MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului

3301 posts, 526763 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 236

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Inelele sunt similare celor de la M5, doar ca sunt 'fabricate' la turnul Chindiei la Targoviste...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

What  :?:
Sa nu spui ca cei de la Popesti Leordeni lucrau in 3 schimburi si nu mai faceau fata !  :o

Astea-s 'regulile' capitalismului, fie el chiar si 'de cumetrie', cum bine zicea un 'clasic' inca in viata!!!
:)
Mie 'concurenta' imi place...ca nu sunt 'ilfovenii' mai cu motz ca dambovitenii...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Tot nu-mi iese, cine plateste transportul ? Ca daca transportul e inclus in pretul inelului   rezulta ca inelele de Târgoviste sunt mai ieftine. Vedeti sa nu le faca din plastelina, sa iasa altceva !  :mrgreen:

Nu sunt din plastilina, sunt chiar foarte ok, si targovistenii aia sunt oameni chiar cu frica lu' Dzeu...
Sunt doar probabil mai amarati si mai flamanzi...si lasa la pretz, doar, doar sa aiba ce pune pe masa la copchii...ca foame in tara asta e destula!...binecuvantati fie mai-marii nostri guvernanti si ocarmuitori!
Daca-i puneam sa faca 'flotari' la fiecare boltar, cred ca faceau si genoflexiuni gratis!...ISO9000!
Nici eu n-am prea inteles de ce trebuie sa plimbam 'pietroaie' de la Targoviste la Bucuresti, dar socotelile astea le fac doar 'capitalistii'...daca e mai rentabil...e mai rentabil si cumparam Dacii din...Maroc sau din Turchia sau din Brazilia, nu din Prazilia!
P.S.
Pretul inelului e "loco santier" nu 'ex-works'...conform INCOTERMS...transport si asigurari la transport 'all inclusive'!
Nu mai face greseala sa bagi pe toti 'oamenii reprezentanti/imputerniciti ai statului roman' la gramada cu toti prostii, coruptii si incompetententii...
Mai sunt cativa si pe partea asta onesti si cu...frica lu' Dzeu...ca altfel s-ar fi dus 'tzarisoara' de rapa de tot...de mult!!!

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Targoviste - Bucuresti (mai exact M4) este un drum de 100 km care se parcurge destul de repede, cu un cost rezonabil.
Nu stiu unde se fac inelele pentru M5, dar e posibil sa iasa la acelasi pret transportul (mai ales daca se merge pe centura cu stationari indelungate).

Dupa niste 'socoteli' ale mele, economia 'lor' e la costul transportului la agregate, ciment, la manopera si la costurile de 'regie' ale halei de productie...celelate ar fi 'costuri fixe'...vorbind de costuri 'ex-works', la poarta fabricii...
La astea ar da cu minus, la restul da cu plus...dar nu e chiar treaba mea, treaba mea (si a noastra) e sa 'fie bine calitativ'...la pretul ofertat...si e!!!
Alte 'dedesubturi' nu ma intereseaza si sunt irelevante...
Ca altfel am 'auzit' si de cazuri aberante in care s-au carat 'boltari' din China...cu 'bamporu'...
:(

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Nitel Off Topic: "Chinezariile" erau pentru o investitie facuta cu bani din China ?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Care stationari pe centura, transportul nu se face noaptea?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului sab

iliutu wrote:
Nu stiu unde se fac inelele pentru M5, dar e posibil sa iasa la acelasi pret transportul (mai ales daca se merge pe centura cu stationari indelungate).

Popesti Leordeni. Oricum mai aproape decat Targoviste...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

andreimetrou wrote:
Pe 21 ianuarie se sapa pe strada Jimbolia

Pe Jimbolia se monteaza o conducta de canalizare din PAFSIN. Nu stiu daca lucrarea are legatura cu metroul sau cu proiectul de supermarket care se vrea a fi facut in locul fostelor sere din spate de la Zarea.

La ambele statii se continua sapatura la nivelul radierului (evacuarea pamantului se face la Laminorului in capatul spre Straulesti iar la Straulesti cam in mijlocul statiei), iar la Straulesti erau depozitate armaturi pentru radier pe planseul superior. La Laminorului Sonaco si-a cam finalizat lucrarile de O.S. inspre Zarea si trebuie sa inceapa injectiile daca nu le-a si inceput deja. La accese si centrala de ventilatie deocamdata nu e nicio miscare.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Sunt 71 de km de la Targoviste la Laromet respectiv 20 de km de la Popesti la Laromet.Deci diferenta e doar de 50 de km plus ca pe acolo nu deranjezi pe nimeni pe dn in timp ce sa bagi inelele alea prin Bucuresti e deranj mare, tin minte ca odata a fost nevoie sa scoata liniile de troleibuz de pe Calea Grivitie pentru nu stiu ce transport d-asta tehnologic.
50 de km e o nimica toata, poate le aduc cu trenul chiar pana undeva aproape, teoretic le pot aduce pana la 1-2 km cu trenul

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului sab

Inelele nu sunt transporturi agabaritice, sa fie nevoie sa demontezi asa ceva. Dar, ma rog, este decizia constructorului. Poate sa le aduca si de la Satu Mare, daca ii convine.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Ar putea sa le aduca cu trenul pana aproape de santier (Chitila, Mogosoaia), la AM nu au avantajul unei CF in apropiere...

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 236

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433749 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”