove ... Interpromo

Unii tendetiosi vor scrie ca si in alte parti exista politicieni bogati si chiar conduc tari puternice; da, numai ca acolo Justitia este intr-adevar libera, iar coruptii sunt judecati si condamnati la ani grei de puscarie, iar averile le sunt confiscate, in intregime! Si mai mult, in acele tari exista un capitalism liberal de cand e lumea si este normal ca in sute de ani sa se formeze o patura de oameni bogati, indiferent cum au facut ei prima suta de....DM. Dar nu au facut prima suta de $ conducand o tara....Asta ar trebui sa inteleaga acei oameni care incep prin a compara merele cu strugurii...

Exista vreo iesire din aceasta actuala criza in care ne manevreaza ministrul Justitiei? Presedintele Romaniei, dupa care va fi demis?!; inca un Presedinte demis, tot de o clica de criminali si analfabeti...La noi ca la nimeni. Pana cand? Poate pana cand toti coruptii acestei tari vor primi ani grei de puscarie si confiscarea averilor si atunci sa-i vedem pe noii politicieni daca vor mai avea tupeul sa fure si sa fie corupti...

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Florinds

Din pacate, ai dreptate...

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire andrei11

Goldmund, te rog eu  frumos, ai o mare problemă, de când   Bill Clinton ( individul ăla care a condus USA la un moment dat ) deși a fost dovedit că era cu chiloții în vine,  marea justiție americană l-a declarat neprihănit,  superjustiția americană a decăzut definitiv în ochii mei.
Și dacă mai vrei un exemplu, tot justiția americană l-a declarat nevinovat pe cretinul ăla de la Ambasada Americană care a provocat accidentul mortal de acum ceva ani când a murit nu știu ce solist ( sau instrumentist habar n-am că nu mă pricep ) în București.
Gata cu apologia justiției independente că nu ține.
Știi ce e aia Stabor ? Cred că știi.

Teo Peter se numea românul...

Dar justiția americană este pentru oameni, adică pentru cetățenii SUA, nu pentru rozătoarele care populează restul lumii... :(

Dacă victima ar fi fost un american, pușcașul marin făcea ani buni de pușcărie...

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire andrei11

Pușcașul marin, asta e o denumire pompoasă pentru infanteriști, nu ?
Asistent manager, nu Secretară.  :twisted:

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 158

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”